Şimdi Ara

İ3 550 3.20 GHZ MSI FX 7634 1156 ANAKART 2 GB 1600 RAM SON 170 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paracalar hep yatti kutusunda anakart msi fujitso icin uretmis modeli fx 7634 kirmizi anakart 6 usb girisi onboard girisi ve e satasi var 4 sata girisi onboard ekran karti 1 gb intel anakart yurd disindan alinma sahibinden.com sifir almistim islemci i3 3.20 ghz 1156 pin gayey hizli 4 cekirdekli

ram patriot 1600 mhz 2 gb ddr3

Son 170 tl kredi borclarindan dolayi ucuza butun urunlerimi elden cikartiyorum iade 15 gun iadesi vardir.

Forumda satislarim devam ediyor 3 gundur konulari takip.edemedim.taziyem oldugundan.
    satislar devam ioz bana guvenip 100 tl 8 gb ram aldi kargo verildi ama sanirim 4 gb 1 tanesi calismamis kendisine ister iade ister gatantiye vereyim dedim bekliyorum.

Öztin hocam 3 tb disk aldi 200 tl sorunsuz sekilde.

240 tl s4 ekrani kirik satildi cihaz kargoda havalesi yapip bana guveni icin ayrica tsk colombo hocama..

Ayni gun kargo suan islerim.yok ve ayni gun kargo verilecektir urun dun tarafimca denendi sapa saglam.sekilde.

Yaninda faninida verecehim 10 tl almistim dandik fan

Resim isteyen diger konularimda var fiyay bi sefer son gercekten kullanacak alsin cok uygun ve cok iyi is gorurwhatsap resim atadabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar ilanda benim ismim geciyor ama ben ürünlerin parasini bir hafta once gondermeme ragmen bana herhangi bir şey gelmedi telefonu surekli kapali benim ismim üzerinden yanlis anlasilma olmasin ben daha ürünleri teslim almadim dun bu ilandan once bana cenazem vardi gonderemedim dedi bugun ürünleri kargoya verdim sabah elinde olur diyor kargoyu ariyorum kargocu bana herhangi bir urun gonderilmedigini söylüyor konuya bu şekilde bir aciklik getireyim

• Şayet benim canim yandiysada baskasinin cani yanmasin her lafin arasina allah kitab koyuyor ama ticaret boyle yapilmaz

• Kendisini dava edeceğim pazartesi günü dolandırıcılıktan. En azından mahkemeye çıktığında suratını görmüş oluruz ceza almasa bile. Elinde bu vatandaş ile alakali bilgisi olan varsa bana Ö.M atarsa sevinirim. Telefon numaraları ve mesajlaşmalar duruyor elimde.

• Benim var hocam benide dolandirdi

• forum yöneticilerine şikayet ettiniz mi bu durumları. böyle kişiler neden engellenmez anlamıyorum.
  • Arkadaşlar şu anda evrakları hazırlıyorum. Eğer bu arkadaştan bu ilanda yazılı ürünleri satın aldığınızı gösteren delilleriniz varsa isterseniz bana ÖM atın sizin ödediğiniz rakamları da belirteyim. Duruma göre ÖM atarak size yaptığım işlemleri anlatırım sizlerde şikayetçi olursunuz. Herhangi bir masrafınız yok bu işle alakalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.