Şimdi Ara

--------------İ B R A H İ M T A T L I S E S HAYRANLARI BURAYA------------ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bide buarada Yarın saat 22:15 te kanal d'yi izleyin dediğimtürkü yarışması var Arif sağ ve levent kırca var.İzlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZELAL

MERHABA CANLAR İBO ŞOV'U İZLEDİNİZMİ DÜN AKŞAM .YİNE BU HAFTA DA KONUKLARI YUSUF HAYAOĞLU VE KIRAÇ'TI.AİLECE BÜYÜK BİR BEĞENİYLE İZLEDİK.
    YUSUF HAYALOĞLU'NUN ŞİİRLERİYLE,KIRAÇ'IN VE İBO'NUN TÜRKÜ VE ŞARKILARIYLA İZLEMEKTEN BÜYÜK BİR ZEVK ALDIK DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE.
    BU ARADA İBO'NUN "SİVASIN YOLLARINA "ADLI TÜRKÜYÜDE SESLENDİRDİĞİ İÇİN AYRICA ÇOK MUTLU OLDUK.

yalnız varya Yusuf hayaloğlu "ah ulan rıza"yı sölediğinde süperdi Bütün herkes ağlıyodu..

ama öyle böyle değil ya Süper bi adam ya Bi Şiir Bukadar Güzel okunmaz resmen harikaydı...
  • tamam izleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SANCHEZ28

quote:

Orjinalden alıntı: winning11

insan kendine yetmez bir dost arar kendine
    sevdasız yurek gülmez
    artık sevmeyi deneee.

bu şarkı dimi evet süper?

"bir kulum işte" yi dinle

ve Gideceğim bu ellerden..VE bütün klasikler..

evet gideceğim şarkısıda Süper yaa.
  • Burda İbo hayranı 3-4 kişiymiş ya.Senin topic tutmamış.Neyse ben hayranı değilim.Ben kendime hayranım.İmparator mu? <=Fatih Terim=>
  • zelo
    quote:

MERHABA CANLAR İBO ŞOV'U İZLEDİNİZMİ DÜN AKŞAM .YİNE BU HAFTA DA KONUKLARI YUSUF HAYAOĞLU VE KIRAÇ'TI.AİLECE BÜYÜK BİR BEĞENİYLE İZLEDİK.
    YUSUF HAYALOĞLU'NUN ŞİİRLERİYLE,KIRAÇ'IN VE İBO'NUN TÜRKÜ VE ŞARKILARIYLA İZLEMEKTEN BÜYÜK BİR ZEVK ALDIK DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE.
    BU ARADA İBO'NUN "SİVASIN YOLLARINA "ADLI TÜRKÜYÜDE SESLENDİRDİĞİ İÇİN AYRICA ÇOK MUTLU OLDUK.

• quote:

bu forumun adı donanım haber, ona bakarsan sinema müzik bölümüne girenler arasında bu topic e yazanları oranlarsak % 1 bile çıkmaz.

Burada ben sizin ibrahim tatlıses i dinleyip dinlememenize bişey demiyorum. Zmanında bende çok dnlerdim hatta fırat dizisinide izlerdim. Ama şuda birgerçektir; tamam medya şerefsizlik yapıyor. Ama ben ibrahim tatlıses ten 1 defa dahi benim özel hayatım sizi ilgilendirmez sözünü duymadım o da çıktı kendini teşhir etti. Yalan mı, çıktı bas bas bağırdı, asena ibo artık türkiyedeki çoluk çocuğun diline kadar düştü. Bu yanlış
    hem kimsenin ibonun asena ile ne yaptığını merak ettiğini sanmıyorum. TV de gösteriliyor millet de dinliyor işte. Yoksa kimse magazin programlarında ibo çıksada izlesek beklentisi içinde değil. Halkın seviyesini düşürmeyelim.
    Mesela sen ibo nun ne yiyip içtiğini merak ediyomusun işte kimle yattığını kimle..........
    bunları merak ediyomusun.
    Bunlar boş insan davranışlarıdır arkadaşım. Kimsenin bunları merak ettiği yok. ama tv de ilgi görüyor halkımız böyle olayları görünce heyecanlanıyor nedense onu bende anlamadım.
    Benim anlatmak istediğim medya + ibo elele verip halkı kandırıyorlar. Gerçek sanatçılarda bu durum yoktur. Herkes yaptığı işle gündeme gelir.
    Son 4-5 senedir ibrahim tatlıses ne üretti dedikodu dan başka? Hiçbirşey.
    Reklama ihtiyacı yok demişsin. İnan bana böyle şebeklikleryapmasa hiç bir şey üremeyecek adam artık yozlaşmış iyice ve git gide yok oluyor. Sevenleri dediğin bir avuç insan kaldı.
    O programlarında alkış yapanlara dikkat et. Az çok bu işleri biliyosan oradakiler sürekli ayı adamlardan aynı kadınlardan oluşur ve onlara oradaya para veriyolar ya yemek veriyolar...yani herşey milleti kandırmak için.

Benden şimdilik bu kadar. Dediğim gibi ibrahim tatlıses in sesi kimsede yok. Ama kişilik olarak iflas etmiş bi adam. Bende burada onun bölücü kişiliğini önplana çıakrırdım ama yanlış olur.Herkes neyin ne olduğunu biliyor.
    Ben sadece ibrahim tatlıses in boş bi adam olduğunu anlatmaya çalışıyorum...
    Saygılar...

yine söylüyorum i.tatlısesin reklama ihtiyacı yok tam tersi baskaları ünlü olmak icin kullanıyo.İBO SOW DA oturanların hicbiri aynı adam deil.Ya sizin tek derdiniz adamın dogulu.daha doGruSU URFALI olması.doguluyu adam saymıyosunuz ya ordan böyle cıkınca yediremıyosunuz.OLUM SENİN GİBİLERDEN YÜZ TANE Bİ URFALI ETMEZ.ordan konusmakla olmuyo.yiyosa gelip urfada konussanıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasmin88 -- 11 Ekim 2005, 8:26:36 >

• TEŞEKKÜR EDERİM WİNNİNG
  • quote:

TEŞEKKÜR EDERİM WİNNİNG

zelo nerelerdesin ya ..pm attım bi oku ya::::::):)
  • Ahmet kaya topici nerde ?
  • Sevdayı Dost Sabahlarda Kucakladık
    Biz Dağlarda ,
    Umuda Türküler Yaktık
    Özgürlüğe,Kardeşliğe

Maviye Sevdalı Yüreğimiz
    Bir de Kekik Kokusuna
    Yürek Çattık Biz Dostlarla
    Hep Birlikte Altın Çağa

GRUP MUNZUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZELAL -- 12 Ekim 2005, 18:53:00 >
  • Grup Munzurun pukalela Şarkısıda Süper zelo...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

Ahmet kaya topici nerde ?

buralarda hades 88
  • evet winning süper munzur grup yorum da süper
  • UZE YENA DAYE BERBENA DAYE BERBENA
    ZIMISTANO ZIMISTANO PUKELEKA VAY

Grup Munzur
  • evet ya Bunların halay potpori olanıda güzel............Zelo hani bana halay mp3 yollıcaktın..Buarada Şiwan perwerinde güzel sarkıları var ya..
  • zelo süper bu pukulela ya harbi yaaa....
  • EVET ŞİVAN HARİKA SÜPER GÜÇLÜ BİR SES, AGIRE JIYAN,KOMA ÇIYA'DA SÜPER YA
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.