Şimdi Ara

i-parcel hakkinda amazondan ps4 siparisi verdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
10.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Hocam gelen maile tc numarasını yazdım resimdeki gibi hala ve takip yapılmıyor

Benim de aynı ben perşembe günü arkadaşa kulaklık aldım onun takibi yapılıyor bizimkilerin yapılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cuma günü verdiğim siparişin güncel durumu şudur:

November 29, 2014, 7:48 am, Edison NJ US
    Package arrived at a carrier facility
    November 29, 2014, 12:26 am, Breinigsville PA US
    Package has left seller facility and is in transit to carrier

Bu tarihte veya yakın tarihte sipariş verenlerin durumunu merak ettim paylaşabilirseniz sevinirim.

• Benim siparişte bu gün güncelleme oldu, ayrıca i-parcelin kendi sitesinden takip edebiliyorum artık:

i-parcel hakkinda amazondan ps4 siparisi verdim

• Keşke bu kadar dert tasa yapacağınıza buradan alsaydınız. Yurt dışından getirenler vesaire uygun fiyatlara satabiliyor. Örneğin haftasonu 2 yıl Eurasia garantili PS4 1300TL alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

Keşke bu kadar dert tasa yapacağınıza buradan alsaydınız. Yurt dışından getirenler vesaire uygun fiyatlara satabiliyor. Örneğin haftasonu 2 yıl Eurasia garantili PS4 1300TL alacağım

Ben şansımı denenek için aldım aslında 2 oyunlu 1300 liraya geldi şuan belki 118 dolar deposit ücreti iade olacak o zaman çok daha uyguna gelecek aslında ben de amerikadan birine getirtecektim başka forumda konu açmıştı ama geç gördüğüm için fırsatı kaçırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Benim siparişte bu gün güncelleme oldu, ayrıca i-parcelin kendi sitesinden takip edebiliyorum artık:

Bende bu adımı bekliyordum hocam takipte edemiyorum. Siz siparişinizi ne zaman verdiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

quote:

Benim siparişte bu gün güncelleme oldu, ayrıca i-parcelin kendi sitesinden takip edebiliyorum artık:

Bende bu adımı bekliyordum hocam takipte edemiyorum. Siz siparişinizi ne zaman verdiniz acaba ?

ben 28 kasimda siparis verdim

December 1, 2014, 9:12 pm, Edison NJ US Package arrived at a carrier facility
    November 30, 2014, 3:28 pm, Hebron KY US Package has left the carrier facility
    November 29, 2014, 7:43 am, Hebron KY US Package arrived at a carrier facility
    November 28, 2014, 4:37 pm, Charleston TN US Package has left seller facility and is in transit to carrier

i parcel in sitesinde

Received at i-Parcel 12/2/2014 2:12:43 AM Edison US
    Package details received electronically from Seller 11/29/2014 12:42:38 AM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 2 Aralık 2014; 7:56:40 >

• 29 Kasım siparişim. En geç teslim tarihi 17 Aralık

December 1, 2014, 12:13 am, Hebron KY US
    Package has left the carrier facility
    November 30, 2014, 11:02 am, Hebron KY US
    Package arrived at a carrier facility
    November 29, 2014, 2:59 pm, Charleston TN US
    Package has left seller facility and is in transit to carrier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 2 Aralık 2014; 8:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

Keşke bu kadar dert tasa yapacağınıza buradan alsaydınız. Yurt dışından getirenler vesaire uygun fiyatlara satabiliyor. Örneğin haftasonu 2 yıl Eurasia garantili PS4 1300TL alacağım

2 oyun hediyeli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

quote:

27 sinde.

