Şimdi Ara

i3-3240 işlemci + H61H2-MV anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1155 AMD / Intel #Intel Şehir #Elazığ İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECS marka H61H2-MV model anakart + i3-3240 işlemci satılıktır. İşlemci fanı mevcut olup fotoğraflardaki ürünlerdir.

i3-3240 işlemci + H61H2-MV anakart i3-3240 işlemci + H61H2-MV anakart

ÖNEMLİ NOT: Anakartta ilginç bir arıza vardır, örneğin herhangi bir işletim sistemini alıp kurun, kuruluyor, sistem açılıyor. Ama daha çok rastlaştığım olay dosya yüklemesi sırasında aniden donma gerçekleşiyor.

Bu donma neden format atma sırasında olmuyor bilmiyorum. Bilgisayar normal şekilde çalışırken çok çok az rastlanıyor donma ama özellikle usb den bir taşınabilir HDD takıp dosya kopyalaması yaparken bu oran artıyor.

Farklı ram denenmiştir ve yine aynı sorun oluşmuştur, yani anakartta bilinmeyen bir arıza vardır. Bu arada bios'a giriyor en son bios yüklü ve bios da bu donma olmuyor, sistem kurarken donmuyor, ilginc değil mi ?

Anakart + işlemci + cpu fan = 222.00 TL

anakart (dosya kopyalarken donma arızası var)

Genellikle aynı gün kargo yapıyorum. öncelik sırası ilk mesaj atanlara göredir ve ödemeyi peşin alıyorum, hoşçakalın.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 7 Ağustos 2018; 8:27:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.