Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
826.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Accent Admire 1.5 CRDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 14 Eylül 2012; 11:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

Birkaç foto

Maaşallah Allah nazardan saklasın çok güzel görünüyor araba. Arabanın biryerine nazar boncuğu falan assan iyi olur.
    Bende arabayı aldığımdan beri pasta cila yaptıracağım 5 ay oldu. Arabanın boyası orjinal bir pasta yese parlayacak ama fırsat bulup yaptıramadım daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80
    Maaşallah Allah nazardan saklasın çok güzel görünüyor araba. Arabanın biryerine nazar boncuğu falan assan iyi olur.
    Bende arabayı aldığımdan beri pasta cila yaptıracağım 5 ay oldu. Arabanın boyası orjinal bir pasta yese parlayacak ama fırsat bulup yaptıramadım daha.

Tşk.

Nazar boncuğu yerine Maşbiyelinde biraz eziklik var yaptırmıyorum. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

5-6 ay aradan sonra pasta cila uygulaması.

2003 Accent Admire 1.5 CRDİ GP

maşallah :))

• arkadaşlar geçen hafta yaşadığım bir olayı sizinde başınıza gelme olasılığına karşı paylaşmak istedim pazar sabahı aracımı çalıştırmak istediğimde araç normalden geç marş aldı aküden değildi çünkü aküm eski değil ve marş motoru sesi net geliyordu neyse yakıtım azdı fakat henüz ışık yanmamıştı işe giderken yol üzerinde benzinlik yoktu bende akşam alırım dedim işe geldiğimde yakıt ışığı yandı akşam çalışırken yine geç çalıştı fakat bu sefer gündüz dekinden daha geç çalıştı neyse yola çıktık 3km falan sonra araç tekleyerek istop etti çalıştırmak istedim fakat çalışmadı abimi aradım abim belki yakıt bitmiştir yakıt alalım ondan sonra bakalım dedi en yakın benzinliğe abimin aracıyla benimkini çektik yakıtı doldurduktan sonra araç normal olarak çalıştı fakat servis ışığı yandı.Ertesi gün sanayiideki özel servis ustama götürdüm durumu anlattım oda bana muhtemelen yakıt şamandırası yanlış göstermiştir yakıt bittiği halde ışık yakmamıştır dedi şamandırayı söktü aynen dediği gibi çıktı hundai admire dizellerin en büyük hastalığı olan depo boyası dökülmesinden dolayı depo pompasına ek bir filtre takılmış bu filtrede dolduğu için biraz şişmiş ve şamandıraya temas etmiş oda yakıt bitmesine rağmen ışık yanmamış ustam sağolsun söktü temizledi filtreyi taktı ustam çok dürüst insan gereksiz işlem yapmaz sağolsun 1 saatten fazla uğraştı inanın 20 tl aldı başka usta bu paraya civata sıkmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerli79 -- 18 Eylül 2012; 14:19:38 >

• 2006 tüplü admire nin şehirlerarası kaç lira civarında yakması normaldir arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

2006 tüplü admire nin şehirlerarası kaç lira civarında yakması normaldir arkadaşlar.

20 krş civarı normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

2006 tüplü admire nin şehirlerarası kaç lira civarında yakması normaldir arkadaşlar.

20 krş civarı normaldir.

teşekkürler klimasız 4 kişi 190 civarı yaktı, fazla gibi geldi. normalmiş demekki.
  • selam arkadaşlar. geçenlerde arabamın sigortasından 1 i atmıştı onu ararken airbag sigortasını çıkarmışım şuan 6 sn yanıp sönen ve daha sonra yanmayan lamba kontağı açtığımda artık direk yanıyo sonra sönüyor. servise gitmeden çözülürmü böyle sorunla karşılaşan oldumu şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dag****r

