|
|

1 Mobil
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askala -- 28 Temmuz 2019; 13:0:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Konunun üzerinden hayli zaman geçmiş ama gene de hala kullanan veya çevresinden duyan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.. bu aralar araba almaya niyetlendim ve gözüme dizel otomatik civic çarptı. Bu arabalar için bahsedilen birkaç problem var birisi dizel partikül fitresi sorunları, birisi servis ve yedek parça fiyatlarının pahalı olması vs. uzun dönem kullanıcılar varsa aramızda bu konularda biraz fikir verebilir mi Ayrıca bir kaç yerde de aktif yaya koruma için kaput açıldıktan sonra çıkan masrafın çok fazla olmasından bahsedilmiş bunun için de servisler hala aynı mı yoksa daha uygun bir çözüm sunuyorlar mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthsev -- 6 Mayıs 2022; 14:15:15 > |
|
4 senedir biniyorum araca. genelde kısa mesafe gidiyor günlük 5 km git 5 km gel.(iş yeri yakın) hiçbir sıkıntı yaşamadım. kesinlikle al derim. torku çekişi son sürati gayet yeterli. şiddetle tavsiye ederim. 9 vites zf otomatik olanı al pişman olmazsın. |
|
Ayni aractan 3 gun once bende aldim.daha once 3 tane dsg kullanan biri olarak ilk izlenimler.yakitta ideal bir araba yol tutusu beklentimden daha iyi.vites geçişleri ozellikle sogukken biraz belli oluyor ama ısınınca gayet makul.ancak servis fiyatları anormal pahali bir yag değişimi 4 bin civari uzerine birde şanzıman yag degisimi iain icine girince 7/8binler çıkıyor.ben alirken aldigim arkadas bakimi geldi demişti.bende 2bin civari cikar dusunmustum.resmen şok yasadim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yalnız burada şunu sormak istiyorum; resimlerde devir saatinin 2.000d/dk'nın altınd akaldığı, hatta 1500d/dk'nın dahi altında olduğunu görüyoruz. Evet böylelikle yakıt tasarrufu söz konusu fakat, 2000 d/dk'nın altında yapılan sürüşler, araçta Dizel Partikül Filtresinin erken tıkanmasına yol açmayacak mıdır? Bu konudaki görüşleriniz nedir?Bu konuyu Honda yetkili servislerdeki ustalarla konuşan arkadaşlar var mı acaba? |
|
Yalnız burada şunu sormak istiyorum; resimlerde devir saatinin 2.000d/dk'nın altında kaldığı, hatta 1500d/dk'nın dahi altında olduğunu görüyoruz. Evet böylelikle yakıt tasarrufu söz konusu fakat, 2000 d/dk'nın altında yapılan sürüşler, araçta Dizel Partikül Filtresinin erken tıkanmasına yol açmayacak mıdır? Bu konudaki görüşleriniz nedir?Bu konuyu Honda yetkili servislerdeki ustalarla konuşan arkadaşlar var mı acaba? |
|