Şimdi Ara

i5 4690K ve gtx 980 Ti li max.4400 tl sistem tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence hiç uğraşma g3258 al kalan parayada titan X'e zorla
    techopat videosunu izlemişsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

orda yazan sli kelimesini görmüyorsun galiba okuma yazma öğrenmek için artık çok geç

Tamam sli olsun. Hatta 3-way sli olsun sizi kirmayalim. 2 ve 3-wayde 5960x yetmiyorsa insanlar ne takiyor, ve 4-way olanlarin elinde cok gizli teknolojiler mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hçbirisi 1080p için 980 ti 2 way sli yapmıyor hele 3 4 asla

walla forum olarak kıçınızıda yırtsanız herkesin bildiği bi gerçek var ki 4670k ile 970de sorun yaşayan çok insan varken 4690k ile 980 ti 1080pde hayal git 970 al neticede performansta bi fark olmayacak nasılsa o işlemci ile ancak 970 kadar performans alırsın 980 tidan,verdiği fazladan 1500-2000 lirada yanına kar kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes P. -- 24 Haziran 2015; 19:40:58 >
  • Millet dalga mı geçiyor anlamadım daha cpu/cpu kullanımını göstermeyen testlerden saçma sapan sonuçlara varmışlar, kendimde olduğu için söylemiyorum ama i5 4690K nın darboğaz yapacağı bir kart yok piyasada
  • 4690k şu an piyasda ki hiçbir karta darboğaz yapmaz, kafan karışmasın.

5960X'den düşük FPS alıyorsan direk darboğaz yapıyor sanıyorlar.
  • quote:

hçbirisi 1080p için 980 ti 2 way sli yapmıyor hele 3 4 asla

walla forum olarak kıçınızıda yırtsanız herkesin bildiği bi gerçek var ki 4670k ile 970de sorun yaşayan çok insan varken 4690k ile 980 ti 1080pde hayal git 970 al neticede performansta bi fark olmayacak nasılsa o işlemci ile ancak 970 kadar performans alırsın 980 tidan,verdiği fazladan 1500-2000 lirada yanına kar kalır

Her şeyi bilmek zorunda değilsiniz, bırakın bilmediğiniz yerlere yorum atmayı. Ben de günde kaç saat burada takılıyorum toplasan günde 4-5 mesajım vardır yoktur. Birisi çıkar g3258 Titan X'e bile yeter der, öbürü 4690k sli karşılamaz der. Aritmetik ortalamanızı alabilsek düzgün bir insan çıkacak ortaya.

Şimdi sli yapayım desem "1000 wattan aşağısı kurtarmaz o da ucu ucuna yeter." diyenlerden olacaksın. Ha pardon, sli'ı besleyecek kart yok şu anda piyasada.

• Kullanmadan yorum yapmak bizim millete has bir ozellik.kulaktan kulaga oynuyorsunuz 1-2 kişi sorun yasiyor (belki teknik arıza belki uyumsuzluk) bir anda herkes sorun yasiyor diye lanse ediliyor yapmayin böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Hocam en fazla bu şekilde olabiliyor.
     i5 4690K ve gtx 980 Ti li max.4400 tl sistem tavsiyesi

Sağol hocam isteydim bakamadın ve hala tartismada ortak noktaya gelemedik.Darbogaz yapar diyen var yapmaz diyen var.Çok daha ilginç bilgiler veren var.Kafam karıştı aslında.

• arada bir yorum atıyorum oda zoruma gittiğinden zoruma gitme sebebide sen ve senin gibilerin insanı sırf marka tutkusundan abuk sabuk ergence kendini tatmin etme ihtiyaçlarından insanları yanlış yönlendirmeleri bilmeyen birisi warsa oda ben değilim 4690k 980 ti çalıştırıyorsa bende 6300üme gtx 970 takar keyfime bakarım o zaman
    780e darboğaz yapan 8350ye de 980 ti bağlanır nede olsa 5-6 fps wardı o sahte youtube video karşılaştırmalarında iyi iyi anakart derdinde yırttık bende intele geçeyim 4790k yapayım diyodum hiç gerek yokmuş meğer 8350 falan alır biraz oc yapar anasını ağlatırırım 980 ti sli bile kurarım...

1000wtan aşağısı neyi kurtarmaz hangi sli'i nede olsa ben senin gibi ezberden konuşmuyorum 980 ti sli yapacaksan ancak kurtarır 970 sli yapacaksan 850w bile işini görür hatta belki az yakan bi i7 seçersen 750w bile...