selam arkadaşlar. geçenlerde arabamın sigortasından 1 i atmıştı onu ararken airbag sigortasını çıkarmışım şuan 6 sn yanıp sönen ve daha sonra yanmayan lamba kontağı açtığımda artık direk yanıyo sonra sönüyor. servise gitmeden çözülürmü böyle sorunla karşılaşan oldumu şimdiden teşekkürler

bende 2005 1.5 crdi var ben aracın 2. sahibiyim ilk halini bilmem fakat ben aldıktan sonra kontağı yarım çevirince air bag ışığı direkt olarak 5 -6 sn sabit yanıp sönüyordu halada öyle yanıp sönme olayı bende yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerli79 -- 1 Ekim 2012; 16:09:43 >
  • quote:

arkadaşlar geçen hafta yaşadığım bir olayı sizinde başınıza gelme olasılığına karşı paylaşmak istedim pazar sabahı aracımı çalıştırmak istediğimde araç normalden geç marş aldı aküden değildi çünkü aküm eski değil ve marş motoru sesi net geliyordu neyse yakıtım azdı fakat henüz ışık yanmamıştı işe giderken yol üzerinde benzinlik yoktu bende akşam alırım dedim işe geldiğimde yakıt ışığı yandı akşam çalışırken yine geç çalıştı fakat bu sefer gündüz dekinden daha geç çalıştı neyse yola çıktık 3km falan sonra araç tekleyerek istop etti çalıştırmak istedim fakat çalışmadı abimi aradım abim belki yakıt bitmiştir yakıt alalım ondan sonra bakalım dedi en yakın benzinliğe abimin aracıyla benimkini çektik yakıtı doldurduktan sonra araç normal olarak çalıştı fakat servis ışığı yandı.Ertesi gün sanayiideki özel servis ustama götürdüm durumu anlattım oda bana muhtemelen yakıt şamandırası yanlış göstermiştir yakıt bittiği halde ışık yakmamıştır dedi şamandırayı söktü aynen dediği gibi çıktı hundai admire dizellerin en büyük hastalığı olan depo boyası dökülmesinden dolayı depo pompasına ek bir filtre takılmış bu filtrede dolduğu için biraz şişmiş ve şamandıraya temas etmiş oda yakıt bitmesine rağmen ışık yanmamış ustam sağolsun söktü temizledi filtreyi taktı ustam çok dürüst insan gereksiz işlem yapmaz sağolsun 1 saatten fazla uğraştı inanın 20 tl aldı başka usta bu paraya civata sıkmaz bence.

Evet Hocam Hastalık, Belki Bilmeyenler Vardır, Deponun içerisindeki galvaniz zamanla dökülüyor ve filtreye yapışıyor, zaten anlaşılır bir ses gelir arabanın altından ... filtre yavaş yavaş dolmaya başlayınca yakıtı basan motorun sesi artar... anlayınki yolda bırakacak, şamandıraların galiba belirli bir ömrü var, benimkide yarım deponun az altında yolda bırakıyor, arıza var...

• quote:

Orijinalden alıntı: dag****r

selam arkadaşlar. geçenlerde arabamın sigortasından 1 i atmıştı onu ararken airbag sigortasını çıkarmışım şuan 6 sn yanıp sönen ve daha sonra yanmayan lamba kontağı açtığımda artık direk yanıyo sonra sönüyor. servise gitmeden çözülürmü böyle sorunla karşılaşan oldumu şimdiden teşekkürler

istanbul avrupa yakasındaysanız maslak sanayide airbag üzerine çalışan bir usta var, dilerseniz bu arızalar ile ilgili size yerini PM atabilirim...
  • arkadaşlar merhaba ,

eşimde 1.3 AT Admire var , şuan 96.000 Km de ve bakıma bıraktığım usta trigerden çok ses geldiğini ve hiç değişip değişmediğini sordu , bende değişmediğini söyledim , değiştirsek iyi olur dedi ve Triger Seti , E kayışları , Gergi makarası , Gergi kolları , arka viraj demir lastikleri ve burcların değişimi için onay verdim , birde birkaç ufak harici bakımı var onları yapacak , hepsine son fiyat 400 TL ye anlaştık , işçilikte dahil , sizce fiyat nasıl ?

