Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.646
Cevap
60
Favori
839.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aracımı yeni aldım 2005 model di ve üzerinde orjinal aküsü vardı üzerindeki akü 45 lik ti alır almaz ilk işim o aküyü değişmek oldu şuanda şırnaktayım kış şartları olmasına ragmen çok rahat ettim ama 45 lik taktırmayın 60 lık taktırın aküyü.....saygılar....
  • arkadaslar hyundai accent admira 1.3 2005-2006 model arac almayı dusunuyorum fakat arac hakkında pek bılgım yok 1.3 motor lpgde herhangı bır sorun yaratırmı kullanan arkadasların goruselerı nedır acaba kasayı kaldırabılıyormu? 2006 modellerı tahmını fıyat aralıkları hakkında bılgıısı olan arkadaslarım benı bunun hakkında ve arac hakkında bılgılendırırlerse cok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanus57

Arkadaşlar arabamın elektronik saatini ayarlayamıyorum.Dakika ve saat düğmesine bastığım halde herhangi bir değişiklik olmuyor.Bir ara ilerliyordu.Şimdi yine ayar yapamıyorum.Bu konuda acil yardım.

Soruma hala cevap yazılmadı.Forum uyumaaa....
  • Saatin tuşlarının iç kısım uclarında kömürleri var zamanla bitmektedir. ( çok küçük parça servisler bu hizmeti vermiyorlar ama şansını denemeni tavsiye ederim.)

yenisi 250 tl..
  • peki en çok tutulanı hangisi acaba bendeki 2005 1.3 admira 12v soch motor ve full olanı parça treni com dan baktım arçaları daha ucuz geldi bana 1.3lerin
  • ben yeni aldım kardeş tek damla boya yok araçta 2005 model 1.3 admiraların full olanı iki hava yastığı klima abs dört kapı camı otomatik vs..lpg üzerinde geldi bana fakat tüpte filan bir sıkıntı yok ben amasyadan şırnaga geldim ama tek bir sorun çıkarmadı yakıt olarak ta 162 kurşu yaktı km ye 14.500 e aldım dört lastik iyi durumdaydı aracın..saygılar...
  • 2005 model -Gümüş Gri -1.5 crdi dizel motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z@NZ@R@ -- 20 Şubat 2010; 9:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z@NZ@R@
    2005 model -Gümüş Gri -1.5 crdi dizel motor

• quote:

Orijinalden alıntı: Agronomist01

Gecen Ağustos da benim arabanında aküsü bitmişti, memleket soğuk olunca 3,5 yıl ancak gitti.Delphi 60 amper akü taktırdım. Yazın 115 TL idi bakımsız olan, asagı yukarı aynı fıyattır galıba. Bakımsız 60 amper akülerden herhangi birini taktırabılrsın, bana da Japon ve Kore arabalarının akülerinin küçük olduğu söylenmişti ama akü tam oldu bir sıkıntı yasamadım.

teşekür ederim. şu anda akü biraz daha iyi durumda bakalım mart kapıdan baktırıp aküyü değiştirtecek mi?
  • Animasyonlu Motor & diğer yaralı bilgiler

Alıntı
    http://www.erkmotor.com/turbo.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN
    Animasyonlu Motor & diğer yaralı bilgiler
    Alıntı
    http://www.erkmotor.com/turbo.html

guzel bilgiler var.
  • Admire 1,5 CRDİ GP araç için enjektör konusunda teknik bilgilerinize/fikirlerinize ihtiyacım var..

1- Araç 200 bin km ye yakın durumda hiç enjektör değişimi/bakım yapılmadı.
    2- Son iki yıldır 2-3 ayda bir wrüth enjektör temzileyici kullandım.

3-Enjektörlerde hiç sorun yok gibi biliyorum. ( yakıtta artış yok başka nasıl anlaşılır ) yinede belirli bir km var ortada, diğer aynı model bazı araçların 80-90 kmde değişimleri yapılmıştır.

Araç 1,5 yıl içerinde 150 bin km si oto yolda yüksek devirde kullanılmasından dolayı arıza/tıkanıklık yaşanılmamıştır. ( yüksek devirde kullanıldığı için kurum oluşmasına fırsat verilmemiştirWink) Fakat daha sonra 25 bin km si genelde şehir içinde kullanıldı..Confused
    +

*Enjektör sökülerek temizletmenin veya yeni enjektör takmanın motor açısından sakınca oluşturur mu?

*Aracın şimdiye kadar oluşturmuş olduğu bir kurum / çalışma prensibi/ yer etmesi gibi durumlar konusunda düşünceleriniz.

