Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, nereye soracağımı bilemedim. Uzun uğraşlar sonucu sistem toplamıştım fakat yurtdışına çalışmaya geldiğim için sistemi satmak istiyorum ama yaklaşık kaç para eder bilemedim. O yüzden ustalar bana yaklaşık bir değer söyleyebilirse o paradan ikince elde satışa çıkartıcam. Sistem şöyle:
i5-2500k (nova bilgisayar) MSI P67A-45 (nova bilgisayar) Asus 560Ti DirectCu 2 (vatan bilgisayar) Seasonic SS-750AT 80+ (teknobiyotik) Samsung 1TB 7200 RPM 32 MB önbellek (HD103SJ) (nova bilgisayar) Dark Night kasa (hızlial.com.tr) Kingston 4 GB 2*2 CL7 HyperX (vatan bilgisayar) Tv Samsung P2270 HD 22'' Full HD LCD TV (hızlial.com.tr) A4 Tech KX-2810 GAmer set klavye+mouse (nova bilgisayar) LG 22X DVD-RW Double Layer (nova bilgisayar) Cooler Master Hyper 101 Intel (nova bilgisayar)
Bütün parçaların garantisi devam ediyor. Hiç overclock yapılmadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Adminler, konu yanlış yerde ise doğru yere yönlendirebilirmisiniz?
Evt yanlış yere açmışın konuyu.İkinciel bölümüne açacaktın.Sistemin güzelmiş 2500-3000tl den aşağıetmez benim görüşüm bu.
quote:
Orijinalden alıntı: peters
Evt yanlış yere açmışın konuyu.İkinciel bölümüne açacaktın.Sistemin güzelmiş 2500-3000tl den aşağıetmez benim görüşüm bu.
yok artık ofiyatı sıfırını çok rahat toplarsın vatan yüzde 25 indirimle ne yapdın sen 3 bin tlymiş hah :D