Şimdi Ara

i.ö. harçları ile ilgili önemli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar karar verdim ktü-matematik bölümüne gitcem normal öğretim gelme şansı varda gelmezse i.ö. gircem ama internetten tam olarak bir fiyat yazmamışlar ama ktü i.ö. fen fakültesinin çok yüksek olduğunu duyum aldım! genelde ünv. 1250 tl civarında ama ktüde 1.800 tl civarındaymış bu doğrumu?
    bi sorum daha olacak bnm kuzenim geçen sene normal öğretim olrak ünv. gitti bütün burslara başvurdu başvurduğu içinde harç olarak en başta 55 tl yatırdı ama sonra burs çıkmayınca tekrar 200 tl para yatırdı 1 dönemlik için acaba 2. öğretimdede böyle mi yani burslara başvurursam bende az bir kısmını yatırıp daha sonra çıkmazsa geri kalanını yatırcam bide harcı karşılayan geri ödemeli kredi varmı yani harcı 4 sene boyunca devlet vercek 4 sene sonra ben ödeyeceğim şimdiden cevaplayan herkese tşkler!

• Öncelikle ikinci öğretim de katkı kredisi olmadığı için harç yatırmada önce 20 çıkmazsa 200 gibi durumlar olmuyor. KTÜ nün sitesinde harç bilgileri mevcut bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteransoldier

Öncelikle ikinci öğretim de katkı kredisi olmadığı için harç yatırmada önce 20 çıkmazsa 200 gibi durumlar olmuyor. KTÜ nün sitesinde harç bilgileri mevcut bu arada
    TEŞEKKÜRLER PEKİ GERİ ÖDEMELİ HARÇ KREDİSİ DİYE BİŞEY VARMI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 27 Temmuz 2011; 18:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigenc_bedri

TEŞEKKÜRLER PEKİ GERİ ÖDEMELİ HARÇ KREDİSİ DİYE BİŞEY VARMI?

Var hocam ama ikinci öğretimler için yok. Katkı kredisi diye geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.