Şimdi Ara

i5 4670k+GTX780 Ti mi ? i7 4770k+R9 290x mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orijinalden alıntı: Youmut1903

Evet haklısınız

Bu arada vatandan sistemimi topladım % 30 indirim yokkem gtx 780 ti+i7 4770k varken fiyat 5010 tl'ydi. Şimdi ise 4120 tl oldu. (R9 290 Tri-x+i7 4770k)

Evet, GTX 780 Ti'den, R9 290'a düşürünce ekran kartını direk fiyat da 750 - 800 lira birden düşüyor, o yüzden.. :)

Çok Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çok Teşekkürler

Bir şey değil kardeşim.. Yine işine yaracak güzel bir uyarı yapayım.. sorunsuz ve uzun vadeli bir sistem için, öyle bir sisteme çok sağlam PSU da alman gerekiyor.. 550 - 600 Watt ortalama bir model alırsan, üzülürsün.. :)
  • quote:

quote:

Çok Teşekkürler

Bir şey değil kardeşim.. Yine işine yaracak güzel bir uyarı yapayım.. sorunsuz ve uzun vadeli bir sistem için, öyle bir sisteme çok sağlam PSU da alman gerekiyor.. 550 - 600 Watt ortalama bir model alırsan, üzülürsün.. :)

750W nasıl?

• quote:

750W nasıl?

Evet, gerçek 12V kanal gücü 700 - 720 Watt olan ve 80+ Bronze sertifikalı bir PSU yeterli olacaktır.. Şunun gibi mesela:

Corsair CX Serisi 750 Watt 80+ Bronze (12V Kanalı 744 Watt)http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi.html
  • Youmut1903 kullanıcısına yanıt
    Cevaptan önce monitörün ne bunu söylemelisin ?
  • quote:

quote:

750W nasıl?

Evet, gerçek 12V kanal gücü 700 - 720 Watt olan ve 80+ Bronze sertifikalı bir PSU yeterli olacaktır.. Şunun gibi mesela:

Corsair CX Serisi 750 Watt 80+ Bronze (12V Kanalı 744 Watt)http://www.vatanbilgisayar.com/cx-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi.html

Bunu düşünüyorumdum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Cevaptan önce monitörün ne bunu söylemelisin ?

Monitöre daha karar veremedim. Ama oyunlarda, filmlerde herşey de iyi bir performansı olan bir tane istiyorum.

• +1

290 780 den önde fakat driver ile arayı kapatıyor.780ti 290x den zaten önde .290x in dengi yok şuan.
    295x2 çıkacak. Buradaki 295 hemen hemen 780ti dengi.

• Youmut1903 kullanıcısına yanıt
    O halde biraz yazı okumalı/bilgi edinmelisin. Tık
  • +1

i5 Core 4670k
  • quote:

İsabet olmuş o zaman kardeşim..
  • quote:

quote:

İsabet olmuş o zaman kardeşim..

Aynen. Bu arada hala bana gtx 780 ti al diyenler var.

• quote:

Karar ve para senin kardeşim.. 15 - 20 fps fazla veriyor diye bir karta 750 - 800 lira daha fazla para vermek içine siniyorsa sen bilirsin.. :)
  • quote:

quote:

Karar ve para senin kardeşim.. 15 - 20 fps fazla veriyor diye bir karta 750 - 800 lira daha fazla para vermek içine siniyorsa sen bilirsin.. :)

Mantıklı

• ben olsam i5-4670k +290tri x alirdim sanki i5 neye yetmeyecek verdigimiz paralar ne memlekete ne babamizin ogluna gidiyor gereksiz yere harcama yapmaya gerek yok BENCE TABI ihtiyaclarimizi belirleyip cevap verecek cozumlere yonelmekte fayda var gercekten i7 nin verdigi fazladan performansa ihtiyaciniz varsa alin 780 ti da sacma.geliyor bana onun yerine 770 760 veya 270x. gibi bir kart alip 2 sene.sonra hatta ihtiyac olursa seneye veya 3 seneye(.kullanima bagli) sonra yenilemek hem yeni teknolojiler hemde performans acisindan daha.iyi olucaktir gibime.geliyor

• 290x 780ti dan üstün degil ama 4770k 4670k i5 den üstün .
    Ben olsam 4770k + 770 sli yaparim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

290x 780ti dan üstün degil ama 4770k 4670k i5 den üstün .
    Ben olsam 4770k + 770 sli yaparim.

770 sli yapmak benim de aklımdan geçmişmişti. Fakat sli'lerle ilgili bazı oyunların kabul etmediğini duydum. Fakat 770 sli çok güzel olur.

• i7 4770k + 290 (x olmayan) msi gaming asus dc2 sapphire toxic trix powercolor pcs+

en sessiz ve serin olanı powercolor pcs+ dı yanlış hatırlamıyorsam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PJBP

mantle'ın 1 yıl sonra hiç bir değeri kalmayacak. DirectX çıkacak çünkü. Şu anda da performans artışı verdiği oyunlarda 2-3 tane. Bence 4770k+780 al

Hangi mantiga gore yazdin merak ettim oyle konusmak kolaysa crytech de mantle uyumlu olucak diyormus yeni oyun o zaman 290x daha iyi !!

Kardesim aradaki fiyat farkina degmez 290x yerine 290 da alsan olur daha mantikli ha elimde para var diyorsan 780ti alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Barkın B

quote:

Orijinalden alıntı: PJBP

mantle'ın 1 yıl sonra hiç bir değeri kalmayacak. DirectX çıkacak çünkü. Şu anda da performans artışı verdiği oyunlarda 2-3 tane. Bence 4770k+780 al

Hangi mantiga gore yazdin merak ettim oyle konusmak kolaysa crytech de mantle uyumlu olucak diyormus yeni oyun o zaman 290x daha iyi !!

Kardesim aradaki fiyat farkina degmez 290x yerine 290 da alsan olur daha mantikli ha elimde para var diyorsan 780ti alirsin

R9 290 Tri-x almaya+i7 4770k almaya karar verdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.