ayrıca Triger'in değişimi için ses gelmesinin yeterli olmadığını biliyorum , bu sesi birçok şey yapabilir ama araç eşime ait olunca risk almak istemedim
  • arkadaşlar merhaba ,

eşimde 1.3 AT Admire var , şuan 96.000 Km de ve bakıma bıraktığım usta trigerden çok ses geldiğini ve hiç değişip değişmediğini sordu , bende değişmediğini söyledim , değiştirsek iyi olur dedi ve Triger Seti , E kayışları , Gergi makarası , Gergi kolları , arka viraj demir lastikleri ve burcların değişimi için onay verdim , birde birkaç ufak harici bakımı var onları yapacak , hepsine son fiyat 400 TL ye anlaştık , işçilikte dahil , sizce fiyat nasıl ?

Parçadan ziyade değişen parçaların işçiliği aslında çok tutuyor dedi , hani dua et arkadaşımsın gibisinden , mesela viraj lastikleri için arka tarafı komple indiriyorlarmış , triger keza öyle iyi zaman ve emek istiyormuş

ayrıca Triger'in değişimi için ses gelmesinin yeterli olmadığını biliyorum , bu sesi birçok şey yapabilir ama araç eşime ait olunca risk almak istemedim

• bence gayet iyi fiyat vermiş 500 - 600 tl den aşağı yapılmaz normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 77efsane34Turkay

quote:

arkadaşlar geçen hafta yaşadığım bir olayı sizinde başınıza gelme olasılığına karşı paylaşmak istedim pazar sabahı aracımı çalıştırmak istediğimde araç normalden geç marş aldı aküden değildi çünkü aküm eski değil ve marş motoru sesi net geliyordu neyse yakıtım azdı fakat henüz ışık yanmamıştı işe giderken yol üzerinde benzinlik yoktu bende akşam alırım dedim işe geldiğimde yakıt ışığı yandı akşam çalışırken yine geç çalıştı fakat bu sefer gündüz dekinden daha geç çalıştı neyse yola çıktık 3km falan sonra araç tekleyerek istop etti çalıştırmak istedim fakat çalışmadı abimi aradım abim belki yakıt bitmiştir yakıt alalım ondan sonra bakalım dedi en yakın benzinliğe abimin aracıyla benimkini çektik yakıtı doldurduktan sonra araç normal olarak çalıştı fakat servis ışığı yandı.Ertesi gün sanayiideki özel servis ustama götürdüm durumu anlattım oda bana muhtemelen yakıt şamandırası yanlış göstermiştir yakıt bittiği halde ışık yakmamıştır dedi şamandırayı söktü aynen dediği gibi çıktı hundai admire dizellerin en büyük hastalığı olan depo boyası dökülmesinden dolayı depo pompasına ek bir filtre takılmış bu filtrede dolduğu için biraz şişmiş ve şamandıraya temas etmiş oda yakıt bitmesine rağmen ışık yanmamış ustam sağolsun söktü temizledi filtreyi taktı ustam çok dürüst insan gereksiz işlem yapmaz sağolsun 1 saatten fazla uğraştı inanın 20 tl aldı başka usta bu paraya civata sıkmaz bence.

