Şimdi Ara

I:::::::RAPCİLER BURAYA:::::::I ♫ (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
0
Favori
291.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CEza & Fuat & Funky-c Ve Cocukalr duymasındaki Kızıl saclı patronice ( adını unuddum 10 nuarma )

http://www.youtube.com/watch?v=Q5D2d6_fO_A&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 14 Ağustos 2006; 6:47:58 >
  • akllı konuş benim saçmaladığım falan yok ama burada sagopayı 2pactan üstün gösteriliyomuş gibi konuşmanız canımı fazlasıyla

sıktı kimse 2pac kadar ii bir rapper O-LA-MAZ

sonuna kadar [west side]

sonuna kadar [tupac amaru shakur]

2pac geri gelicek kim ne derse desin selametle...

I:::::::RAPCİLER BURAYA:::::::I ♫

• erkek gibi konsuhan tavırlı kızlara kıl oldugum akdar hiç bişeye kıl olmam ...

+

sen fake sin

+

Hiç Bi rapper

Tupac Amaru Shakur ( Makavelli )

den üstün oLamaz.. Afeni Shakur ( GErçek adıyla Alice Faye Williams annesi oLur kendiLeri ) Onu osenLe dourmus...

Billy Garland - Olucak serepsizde babsı olur ki 5 yasında böle bi ilahı terk edip gitmişdir.. terk ettikden sonra ilk defa 1992 deki Juice ( ki sen bunu biLmezsin ) o fiLimde Gormuşdur!!!

Bu arada onun adı Tupac Amaru Shakur Değildir gercekde... ki 2pac hiç değildir köpek mi çağırıosun!!! Makavellinin gerçek adı Lesane Parish Crooks dir. Daha fazLa biLgi sitersen söLe.. !!

Kime Laf Soktuguna dikakt et Daha vazLa ezdirme kendini!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 15 Ağustos 2006; 15:04:54 >

• olm ne dion sen ya

bende biliorum gerçek adının doğduğu zaman annesi tarafından 2pac olarak değiştirdiğini anlamıorum ne yapmaya çalıştığını laf

falan soktuğum yok benim.sadece sagodan bıktım ve kimsenin 2paca laf atmasına izin vermem AsLa

o bi efsane ve kimse 2pac'ın yerini dolduramaz

kim ne dinliosa dinlesin ama laf atmasın dünyadaki en ii rapper 2pac amaru shakur'dur.

bende hayatını biliorum haberin olsun

[west side]
  • yha sen kimsin e ne sacmalıon???

ben tupacdan iyi demiorum sago için saf mısın polismisin???
  • sakin olun dostlar ortamı germeye gerek yoq
  • rape dis atanları yakın
  •  I:::::::RAPCİLER BURAYA:::::::I ♫

Ve gene CEZA Farkı

Bilet Fiyatları
    Sahne Önü: 88 YTL
    Tam - Normal Bilet: 44,50 YTL
    Öğrenci - Normal Bilet: 33,50 YTL

Program:
    Kapı açılış : 18.00
    Ceza : 20.00
    Jay – Z : 21 .30

Ve Jay-Z En Sonunda Türkiye' de

Jay-Z uzun süredir onu bekleyen hayranları ile 17 Eylül 2006, Pazar günü Maslak Refresh’ de buluşacak.Ceza ile birlikte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEZACI -- 18 Ağustos 2006; 12:45:38 >
  • Ceza resmLeri faLan koyam bu topiğe basdan soLiyimde!
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

yha sen kimsin e ne sacmalıon???

ben tupacdan iyi demiorum sago için saf mısın polismisin???

bak adam akıllı konuş olm ne dion sen saf falan sensin saf eğer küfüre devam ediceksen biliyim bende ederim gerkirse dinlemem ceza falan başlarım hee konuşma yeter kavgayı kes bi dahada bişi deme
  • hey rapçiler nerdesiniz......
  • burdayız :)
  • burayada yasıyım bari arkadaşlar bana NİCCOLO MACHİAVELLİ'nin ne kadar saklandığı lasım iş burda

çözülüo

help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ARKADAŞLAR HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ RAPÇİLER METALCİLERDEN DAHA FAZLA ORADA Bİ ARKADAŞ DEMİŞ RAPİ BIRAKIN FALAN DEMİŞ O ALSIN METALİ........ANLAMIŞTIR O
    BENİM SEVDİĞİM RAPÇİLER VE ŞARKILARI ARKADAŞLAR
    CEZA VE SAGOPA KAJMER=NEYİM VARKİ BİR NUMARA
    SAGOPA KAJMER=VASİYET
    SAGOPA KAJMER=DERİN DARBE
    CEZA=HASAT ZAMANI
    SAGOPA KAJMER=KÜFÜRBAZ GİZEMLİ RAPÇİ
    CEZA=RUDEBOY BADBOY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATASEN -- 24 Ağustos 2006; 13:14:33 >
  • YA BIRAKIN BU METAL RAP KAVGASINI HERKESİN DIMLEDIGI KENDINE BEN SAGOCUYUM AMA METALCİLEREDE SAYGILIYIM LUTFEN YAPMAYIN BOLE YAWWWW
  • BİR DAHA RAPA LAF ATMASINLAR HERKESİN KENDİNE ÖZGÜ SEÇİMİ VAR AMA LAF ATAN METALCİLER ŞUNU ANLASIN BURASI RAPÇİLER ODASI BU ŞARKIYI BEN YAZDIM:METALCİLER BURAYA GİREMEZ BU RAP BURADA BİTMEZ BİTEMEZ ÖNLENEMEZ Bİ DUYGULARI VAR BU RAPİN BUNU HERKES BİLSİN RAPÇİLER ŞİMDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATASEN -- 24 Ağustos 2006; 13:29:06 >

• ONLARIDA KARDEŞÇE YANINIZA SOKUN YW DEGMEYİN BIZIM GIBI OLAZLAR BARI YANIMIZDA YETISSINLER HAKLISIN BURASI BIZIM RAHAT DURUN ULEN RAPCİLER DE SAKIN OLUN UYMAYIN ALT SEVIYELILERE
  • NERELİSİN
  • arkadaşlar herkez birbirine saygılı oldu sürece kimin ne dinlediği önemli deil
  • Vayyy be 2 senelik topic bu Yinede metal dinlerim ama
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.