Şimdi Ara

i5 2500 - 1tb - 16gb ram - 600w 80plus psu - q67 anakart 1500TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ekran kartsız olarak satılıktır , gtx 1050 ti yada gtx 780 i falan besleyecek ayarda, utgun fiyat yazdım piyasa abartılı şişik kargoyu ben karşılarım dark marka orta kara bi kasayla gönderilecektir
    işlemci 3.7ghz de calışıyor , ramlerin 2 si kingston ve hepsi 1600mhz cl9 olarak calışıyor , psu rampage marka ve daha 3 aylık hdd seagate marka 180mb per second olarak calışan oldukca hızlı kasmayan bir hdd ssd aratmıyor, hdd de yeni %100 sağlık ve performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertstar15 -- 25 Eylül 2020; 8:29:46 >

• Mümkünse biraz detay verirmisiniz. Yani işlemci mhz hızı ram ddr? kaç mhz psu hangi marka hdd hangi model v.s.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem

Mümkünse biraz detay verirmisiniz. Yani işlemci mhz hızı ram ddr? kaç mhz psu hangi marka hdd hangi model v.s.
    işlemci 3.7ghz de calışıyor , ramlerin 2 si kingston ve hepsi 1600mhz cl9 olarak calışıyor , psu rampage marka ve daha 3 aylık hdd seagate marka 180mb per second olarak calışan oldukca hızlı kasmayan bir hdd ssd aratmıyor, hdd de yeni %100 sağlık ve performans
  • iyi satışlar hazır sistemmidir onboarda monitor takılarak kullanılacak sistem doğrumu anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alo33

iyi satışlar hazır sistemmidir onboarda monitor takılarak kullanılacak sistem doğrumu anladım
    evet hocam doğrudur ekran kartı alınadabilir böylede kullanılabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.