+
    Bu konuda motor için kullanılan yağ değşikliği yapıldığında dahi motorda oluşan kurum farklı olduğu için yeni bir yağ markası kullandığında yeni yağ ile diğer yağın oluşturmuş olduğu kurum uyuşmazlığı olduğu ve berlirli süre motorda düzensiz çalışmaya sebebiyet verdiği bilgi mevcut.

• s.a öncelikle. yeni lastik almayı dusunuyorum. accent 2004 1.6 admire. suanki orjinal lastikler 185/60/14 . 195/60/14 almayı planlıyorum, daha hoş duracagına eminim. araca herhangi bir zarar, yük bindirirmi. sizin onerileriniz nelerdir? 195/65/14 olsa da olur mu? tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: win7

s.a öncelikle. yeni lastik almayı dusunuyorum. accent 2004 1.6 admire. suanki orjinal lastikler 185/60/14 . 195/60/14 almayı planlıyorum, daha hoş duracagına eminim. araca herhangi bir zarar, yük bindirirmi. sizin onerileriniz nelerdir? 195/65/14 olsa da olur mu? tesekkurler.

Göstergeniz 100 km/h olduğunda gerçek hızınız 105,5 km/h olmaktadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: win7
    s.a öncelikle. yeni lastik almayı dusunuyorum. accent 2004 1.6 admire. suanki orjinal lastikler 185/60/14 . 195/60/14 almayı planlıyorum, daha hoş duracagına eminim. araca herhangi bir zarar, yük bindirirmi. sizin onerileriniz nelerdir? 195/65/14 olsa da olur mu? tesekkurler.

eger orjinal jantlara takacaksaniz cok kotu bir goruntu olur.
    neden : orjinal jantlar 5.5" tir. yani tabani 185 lastige uygundur. eger 5.5" lastige 195 takarsaniz taban dusundugunuz gibi geniz durmaz aksine dar durur.
    heleki 65 yanagi takarsaniz jant lastigin icinde kaybolur ve kotu gorunur.
    195 / 60 ve 65 te yanaklar balon gibi sisik durur.

tavsiyem :
    eger orjinal janta takacaksaniz. 185 / 55 / 14 lastigin V serisini takin o zaman goruntunun guzelligine bakin.

fakat jant degistirecem diyorsaniz, 15 alirsiniz hem tabani genisler. o zamanda 195 / 55 veya 50 / 15 guzel durur.

• arkadaşlar,
    2005 accent 1.5 dize 14" jantlı aracımın jant kapağının birisi düştü. önerebileceğiniz güzel bir kapak ve ist. anadolu yakasında alabileceğim bir yer önerisi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06
    arkadaşlar,
    2005 accent 1.5 dize 14" jantlı aracımın jant kapağının birisi düştü. önerebileceğiniz güzel bir kapak ve ist. anadolu yakasında alabileceğim bir yer önerisi verirseniz sevinirim.

ben arjinal jant kapagindan yanayim. admirelerin orjinal kapaklari, getzin ve erannikinden buzel gorunuyor.

bence orjinal alin. fakat adanada oldugum icin size yer bilgisi veremeyecegim.
  • Selamlar arkadaşlar 2004 1,6 admira sahibiyim.ABS de problem yaşıyorum ve çıkma ABS modülü arıyorum.Numarası 25401.Bilen varmı nereden bulabilirim?
  • orjinal kapakların tanesine 65 tl dediler. yani 65x4=260tl
    yan sanayiden 4 tanesini 20 tl'ye aldım.

lastikleri de değiştirdim bu arada. michelin energy aldım. fakat çok ciddi bir sorun çıktı yine. sanırım 4 oluklu olduğu için bu lastik yolda ne kadar taş varsa arabanın altına atıyor. yalıtım sıkıntısı nedeni ile bu durum ciddi rahatsızlık oluşturuyor. yukarıda pütürlü boya uygulamasını gördüm ama adana'da sanırım. istanbul'da bu uygulamayı nerede yaptırabilirim acaba yetkili servis hariç. ys fiyatları çok uçmuş durumda çünkü.
  • Selam bende admire almayı düşünüyorum.2004 admireler 1.6 lar ilgimi çekti sizce en iyi model hangisidir.Yakıtta ekonomik olmalı 1.6 mı 1.3 mü almalıyım lpgli tabiki arkadaşın biri 2004 1,6 gp (lpgli) sine 15-16 bin fiyat çekiyor sizce o kadar edermi
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.