Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

Benim temalarla ilgili bir sorunum var. Hücre yayını mesajlarını okurken malesef sıkıntım var. Gelen mesajların yazı rengi siyah. Temanın fonu da koyu renk olunca okunmuyor. Bu gelen mesajların yazı rengini değiştirmek gibi bir şansımız varmı?

Genelde yazı rengi temayla belirleniyor, bildiğim kadarıyla değişiklik yapamazsın.
  • arkadaşlar emeğinize sağlık bende beğendiklerimi indiriyorum
    kotalılar girmesin diye belirtin bence kotalı adam mahvolur burda
  • arkadaslar ufak bı sorum olacak telefonu yenı aldıgım ıcın anlamıyorum makıneden tema yuklemem ıcın nasıl bı ıslem yapmam lazım ....
  • benımde bır sorum olacak burdakı temalardan bırını telefona attım yukleme olayını sadece telefon hafızasına yapıyor yanı hafıza kartına kayıt yapamıyorum bunun sebebi nedir? ve birde telefona kurmus oldugum bu temayi tamamen nasil silebilirim mesajlardan siliyorum ama kaydettigim icin baska yerdende silinmesi gerekir heralde

yardimmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: djnone

benımde bır sorum olacak burdakı temalardan bırını telefona attım yukleme olayını sadece telefon hafızasına yapıyor yanı hafıza kartına kayıt yapamıyorum bunun sebebi nedir? ve birde telefona kurmus oldugum bu temayi tamamen nasil silebilirim mesajlardan siliyorum ama kaydettigim icin baska yerdende silinmesi gerekir heralde

yardimmm

Tema kurulumu sırasında tel. hafızası yada memory card diye seçim ekranı çıkıyor olmalı, uygulama yöneticisinden kaldırmak istediğin temanın üstüne gelip seçenek>kaldır diyerek kaldırabilirsin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanity

quote:

Orjinalden alıntı: djnone

benımde bır sorum olacak burdakı temalardan bırını telefona attım yukleme olayını sadece telefon hafızasına yapıyor yanı hafıza kartına kayıt yapamıyorum bunun sebebi nedir? ve birde telefona kurmus oldugum bu temayi tamamen nasil silebilirim mesajlardan siliyorum ama kaydettigim icin baska yerdende silinmesi gerekir heralde

yardimmm

Tema kurulumu sırasında tel. hafızası yada memory card diye seçim ekranı çıkıyor olmalı, uygulama yöneticisinden kaldırmak istediğin temanın üstüne gelip seçenek>kaldır diyerek kaldırabilirsin ...

cok saol kardes

• quote:

Orjinalden alıntı: khyrasothemis

arkadaslar ufak bı sorum olacak telefonu yenı aldıgım ıcın anlamıyorum makıneden tema yuklemem ıcın nasıl bı ıslem yapmam lazım ....

verilen linklerden temaları bilgisayarına indir. sonrasında da kablo veya bluetooth yolu ile telefonuna gönder. sonrasında da bu dosyayı aç ve yükleme önergelerini izle
  • yüklediğim temaları uygulama yöneticisinde göremediğimden kaldıramıyordum. bende data kablosuyla bağlayıp ilgili tema klasörlerini sildim. ancak şimdi yeni yüklediğim temaları listede göremiyorum. telefonu açıp kapattım o da bir işe yaramadı. bir fikri olan varmı?
  • @ vanity süpersin.Durgundu bayağı bu başlık hareketlendirdiğin içinde teşekkürler
  • arkadaşlar iyi bayramlar ben bu vista exprience temadan bir şey soracam klasör içinde iki tane tema var bide değişik bir dosya çıkıyor o ne için acaba hareketli falan mı yapıyo temayı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ vanity süpersin.Durgundu bayağı bu başlık hareketlendirdiğin içinde teşekkürler

Bende nezaman dönecek diyodum
    Teşekkürler, sende başla artık da iyice hareketlensin başlık

• quote:

Orjinalden alıntı: jancker_9

arkadaşlar iyi bayramlar ben bu vista exprience temadan bir şey soracam klasör içinde iki tane tema var bide değişik bir dosya çıkıyor o ne için acaba hareketli falan mı yapıyo temayı ki

Bahsettiğin Vista_Experience_Mountain ise yapan arkadaş rarın içine extra olarak kapanma animasyonu diye bişey koymuş temayla alakası yok yani
    Diğer 2 temanında blur olanı arka plan silik görünüyor diğeri normal

İyi bayramlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

yüklediğim temaları uygulama yöneticisinde göremediğimden kaldıramıyordum. bende data kablosuyla bağlayıp ilgili tema klasörlerini sildim. ancak şimdi yeni yüklediğim temaları listede göremiyorum. telefonu açıp kapattım o da bir işe yaramadı. bir fikri olan varmı?

Temalarla ilgili bi klasörde silinmiş olabilir belki pek bi fikrim yok. Format gerekebilir düzeltmek için

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.