ahmet kayanın yepyeni albümü "kalsın benim davam"çok yakında müzik marketlerde
sesi ve yorumu çok iyi sevilen sanatçılardan
selam yoldaşlar
selam yoldaş
selam yoldaş
selam yoldaş
Bendende Selam Yoldaşlar
selam yoldaşlar
arkadaşlar ibo show artık atv de....İlk Konuğuda Sibel can...
DUYURULUR......
Evet biliyoruz vallahi ben açtığımda selda bağcan vardı güzeldi.Nede olsa hemşeriyiz sivaslı
terörist bu adam.. olum..
quote:
Orjinalden alıntı: winning11
Arkadaşlar İmparator hayranlarını bu topiğe bekliyoruz
Öyle diyosunda sevgili kardeşim adam öyle dediğin gibiyse nasıl reytingleri alıyo ne yapsanda adam 1 numara hem adam kürt diye pkk'li yaptınız ya helal olsun kocaman vallahi
quote:
Orjinalden alıntı: ::kelebek::
quote:
[>: onun aldığı reytingi fatih ürek de alıyor hocam.. ben adam kürt demedim.. pkklı da demedim.. hem kürt hem pkklı hiç demedim.. pkk konusunda tarafsızım diyen bir insana hala niye sempati duyar Türk genci anlamış değilim.. aslında siz de biliyorsunuz ya gerçeği.. bir gün Allah göstermesin bir yakınınız pkk tarafından şehit düşerse tüm teröristlere ve onların destekçilerine lanet okuyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.. vesselam..
quote:
Orjinalden alıntı: ZELAL
Öyle diyosunda sevgili kardeşim adam öyle dediğin gibiyse nasıl reytingleri alıyo ne yapsanda adam 1 numara hem adam kürt diye pkk'li yaptınız ya helal olsun kocaman vallahi
quote:
Orjinalden alıntı: ::kelebek::
quote:
İşte sevgili kardeşim sorunda burda ya allah korusun öyle bişeyi yaşamak istemem kimsenin başınada gelmesini açıkçası istemem ama zaten sorun yıllardır böyle düşünmekten meydana geldi ben seni vururcam sen beni vurucan ee nereye kadar yani savaş olmasa barış olsa insanalar dostluk içerisnde hep birlikte kinsiz yaşasa daha güzel olmazmı herkes özgür olmalı düşüncesinde
quote:
Orjinalden alıntı: ZELAL
İşte sevgili kardeşim sorunda burda ya allah korusun öyle bişeyi yaşamak istemem kimsenin başınada gelmesini açıkçası istemem ama zaten sorun yıllardır böyle düşünmekten meydana geldi ben seni vururcam sen beni vurucan ee nereye kadar yani savaş olmasa barış olsa insanalar dostluk içerisnde hep birlikte kinsiz yaşasa daha güzel olmazmı herkes özgür olmalı düşüncesinde
düşüncedeki özgürlük insanlık dışı hareketlerle eyleme dönüşmemeli ama değil mi?