Şimdi Ara

i30 için TEAM yada MODE paketi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler gercekten uzatılacak konu değil bu.
    nedeni ise cok basit bir örnekle acıklayayım ben suan ki özel sektörden kazandığım ücretle ancak i30 1.6 dizel team alabiliyorum. daha üst sınıf 2. el baska aracta alınabilir tabikii. ben kararımı 0 i30 dan yana kullandım
    ANCAK
    daha iyi bir sosyal hayatım olsan ve ekonomik durumum iyi olsan audi A6 yada volvo s80 den baska arabaya binem
    burada bişeyler paylaşan her kişi kendisi için en uygun kararı verebilir . bu nedenle bırakın herkes istediği seçimi yapsın ki zaten hiç kimsede kör gibi gibip bir arabaya baglı kalmıyor bütün özellik ve avantajları degerlendirmeye calısıyor bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkp13

Beyler gercekten uzatılacak konu değil bu.
    nedeni ise cok basit bir örnekle acıklayayım ben suan ki özel sektörden kazandığım ücretle ancak i30 1.6 dizel team alabiliyorum. daha üst sınıf 2. el baska aracta alınabilir tabikii. ben kararımı 0 i30 dan yana kullandım
    ANCAK
    daha iyi bir sosyal hayatım olsan ve ekonomik durumum iyi olsan audi A6 yada volvo s80 den baska arabaya binem
    burada bişeyler paylaşan her kişi kendisi için en uygun kararı verebilir . bu nedenle bırakın herkes istediği seçimi yapsın ki zaten hiç kimsede kör gibi gibip bir arabaya baglı kalmıyor bütün özellik ve avantajları degerlendirmeye calısıyor bu kadar basit.

merak etme mkp13 bu stresli durum karsılıklı konusularak orta yol bulundu. yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ...

• hardday kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2010 yılında yazdığınız yorumu okudum yıl 2018 olmuş ama malum araç fiyatları aldı başını gitti size sormak istediğim şey 2009 model i30 1.6 style benzinli olan bir araç buldum kısmet olursa bu aracı almak istiyorum 2009 yılı için style ve select paket arasındaki farklar nelerdir forumu neredeyse tamamen okudum ama sorumun cevabını bulamadım bu arac ile ilgili hatırladığınız kadar bilgi paylaşımı yaparmısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.