Şimdi Ara

i5 3570k+G.Skill Ripjawsx 2x4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 saat önce peder'in kredi kartıyla vatan indirimden bunları sipariş ettim ve 3d securesiz yaptım siparişiniz tamamlandı dedi mail geldi takip numarası falan ardından ise sipariş teyiti diye bir mail daha geldi benden burada 3d secure ile alışverişi yapmadığım için nüfus kağıdı fotokopisi ve kredi kartının ön yüz fotokopisini istedi, mail aşağıdaki gibidir, bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz ve daha önce bunu uygulayan var mı ?

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Sayın, omer umut erdinc

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz ******* nolu siparişinize ait güvenlik onayını, aşağıda örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek enkısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.
    İlgili evrağı sipariş tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde secure@vatanbilgisayar.com veya 0212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

Online siparişlerinizin durumunu hafta içi : 09:00 - 19:00 ile hafta sonu : 10:00 - 17:00 saatleri içinde
    444 56 56'nolu telefondan "3" tuşlayarak öğrenebilir veya güvenlik hizmetlerimiz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

ilginiz için teşekkür ederiz.

Not: Siparişlerinizin en kısa sürede işleme alınabilmesi için sipariş anında 3D şifrenizi kullanmanızı öneriyoruz.

i5 3570k+G.Skill Ripjawsx 2x4

_________________________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerumuterdinc -- 4 Kasım 2012; 0:47:21 >

• bibebir böyle değil ama farklı bir güvenlik duvarına takılıp siparişim iptal olmuştuçbende farklı yerden aldım ürünümü.

artık web alışverişlerinde 3d hemen hemen mecburi ve bütün sitelerde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

bibebir böyle değil ama farklı bir güvenlik duvarına takılıp siparişim iptal olmuştuçbende farklı yerden aldım ürünümü.

artık web alışverişlerinde 3d hemen hemen mecburi ve bütün sitelerde mevcut

Aradım hallettim çok şükür pederle görüştü onayladı telefon aracılığı ile, sorun kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.