• Arkadaşlar aldığım oyun kargoya verilmiş dhl ile gelecek ama hiç tc no girin filan diye bir e mail gelmedi bana.Başka gördüğüm mesajlarda yanlış görmediysem ürün kargoya verildikten sonra tc no girilmesi gerektiği yazılmış ama bende tc no girilecek yer yok.Bunun nedeni ne olabilir?Yoksa hiç tc no girilmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Arkadaşlar aldığım oyun kargoya verilmiş dhl ile gelecek ama hiç tc no girin filan diye bir e mail gelmedi bana.Başka gördüğüm mesajlarda yanlış görmediysem ürün kargoya verildikten sonra tc no girilmesi gerektiği yazılmış ama bende tc no girilecek yer yok.Bunun nedeni ne olabilir?Yoksa hiç tc no girilmiyor mu?

tc numarasini sadece i parcel istiyor gumruk islemleri icin tr ye giris yaptiginda mail gelecek size ama 100 dolarin altinda alisveris oldugu icin hicbir islem yapmaniza gerek olmayadabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 2 Aralık 2014; 11:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

Arkadaşlar aldığım oyun kargoya verilmiş dhl ile gelecek ama hiç tc no girin filan diye bir e mail gelmedi bana.Başka gördüğüm mesajlarda yanlış görmediysem ürün kargoya verildikten sonra tc no girilmesi gerektiği yazılmış ama bende tc no girilecek yer yok.Bunun nedeni ne olabilir?Yoksa hiç tc no girilmiyor mu?

tc numarasini sadece i parcel istiyor gumruk islemleri icin tr ye giris yaptiginda mail gelecek size ama 100 dolarin altinda alisveris oldugu icin hicbir islem yapmaniza gerek olmayadabilir

Başka mesajlarda gördüm de merak ettim bi sorayım dedim hocam.Dediğiniz doğru olabilir mantıklı.İşin ilginç yanı oyun argoya verildi.Tahmini olarak perşembe gelecek diyor fakat karttan da parayı çekmemişler daha.

• quote:

quote:

quote:

Başka mesajlarda gördüm de merak ettim bi sorayım dedim hocam.Dediğiniz doğru olabilir mantıklı.İşin ilginç yanı oyun argoya verildi.Tahmini olarak perşembe gelecek diyor fakat karttan da parayı çekmemişler daha.

provizyondadir islem ondan gozukmuyordur

• quote:

Amazon bizim Türk alışveriş siteleri gibi sırtlan değil. Alışverişi yapar yapmaz karttan tutarı hemen çekmiyorlar, provizyon uyguluyorlar. Kredi Kartının provizyonlarından bu işlemi görebilirsin.

• Hayır sadece PS4 fakat oyunlarıda çok uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz. Örneğin Gta V sıfır 150TL.

• 28'inde sipariş verdim.Son durum;
    December 1, 2014, 9:37 pm, Edison NJ US Package arrived at a carrier facility
    December 1, 2014, 12:13 am, Hebron KY US Package has left the carrier facility
    November 30, 2014, 3:30 am, Hebron KY US Package arrived at a carrier facility
    November 29, 2014, 9:32 am, --- Package has left seller facility and is in transit to carrier

• Received at i-Parcel and on hold for review 12/2/2014 3:40:10 AM
    Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information 12/1/2014 1:29:34 AM Edison US
    Package details received electronically from Seller 12/1/2014 1:29:23 AM

bu şekilde yazıyordu söylenen e posta adresine takip numaramı yazdım bir link attılar küçük kutucuğa tc mi yazdım doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Received at i-Parcel and on hold for review 12/2/2014 3:40:10 AM
    Your shipment is destined for a country that requires information prior to arrival. Please contact trackmyparcel@i-parcel.com for further information 12/1/2014 1:29:34 AM Edison US

bu şekilde yazıyordu söylenen e posta adresine takip numaramı yazdım bir link attılar küçük kutucuğa tc mi yazdım doğru mudur ?

tmm baska bisey yapmana gerek yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Received at i-Parcel and on hold for review 12/2/2014 3:40:10 AM

tmm baska bisey yapmana gerek yok

çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.