Evet Hocam Hastalık, Belki Bilmeyenler Vardır, Deponun içerisindeki galvaniz zamanla dökülüyor ve filtreye yapışıyor, zaten anlaşılır bir ses gelir arabanın altından ... filtre yavaş yavaş dolmaya başlayınca yakıtı basan motorun sesi artar... anlayınki yolda bırakacak, şamandıraların galiba belirli bir ömrü var, benimkide yarım deponun az altında yolda bırakıyor, arıza var...

yakıt ışığı yanar yanmaz yine aynısı oldu fakat işin ilginci depoyu fullediğimde 40,5 lt aldı boğazına kadar yani yakıt tam bitmemiş demekki ışık doğru zamanda yanıyor fakat seviye düşünce yakıtın motora gelmesini engelleyen bir sorun var sizce nedir problem tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerli79 -- 2 Ekim 2012; 14:53:04 >

• quote:

bence gayet iyi fiyat vermiş 500 - 600 tl den aşağı yapılmaz normalde

eyvallah arkadaşım
  • Arkadaşlar "H.SAHIN" Üstadımdan esinlenip Çıkma Panjur Aldım, Admirelerin Parjurunun Siyaj Kısımlarını Kazıdığınızda Altından nikelaj çıkıyor, bende düz kısımlarını kazıdım, sonrada bantla kazıdığım yerleri kapattım mat sprey boya ile boyadım ortaya çok güzel bir iş çıktı, Paylaşmak istedim... yalnız kazırken biraz dikkatli olmak lazım nikelaj çizilebiliyor... Keyifli sürüşler...

• iyi günler arkadaşlar,
    araba almayı düşünüyorum, admira nasıldır? 1.3 veya 1.6 motor seçeneklerinden hangisini tavsiye edersiniz?
    vey sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka da olabilir hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

iyi günler arkadaşlar,
    araba almayı düşünüyorum, admira nasıldır? 1.3 veya 1.6 motor seçeneklerinden hangisini tavsiye edersiniz?
    vey sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka da olabilir hayırlı işler.

dostum sana cevap yazdığımı sanıyordum , göndere mi basmadım acaba :) neyse ..

bizde 2005 Model 1.3 AT Admira var , daha doğrusu eşimin arabası , bu araba ile onun sayesinde tanıştım ve baya kullandım , olumsuz yönlerini sıralayacak olursam araba çok hantal , yani performans sıfır , aslında bu biraz işime geliyor eşim deli gibi araba kullanamıyor , bunun yanında 1.3 motor AT ile birleşince yakıt 10 litreleri buluyor , tabi uzun yolda bu baya düşüyor , mecbur gaz taktırdım ama tercih meselesi tabi , ayrıca ses sistemi baya kötüydü ama sadece teybi değiştirerek bu problemi çözdüm , uzaktan kumandalı bir kenwood taktırmıştım , tabi sokakları bangır bangır inletmiyor ama iyi ses veriyor , ona yeter : ) diğer kötü yanı ise radyoyu açınca arkada pik gibi uzayan anteni , sanki NASA 'ya bağlanacak bunlar aklıma gelen olumsuz yönleri ,

olumlu yönlerine parça ve bakım ücretlerini sayarak başlayabilirim , Hyundai bakım ve parça masrafları inanılmaz derecede uygun ve bana bakımları haricinde hiç masraf çıkarmamasıda ayrı güzellik , yani bu arabaya verilecek paralar son paralar ise kesinlikle hakediyor , şansına hor kullanılmış ve bakımları aksatılmış bir araç bile gelse seni çok üzmez , zaten arabanın yağına suyuna baktınmı tamamdır , öyle bir araç , kolay kolay başka yerde arıza çıkarmaz , ayrıca araç sürüş olarak beklenilenin çok üstünde , en azından benim beklentimin çok üstünde çıktı , bagajı idare eder , ne ufak ne büyük , 4 cam otomatik , ayrıca araç tam otomatik , vites kolunda vites düşürme düğmesi bile var , adını şuan hatırlamıyorum , vites geçişleri inanılmaz derecede başarılı , hissetmiyorsun , kısaca renktaş ayaklarımı yerden kessin , bana arıza çıkarmasın , parçası otu püsürü uygun olsun diyorsan kesinlikle Admire tavsiye ederim ,

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.