Şimdi Ara

i5 4570 anakart ram hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS Q87M-E-CSM
    4GB DDR3 ZEPPELİN
    500GB 5WD500AZRX WD HDD
    400TL
    TEK TEK SATILMAYACAKTIR.

Ürünler tr den degildir o yüzden garantisiz düşünebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariatr -- 14 Ağustos 2014; 14:38:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• mzah a satılmıştır. :)

• Super urunler , super satici.
    Tesekkur ediyorum kiymetli dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha fiyata bak
  • Hangi ara gitti ya. Hayirli olsun dostum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_94718323/tm.htm

temmuzun 16 aynı adam satıyor aynı adam alıyor 325 tlye

bugün aynı adam tekrar aynı ürünleri satıyor ne hikmetse aynı alıcı tekrar ortaya çıkıyor tekrar alıyor..

16 Temmuz 2014; 9:16:21 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    i5 4570 4. nesil
    ASUS Q87M-E-CSM
    4GB DDR3 ZEPPELİN
    500GB 5WD500AZRX WD HDD

340TL İSTEYENE + 25TL YE SIFIR 500W LIK PS DE GÖNDEREBİLİRİM.

TEK TEK SATILMAYACAKTIR

SATILDI...

arkadaşlar biri beni aydınlatabilirmi ? harbiden acaip şaşkınlık içindeyim...

@ali_korkmaz
    @mzah

gerçekten cevaplarsanız sevineceğim

• şaşılcak birşey yok ozaman acil nakit ihtiyacından sattım. Şuanki konuda da ben ilanı koyduntan sonra öner kardeşim aradı ve istedi durum bundan ibarettir. Ayrıca hitap şeklinizi lütfen düzeltin size yakıştıramadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen zaten satmış olduğun ürünleri tekrar sattın.

Diğer arkadaş da daha önce almış olduğu ürünleri tekrar aldı...

Durum bu Ve gayet normal değil mi?
  • İlan fake galiba? eğer öyleyse insanları kandıkları için iki tarafta ceza almalı.
  • Arkadaslar ,
    ilan fake degil. Ali_korkmaz nickli dostum ile daha once de alisverisimiz oldu. Kendisi gercekten temiz urun verdi. Elinde ayni setten 2 adet vardi. Gecen ay ilk seti almistim. Simdi de ikici seti aldim.

Alan memnun satan memnun ozet olarak.
    Forumda son donemde yasanan tatsiz olaylarin bilincindeyiz. Hamd olsun kimseye bir yanlisimiz yok. Referanslarim ortada.

Ayrica , kimseyi neden bu sekilde bir ilan acarak ya da alim yaparak kandiralim ki ? Elimize gecen ne olabilir oyle bir durumda. O tarz islerle kaybedecek vaktim yok.

Tesekkurler / saygilar.

• İlan sahibi elimde adetli olarak set mevcut diyebilirdi..
  • Neden fake olsun onu anlayamadım böyle bi fake ilandan nasıl bir çıkar saglaya biliriz ? illaki kargo dekontlarını buraya ilişkilendirelimmi. Ayrıca adetli yazmamada gerek yok geçen ay satmayı düşünmüyordum zaten.
    En nihayetinde alanda satanda memnun durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_korkmaz

Neden fake olsun onu anlayamadım böyle bi fake ilandan nasıl bir çıkar saglaya biliriz ? illaki kargo dekontlarını buraya ilişkilendirelimmi. Ayrıca adetli yazmamada gerek yok geçen ay satmayı düşünmüyordum zaten.
    En nihayetinde alanda satanda memnun durum bu.

aynı kişinin yine ucuz fiyattan ürün alması forum da ticaret yapanların zoruna gitmiş
  • Kimin kaça sattığıyla veya aldığıyla ilgilenmiyorum sadece ilk mesajımda dediğim gibi ilan sahteyse ceza almalılar dedim çünkü bu aralar çok görüyorum fake ilanlar açıp referans kasma veya piyasasını düşürmeye çalışıyorlar.

Bu arada ben devamlı uygun fiyata ürün sattığım için benim zoruma giden bir şey yok. Değerinden yüksek fiyata koyup haftalarca hatta aylarca ilan güncelleyenlerin zoruna gitmeli.

• 20 yıldır bilgisayar kullanıyorum valla bugüne kadar aynı sistemden ne 2. ci alanı gördüm nede 2 kere paraya sıkışıp satanı gördüm. sattığı işlemcide 500 lira civarı sıfır fiyatı var 2 tanesi 1000 lira yapar şimdi bu arkadaş 2000 liralık parçaları 800 e mi vericek ? güldürmeyin beni :) 2000 lirayı 2 tane sisteme anında veren adam göster alnından öpeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.