"sli besleyecek kart" kart derken işlemci demek istedin herhalde önemli değil öğretebilirim hayatım bunların içinde geçti şaşıranıda saygısızıda çok gördüm halen görmekteyim

• madem Titan X ve G3258 videosunu herkez biliyo daha neyin tartışmasını yapıyosunuz , sonuçlar gayet net ve açık i7 3930K dan oyunlarda ne farkı var ? niye hala darboğaz yapar diye tutturuluyo, kaldı ki burda 4690k ile 980 ti dan bahsediliyo nerdeyse ikisi birbirleri için yaratılmış diyecem,
    Bazı oyunlarda özellikle işlemci gücü isteyenlerde belki çok az düşüşler yaşanabilir fakat buda darboğaz olduğu anlamına gelmez daha doğrusu buna darboğaz denmez , ha ilerde bu arkadaşımız 980 ti sli yapacam derse büyük ihtimal düşüşler yaşayabilir . Şunuda eklemek istiyorum takdir edersiniz ki yinede maddiyat el verdiği sürece ekran kartından sonra alabildiğimiz en iyi işlemciyi tercih etmemiz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Edit: Eksilendiğine göre cidden böyle bir sistemi öneriyorum sandınız sanırım.

Msi z97-g43
    i5-4690k
    Kingston 2 gb 1333 mhz
    Evga 980ti referans tasarım
    Zalman zm-z1
    Corsair vs650

Depolama üniteleri ve soğutucu yok. 980ti'ı bu sisteme takarım diyorsan tam 4300 çıkıyor. Teknik bir toplama değil bu, birbiriyle uyum sorunu çıkartmayacak en ucuz parçaları seçtim. Başka alternatifin yok, mantık senin fikir senin buyur.

Yalniz adam inanip toplamis. Tebrik ederim

• quote:

4790k veya 5820k ayarı bi işlemci en az 16gb ram ramede laf etmezsin inşallah çünkü böyle bi sistemde 8gb öneren olursa ne kadar aptal olduğu çıkar ortaya

Kimin aptal olduğu ortaya çıktı.Sanki 16 gb ram elzem bir şeymiş gibi konuşmuş bide.
  • Şu anda 970 ile sorun yaşayacağın hiç bir oyun yok rahatlıkla her oyunu yüksek detayda oynarsın 1080p için 4k kullanmayacaksan 980ti gibi kartlara gerek yok fuzuli masraf ben 1 ay kullanıp sattım 980 ti 970 aldım iyi de oc yaptım 980 hızında çalışıyor canavar gibi bence 970 alin artan parayı da iyi bir anakart ve işlemciye yatırın en önemli iki parça bunlar önceliğin bunlar olsun..

• hakkaten onuda anlamış değilim 1080p için 980 ti almak nedir ya , 2k da 60p ve üstü veya 4k için alıyorum dese eyvallah . ben Samsung ud590 da bile tek 970 kullanıyorum gerçi 980 ti a geçmeyide düşünmüyorum değil

• eski bir konu ama yorumlari okuyunca beni bir sinir tuttu lan herifle ne diye dalga geciyorsunuz ayrica hic kimse bir b.. bilmeden yazmis Allah askina i5 4690k ile gtx 980 Ti darbogaz yaparmi nerde gorulmus bu? gtx 980 Ti ile i3 le oynayanlar bile var darbogaz yapmiyor birazcik mantikli olun ayrica diger konuda 2k (4k demiyorum cunku gtx 980Ti 4 k da biraz zorlaniyor) oynamayacaksan r9 390x veya gtx 980 alinir ne geregi var 980Ti ye ileride 2k ye falan gecerim dersen tabikide bir sureligine alinabilir. ayrica i7 4690k ile i5 4690k arasinda 1fps farki zor goruluyor gelmis i5 4690k darbogaz yapar diyorsunuz burda birde K olan modeli 4690 in OverClock yapinca i7 nin cogu modelini geride birakiyor bide onu i5 6600k ile degisse tadindan yenmez kusura bakmayin eski bir konu ama boyle sorumsuz herseyde dalga gecen insanlari gorunce sinirleniyorum
  • animemanyagi A kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam z 170 pro gaming i5 6600k lı sistem aldım.Yazın çıkacak ekran kartlarını bekliyorum şimdi.X80 alacak gibiyim.144 Hz monitor aldığım için

• En iyisini yapmissin bende yazi beklemek isterdim ama para baska yere gider diye 980Ti ile toplaycam sistemi size hayirli olsun ekran karti icinde simdiden hayirli olsun

• animemanyagi A kullanıcısına yanıt
    Pek birşey kalmadı aslında hocam ben gibi onboard idare ediverin bende nakit olarak aldım sistemi isteyince harcamıyorsun :) Hayırlı olsun sizede.
  • Ben ogrenciyim o yuzden beklemek zor haziran ayi gibi gtx 1080 cikar ama nvidia erteleyebilir

• Sistem ne aldin hocam 4690k aldiysan darbogazi gordun mu simdi :D bf1 ac ve dsrbogazin kralini gor. Forumda bir kez daha ne kadar ezbere konusan adamlar var herkes gorsun. Ins 4790k almisindir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.