Şimdi Ara

--------------İ B R A H İ M T A T L I S E S HAYRANLARI BURAYA------------ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
496
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir kulunu çok sevdim...

o beni hiç sevmiyor ...

kalbimi ona verdim ...

artık geri vermiyor...

çok fasla dinlemem ama bu şarkısını sefiorm
  • bir gün meraaaak ediiip sormadın beniii...

imparatoorrr....
  • ahmet kayanın yepyeni albümü "kalsın benim davam"çok yakında müzik marketlerde
  • sesi ve yorumu çok iyi sevilen sanatçılardan
  • selam yoldaşlar
  • selam yoldaş
  • selam yoldaş
  • selam yoldaş
  • Bendende Selam Yoldaşlar
  • selam yoldaşlar
  • arkadaşlar ibo show artık atv de....İlk Konuğuda Sibel can...

DUYURULUR......

• Evet biliyoruz vallahi ben açtığımda selda bağcan vardı güzeldi.Nede olsa hemşeriyiz sivaslı
  • terörist bu adam.. olum..

quote:

Orjinalden alıntı: winning11

Arkadaşlar İmparator hayranlarını bu topiğe bekliyoruz

• Öyle diyosunda sevgili kardeşim adam öyle dediğin gibiyse nasıl reytingleri alıyo ne yapsanda adam 1 numara hem adam kürt diye pkk'li yaptınız ya helal olsun kocaman vallahi
    quote:

Orjinalden alıntı: ::kelebek::

terörist bu adam.. olum..

quote:

• [>:
    onun aldığı reytingi fatih ürek de alıyor hocam.. ben adam kürt demedim.. pkklı da demedim.. hem kürt hem pkklı hiç demedim.. pkk konusunda tarafsızım diyen bir insana hala niye sempati duyar Türk genci anlamış değilim.. aslında siz de biliyorsunuz ya gerçeği.. bir gün Allah göstermesin bir yakınınız pkk tarafından şehit düşerse tüm teröristlere ve onların destekçilerine lanet okuyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak..
    vesselam..

quote:

Orjinalden alıntı: ZELAL

Öyle diyosunda sevgili kardeşim adam öyle dediğin gibiyse nasıl reytingleri alıyo ne yapsanda adam 1 numara hem adam kürt diye pkk'li yaptınız ya helal olsun kocaman vallahi
    quote:

Orjinalden alıntı: ::kelebek::

terörist bu adam.. olum..

quote:

• İşte sevgili kardeşim sorunda burda ya allah korusun öyle bişeyi yaşamak istemem kimsenin başınada gelmesini açıkçası istemem ama zaten sorun yıllardır böyle düşünmekten meydana geldi ben seni vururcam sen beni vurucan ee nereye kadar yani savaş olmasa barış olsa insanalar dostluk içerisnde hep birlikte kinsiz yaşasa daha güzel olmazmı herkes özgür olmalı düşüncesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZELAL

İşte sevgili kardeşim sorunda burda ya allah korusun öyle bişeyi yaşamak istemem kimsenin başınada gelmesini açıkçası istemem ama zaten sorun yıllardır böyle düşünmekten meydana geldi ben seni vururcam sen beni vurucan ee nereye kadar yani savaş olmasa barış olsa insanalar dostluk içerisnde hep birlikte kinsiz yaşasa daha güzel olmazmı herkes özgür olmalı düşüncesinde

düşüncedeki özgürlük insanlık dışı hareketlerle eyleme dönüşmemeli ama değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.