Şimdi Ara

▀▀ İ.D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ - 2014-2015 GİRİŞLİLER ▀▀ ¦¦ LİSTE GÜNCEL ¦¦ +40 kişi olduk ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
13
Favori
21.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sene değil de seneye yurtta kalıcam yer olmama problemi çok olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Oralarda baya karyolali var erkense kaydin yer olur

Spor salonlarinda dus alinacak yer var evet

Oo tamamdır, iyiki ilk günü seçmişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu kampüs yurtlarında yemekhane var mı?Yoksa sabah ve akşam nerede yenebilir?

• doğuda var yemekhane
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Ben bu sene değil de seneye yurtta kalıcam yer olmama problemi çok olur mu?

Pek sanmiyorum vaktinde bildirirsen kalacagini yer bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaydım 31'ine karyolalı kalmayabilir demek neyse idare ederiz artık

Ayrıca hazırlık okuyacaklara kesin 91'mi çıkacak öyle yazıyordu sanki bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

quote:

Ayrıca hazırlık okuyacaklara kesin 91'mi çıkacak öyle yazıyordu sanki bir yerde.

hazırlık okuyup okumayacağın yurtlara yerleştikten sonra nasıl ayarlayacaklar ki sahi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz3

quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

quote:

hazırlık okuyup okumayacağın yurtlara yerleştikten sonra nasıl ayarlayacaklar ki sahi?

Bu soruyu bilkentli bir arkadaşıma sormuştum, o da bilkentin saçmalıklarından biri demişti

• Hazırlığı atlayacağım sanırım da merkezde yurt istesem verirler mi? İnanırlar mı yani atlayacağıma

• Entivi tarih E kullanıcısına yanıt
    ben de aynı durumdayım inanırlar herhalde ya
  • size orada soruyorlar hazırlık okuyacakmısın diye zaten toefl falan geçiyorsanız copeu geçersiniz ona göre hayır okumayacağım derseniz merkezi verirler ama mesela okuyacağınız kesin değil o zaman copetan sonra yer oluyor merkezde az da olsa takip edersenz merkeze geçersiniz
  • kayıt yerleriniz hazır bu arada işinizi yarım saatte halledip çıkacaksınız eğer değişmemişse
    kapsamlı burslu arkadaşlara tavsiyem sıranız gelmeden banka standına(y.kredi) gidip hesap işlerini halletmeniz böylece banka için de beklememiş olursunuz
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Yurtlarda yemek olayı nasıl oluyor ? Mesela ben tavuk göğüsü vs. pişirmek istesem ne yapmam gerekiyor Yurtlarda mutfak var mı ? Ya da ne biliyim elektrikli ocak tarzı bişey mi getirmek lazım olacak ? Ayrıca mini buzdolabı var mı odalarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Yurtlarda yemek olayı nasıl oluyor ? Mesela ben tavuk göğüsü vs. pişirmek istesem ne yapmam gerekiyor Yurtlarda mutfak var mı ? Ya da ne biliyim elektrikli ocak tarzı bişey mi getirmek lazım olacak ? Ayrıca mini buzdolabı var mı odalarda?

yurtlarda mutfak var elektrikli ocak mikrodalga mini fırın buzdolabı tost makinesi hepsi var size düşen malzemeleri getirmek odalarda da mini buzdolabı var zaten
  • quote:

quote:

yurtlarda mutfak var elektrikli ocak mikrodalga mini fırın buzdolabı tost makinesi hepsi var size düşen malzemeleri getirmek odalarda da mini buzdolabı var zaten

Peki mesela ben bişey pişirmek istedim diyelim. Çok da güzel koktu.. Yanımıza gelip, '' ooo kardeşimm bize yok mu '' tarzında elemanlardan çok var mı ?

Bir de mutfaktaki saydığın aletlerin kullanılabilinirlikleri nasıl, eski püskü mü ?

• quote:

quote:

quote:

Peki mesela ben bişey pişirmek istedim diyelim. Çok da güzel koktu.. Yanımıza gelip, '' ooo kardeşimm bize yok mu '' tarzında elemanlardan çok var mı ?

Bir de mutfaktaki saydığın aletlerin kullanılabilinirlikleri nasıl, eski püskü mü ?

aletler iyi baya hatta şu akıllı fırınlardan elektronik olanlardan var gaz işi yok yani
    ben daha şahit olmadım oo kardeşim işine bilkentte kimse kimseyi rahatsız etmez pek ama eşyaları kullananlar olabiliyor tek kötü yanı o

• Odaya kahve makinası koyabilir miyim?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28772 -- 24 Ağustos 2014; 19:03:44 >
  • yurtlara aynı gün yerleşmek için ne yapmak gerekir? Ücretin ne kadarını ödemek gerekiyor kayıt yaparken?
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Butun odalarda mini buzdolabi var mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.