Şimdi Ara

I2C HID surucu problemi touchpad calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arac yoneticisinde I2C HID cihazinda uyari var

"This device cannot start. (Code 10)

A request for the HID descriptor failed."

yaziyor.

w11 e yukselttim bir hafta sonra touchpadin coklu dokunma ozelligi kayboldu, birkac gun sonrada tamamen calismayi durdurdu. servisin soyledigi herseyi yaptim hatta en son temiz w10 kurulumu yaptim diskleri sifirlayip hala calismiyor. yasadigim ulkede servis yok o yuzden gonderemiyorumda cihazi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

I2C HID Sürücü Sorunu: Touchpad Çalışmıyor

Giriş

I2C HID (İnsan Makine Arayüzü) cihazları, bilgisayarınıza bağlanan çok çeşitli aygıtları kontrol eder. Bu aygıtlar arasında dokunmatik yüzeyler, fareler ve klavyeler bulunur. Ancak bazen, I2C HID sürücüsüyle ilgili sorunlar, dokunmatik yüzeyin çalışmamasına neden olabilir.

I2C HID Aygıtı Nedir?

I2C HID aygıtı, bilgisayarın işletim sistemiyle aygıt arasında iletişim sağlayan bir yazılım arayüzüdür. Bu arayüz, aygıtın bilgisayar tarafından tanınmasını ve çalışmasını sağlar.

I2C HID Aygıtı Kodu 10

Aygıt Yöneticisi'nde "I2C HID Aygıtı" için "Kodu 10" hatası görüyorsanız, bu, sürücüyle ilgili bir sorun olduğu anlamına gelir. Bu sorun, sürücünün bozuk veya eksik olması veya aygıtla uyumsuzluğundan kaynaklanabilir.

"Bir HID Tanımlayıcı Talebi Başarısız Oldu" Hatası

"Bir HID tanımlayıcı talebi başarısız oldu" hatası, I2C HID aygıtıyla ilgili bir başka yaygın sorundur. Bu hata, bilgisayarın aygıtın özelliklerini almak için gerekli bilgileri alamamasından kaynaklanır.

I2C HID Sorunlarını Giderme

I2C HID sorunlarını gidermek için şu adımları deneyebilirsin:

• Sürücüyü güncelle veya yeniden yükle.
    • Aygıtı kaldır ve yeniden bağla.
    • BIOS'u güncelle.
    • Aygıtı farklı bir USB bağlantı noktasına bağla.

Acer Touchpad Sorunu

Acer dizüstü bilgisayarlarda, I2C HID sürücü sorunları sıklıkla dokunmatik yüzeyin çalışmamasına neden olur. Bu sorun genellikle, "Bir HID tanımlayıcı talebi başarısız oldu" hatasıyla ilişkilidir.

Bu sorunu gidermek için Acer'ın web sitesinden en son sürücüleri indirmeyi ve yüklemeyi deneyebilirsin. Ayrıca, Acer destek ekibiyle iletişime geçerek ek yardım alabilirsin.

Sonuç

I2C HID sürücü sorunları, dokunmatik yüzeyin çalışmamasına neden olabilir. Bu sorunları gidermek için sürücüyü güncellemek, aygıtı kaldırıp yeniden bağlamak veya farklı bir USB bağlantı noktası kullanmak gibi adımları izleyebilirsin. Acer dizüstü bilgisayarlarda, bu sorun genellikle "Bir HID tanımlayıcı talebi başarısız oldu" hatasıyla ilişkilidir ve Acer desteğiyle iletişime geçmek gerekli olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Generic Bluetooth Adapter problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.