sana bi tane pm atıyorum o dediğim siteyi biliyosundur belki ama eğer olmadıysan üye ol indir videoları süper klipler var...
TAMAM BEKLİYORUM
girdinmi siteye?
GİRDİM HARİKA ABİ
orda ahmet kayanın konser videosu var 55 dakikalık onu izle eski bir konser med tvde onu indir..erdal erzincan ve siwan perwerinde klipleri var.....
arkamahallennin çocukları diye bir siteye girdim ama orda bulamadım üyede oldum ama bana gönderme imkanın varsa göndersene 55 videoyu
dinlemeyin şu adamı ya öcalana benziyo zatenönüne gelene de Allah senin cezanı verecek diyo
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
dinlemeyin şu adamı ya öcalana benziyo zatenönüne gelene de Allah senin cezanı verecek diyo
ÇARPITMAYALIM!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: godjackal
arkamahallennin çocukları diye bir siteye girdim ama orda bulamadım üyede oldum ama bana gönderme imkanın varsa göndersene 55 videoyu
nasıl bulamadın yaa altınada yazıyo zaten dakikalrı falan ne konseri olduğu falan kliplerimi bulamadın yoksa sadece ahmet kayanınkinimi?
orda orda
başka sanatçışarda vardı ama indiremedim işte
üyelik isteyebilir belki site
üye oldum
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
lütfen konuyu baska yere götürme.bu ülkede i.TATLISESTEN DAHA İYİ Bİ SANATCI VARMI????ADAMIN İCİ NEYSE DIŞIDA O.YOKSA DOGULU DİYEMİ BÖLE ÇARPITIYOSUN??????
oldumu godjackal?indirebildinmi?
he bi konu daha var bu insanlar neden ibrahim tatlısesi Bölücü olarak gösteriyolar anlamam........................
ABİ AÇIKÇASI UĞRAŞMADIM AHMET KAYAYA BİR ARA UĞRA BUNLAR ADAMI ÇEKEMİYOR ADAM İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYOR ZATEN BUNLAR TÜRK GENCİ GEĞİL AMERİKAN GENCİ NERDE GÜRÜLTÜLÜ MÜZİK ONLAR ORDAHEM KİMSEYİ TİPİ YÜZÜNDEN ELEŞTİRMEMELİDİRLER.
**********SARHOŞ************
Ben her gece sarhoşum derdimden böyle Aşk yolunda berduşum kaderim böyle Felek benim yazımı kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış aşığım böyle
İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben Arkadaş oldum
Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden içtiğimi bende bilemiyorum
İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben Arkadaş oldum
İMPATATOR
bence kendi cahilliklerini gösteriyolarrrrrrr.+dogululara öcü gözüyle bakıyolar.AYIP BEEEEEE