Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekteki linkte de 8 adet 9.1 3rd ed. tema var. (zip dosyasının içinde jpeg görüntüleri de mevcut)
    Güle güle kullanın.

Saygılarımla

http://www.hemenpayla s.com/download/1876113/Tema02.zip.html
  • muRTah tema paylasimin icin tesekkur ederim. ilgili eklemeyi topic basina yapiyorum.
  • buyrun arkadaslar.
    2 tema paketi, toplamda 15 adet tema eklenmistir, ilginize..
    tesekkuler muRTah
  • TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

EMEĞE SAYGI GÖSTERMEK LAZIMM....
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_karakas
    TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
    EMEĞE SAYGI GÖSTERMEK LAZIMM....

ben tesekkur ederim arkadasim.
    sagolasin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

buyrun arkadaslar.
    />
    2 tema paketi, toplamda 15 adet tema eklenmistir, ilginize..
    tesekkuler muRTah

Rica ederim. Senin yaptığın denize ben sadece 1 damla koydum.
    Saygılarımla.
  • buyrun arkadaslar.

2 tema paketi, toplamda 13 adet tema eklenmistir, ilginize..
  • Teşekkürler çok makbule geçti
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®
    Teşekkürler çok makbule geçti

iyi gunlerde kullan arkadasim..
  • sende olmasan nereden tema bulacagız teşekkurler DH resim 1.si clone :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bafrasporlu
    sende olmasan nereden tema bulacagız teşekkurler DH resim 1.si clone :)

cok tesekkur ederim, degerli yorumundan oturu.

aslinda benim pek birsey yaptigim soylenemez. olani buraya aktariyorum ama sayfa duzeni acisindan en basta ben kendimi kutluyorum.
    cunku bircok siteye baktim, ozellikle forum sitelerine, ust konuya layik gorulen v9.1 tema topicleri birbirinden karisik, aradigini bulamiyorsun, belirli belirsiz linkler..

bende sizler icin yapiyorum tum bunlari.
  • Arkadaşlar aranızda Symbian 9.1 S60 3rd Theme Studio nun linkini verebilecek var mı ? Cidden lazım bu programda... Nokia Forumu dolaştım bulamadım bi el atarsanız.. Direk link olursa sevinirim...
  • cLone arkadaşım , bir şey sormak istiyorum:
    Zannederim bu topic in temeli "yusufyusufyusuf" arkadaşın başlattığı "tema galerisi önizlemeli" isimli topic e dayanıyor. O topicde bir şey dikkatimi çekti. Vista temalarının telefonlarda problemlere yol açtığı yazıyordu (telefon dillerinden Türkçeyi sildiği gibi)
    Bu bilginin doğruluğu var mıdır ? Bilgi verirsen memnun olurum.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 21 Ekim 2006; 1:27:12 >
  • yusuf arkadas zamaninda acmisti bir topic ve ben yine oraya elimdeki cogu temalari eklemistim, ama o zaman v9.1 icin tema yoktu piyasada baslar baslamaz bende topic actim. senin dedigin sorun evet o tur temalarda sorun yasatiyordu ancak seni yanlis yonlendirmis olmak istemem ama ben sanirim 3 tane vista temasi yuklemistim ve boyle bir sorun olmamisti. hani digerlerinde olurmu bilemem.
  • Hemen Paylaş malesef kapandı. Linkler de uçtu haliyle, indirmek istiyenler indiremiyecek. Bi ilgilen istersen.
  • hazırlayanın ellerine sağlık.
  • hocam farkindayim hemen paylasin yaptigi terbiyesizligin, ancak bu saatten sonra yapacak birsey yok sanirim.
    koskoca emek bosa gitti.
    300-400 MB yakin dosya var burada, ve ekledikten sonra cogunuda sildim.
    artik birsekilde sizler yardimci olursaniz bastan bir toparlama yapabiliriz.

cok acayip sinirlendim ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

hocam farkindayim hemen paylasin yaptigi terbiyesizligin, ancak bu saatten sonra yapacak birsey yok sanirim.
    koskoca emek bosa gitti.
    300-400 MB yakin dosya var burada, ve ekledikten sonra cogunuda sildim.
    artik birsekilde sizler yardimci olursaniz bastan bir toparlama yapabiliriz.

cok acayip sinirlendim ama.

clone senin packler orjinal halde bende duruyor ok verirsen göndermek isterim sana ama internetim yawaş 256 kbps elimden geldiğince yardımcı olurum. en azından temalar kurtulmuş olur ve yayılmaya dewam eder , çorbada benimde tuzum olmasını isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: dangerous
    clone senin packler orjinal halde bende duruyor ok verirsen göndermek isterim sana ama internetim yawaş 256 kbps elimden geldiğince yardımcı olurum. en azından temalar kurtulmuş olur ve yayılmaya dewam eder , çorbada benimde tuzum olmasını isterim.

oncelikle fedakarligin icin tesekkur ederim.
    peki tum hepsi bastan sone paket paket duruyormu.
  • tüm orjinalliğiyle
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.