Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i5 6. nesil 256 ssd 12 gb ram 920mx asus laptop Satın Al 6 Temmuz 2020 12:19 1 1 i5 6. nesil 256 ssd 12 gb ram 920mx asus laptop Özellikleri ilan başlığinda yazdım.Sorunsuz laptopPandemi dönemi başladığında uzem için forumdan aldım mezun oldum satiyorum.12 gb ram 256 ssd sayesinde istedigim her seyi sorunsuz yapiyorum.Batarya konusunda su kadar gider diyemiyorum bazen video izlerken 10 dakika gider wordde yazi yazarken 1 saat gider.920mx ile pubg lite oynadim 60 fpsden dusmedi.Kocaeli etrafina elden satilir.Alirken cantasi yoktu ben de cantasiz verecegim.2800 tl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2. EL SİSTEMLER , SIFIR SİSTEMLER , İSTEĞE GÖRE PARÇALANIR TOPLANIR TAKAS YAPILIR. 2. El ve Sıfır Ekran Kartları İhtiyaç Varsa Bakmadan Geçme ASUS ROG PG27AQN 2K 360HZ ŞUBAT 2024 FATURALI VE STEELSERİES EKİPMANLAR SIFIR BOŞ KASALAR GARANTİLİ
2.700 güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2. EL SİSTEMLER , SIFIR SİSTEMLER , İSTEĞE GÖRE PARÇALANIR TOPLANIR TAKAS YAPILIR. 2. El ve Sıfır Ekran Kartları İhtiyaç Varsa Bakmadan Geçme ASUS ROG PG27AQN 2K 360HZ ŞUBAT 2024 FATURALI VE STEELSERİES EKİPMANLAR SIFIR BOŞ KASALAR GARANTİLİ