Şimdi Ara

i3-4150 Sistem SSD ve RAM yüksletmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şuanda kullandığınız ram in üzerine bakın anlamazsanız yakından bi foto atın cl sine falan bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenevivcik

Öncelikle cevabınız için teşekkürler.
    Sistemim 64 bit bugun baktımda 4gb 1 tane ram varmış yanına 4gb daha eklemek istiyorum acaba böyle sorun düzelirmi ?
    Birde ben ram eklemesi yapıcam fakat kendi ramimin özelliklerine baktım DDR3, CL11 ve programda 800 MHz yazıyor FAKAT cpu-z programı ile ram modelini internette arattım (PC3-12800) ve bu sitede bana bu ram'in 1600 MHz oldugunu söylüyor sizce hangisi dogrudur (Modele baktıgım site LİNK)

cpuz de yazan hız remin yarı hızıni gösterir yani senin remin ddr3 1600mhz.yanina ayni degerde rem takarsan sorun olmaz

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram.html
    Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ?

bu ram ile uyusmama ihtimali var.sen kingston 4gb cl11 olana bak.ve kendi reminin resmini buraya koyki gorelim emin olalım.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram.html
    Bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl ?

bu ram ile uyusmama ihtimali var.sen kingston 4gb cl11 olana bak.ve kendi reminin resmini buraya koyki gorelim emin olalım. anakart 16 da destekliyodur bence tek8 alip 12gb de yapabilirsin

• jackal___61 kullanıcısına yanıt
    CL 9 oldugu içinmi uyuşmama ihtimali var ?
  • quote:

CL 9 oldugu içinmi uyuşmama ihtimali var ?

evet yani ikiside ayni zamanlamada olmali. gskillin kendi sitesinde kaç cl ile calisabilecegi yaziyodur.cl11 olabiliyosa buda olir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.