Şimdi Ara

i10 1.0 Manuel Ankara Hypermiling Denemesi 3.7lt Ortalama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bu denemeyi, lpg'li dacia sandero 1.0 75 beygir olan aracımla bir yapayım bakalım, nasıl değerlere ulaşacağım.

buraya atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boşalamayan DPF

Dizelciler heveslenip de denemeye kalkışmasınlar. Karşılarında beni bulurlar.
    :D kokusu bile geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Senin yolun da Nazilli'ye düşerse bende sana benzinli aracın yokuş yukarı 3 litre yaktığını ispat ederim. Birde güzel pide ısmarlarım ödeşiriz.
  • Surekli 60 ile arac sursem sanirim kanser olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boşalamayan DPF

Dizelciler heveslenip de denemeye kalkışmasınlar. Karşılarında beni bulurlar.
    Genelleme yapma. 1.3 mjet euro4 var. Sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 17 Eylül 2019; 11:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl kurtköy mehmetçik opet- izmit outlet center arasını Renault Kadjar dizel otomatik aracımla,

60,3km 77km/h 3,6lt ile gitmiştim.

i10 1.0 Manuel Ankara Hypermiling Denemesi 3.7lt Ortalamai10 1.0 Manuel Ankara Hypermiling Denemesi 3.7lt Ortalamai10 1.0 Manuel Ankara Hypermiling Denemesi 3.7lt Ortalama

• 10 km daha gitseniz yakıt üretimine geçecekmiş.
  • Arkadaşlar hypermill olayını böyle dillendirip Türk milletine öğretmeyin vallahi kazalar artar... Frene basmamak için virajda araba devirenlerden, kavşakta millete çarpanlardan geçilmez ortalık... işin sonunda maliyet hesabı var sonuçta bizim millet suyunu çıkarır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli 80 le gitmek sıkıntı vermez. aksine huzurlu ve sessiz bir sürüş vaad eder. buradaki önemli unsur; acil işinizin olmaması ve trafiğin az olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

sürekli 80 le gitmek sıkıntı vermez. aksine huzurlu ve sessiz bir sürüş vaad eder. buradaki önemli unsur; acil işinizin olmaması ve trafiğin az olmasıdır.
    Maalesef kamyonlar yüzünden mümkün değil. Ankara-Karabük-Ankara yaptım. Sabit 80 bir deneyeyim dedim tüketim kaç olacak diye ama sürekli kamyon tacizinden gerçekleştiremeyip hızı arttırmak zorunda kaldım.
  • Hyundai 2014 i10 otomatik; istanbul içi 7.2 lt yakıyor belki birileri merak ediyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığım vardı. Adamın mantığı şuydu; acelem yoksa en sağdan yolun müsait olduğu en yüksek vites, en düşük devir ile giderim ve en düşük hız ile giderim derdi.

Adam arabayı sakin kullanmaktan daha çok keyif alıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.