Şimdi Ara

Hyundai ve 5 Yillik Garanti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni ogrendim,dogrumu degil mi kullanicilara sormak lazim...Hyundai bilindigi uzere sifir arac alanlara 5 sene garanti veriyor...Araci sattiginiz da,yani 2.el sahibi bu 5 senelik garantiden yararlanamiyormus...5 senelik garanti ilk sahibine aitmis...Dogru mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle bisey yok ikinci sahibinede geciyor garanti hocam isterse onuncu sahibi olsun araca garanti veriyorlar sahiplerine degil.

5yil garanti demek 5yil servise yolunmak demek 150-200tl lik bakimi 400-500tlye yaptirmak demek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Oyle bisey yok ikinci sahibinede geciyor garanti hocam isterse onuncu sahibi olsun araca garanti veriyorlar sahiplerine degil.

5yil garanti demek 5yil servise yolunmak demek 150-200tl lik bakimi 400-500tlye yaptirmak demek..

Hocam neden sordum,benim Renault servisin de mudur arkadas var,bakima gittigim de konu acildi,Hyundai servisinden mudur arkadasi soylemis ona da...Ciddi ciddi konustuk yani sasirdim bende?

Ayrica dizel bakimlari her 10.000 km
    Benzinliler 7.500 km'de yapiliormus...
    Cok mantikli gelmedi aslin da...Gerci Turkiye yol sartlarin da uygun mudur? Tartisilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 3 Haziran 2012; 0:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Oyle bisey yok ikinci sahibinede geciyor garanti hocam isterse onuncu sahibi olsun araca garanti veriyorlar sahiplerine degil.

Hocam neden sordum,benim Renault servisin de mudur arkadas var,bakima gittigim de konu acildi,Hyundai servisinden mudur arkadasi soylemis ona da...Ciddi ciddi konustuk yani sasirdim bende?

Ayrica dizel bakimlari her 10.000 km
    Benzinliler 7.500 km'de yapiliormus...
    Cok mantikli gelmedi aslin da...Gerci Turkiye yol sartlarin da uygun mudur? Tartisilir...

Emin olmadigim birseyde iddalasmam ama bende pazartesi bi danisayim. Ama bildigim kadariyla yok oyle birsey.. Gecen sene bi era almistim garantiden direksiyon simidini degistik 3.sahibi idim arac 2010 idi :)

• quote:

üstelik baskı balatada sorun cıkar sürücü hatası,
    kapılar bacalar soyulur kullanıcı hatası..vs
    sonra da efendim biz size beş senedir giydiriyoruz bari işçilik almayalım derler.
  • Insanlar hala uyanmadi hyundainin milleti opmesine bakin benim meslegim geregi serviste birsuru arkadasim var her markada. 500-600tl karla arac sattiklarini bilirim ben nede olsa serviste isimizi gorcez diye . Diyorum ya 150tl lik bakimi sizden ayni parcalari degiserek 400-500tl ye mal ediyorlar . Bu her markada gecerli ama hyundai milleti 5 yil opuyor digerleri 2yil..

• honda 6 yıl...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abıcım kımse zorla 5 yıl boyunca bana bakım yaptıracan demıyor kı

mesela ıkı senede olsa 10 senede olsa ben 10 000 yada herneyse tamamlayınca 3 ay yada 1 yıl gıder dısarda yaptırırım bakımı garntı dısı kalsın ısterse dıyerek o kısısel tercıh ama adam bır opsıyon sunuyor 5 sene ıstersen bakımını yaptır ve aracın garantılı dıye

mesela dıger bır kac markada paralı sunuyor bu opsıyonu vw toyota gıbı :D

yanı bu hyundaıye hondaya ozel bır durum degıl kı bence bır avantaj

bıde soyle bır durum var vw lerın yurtdısında 10 sene garantılı oldugu kosullar var ozellıkle bu garantıyı dsg sanzımanlara verıyorlar yanı bu durumu oyle ısguzarlıkmıs gıbı gormeye gerek yok

sonucta tercıh yıne kullanıcının ama adamlar arabasına guvenıyorkı bukadar uzun garantı verıyor sonucta 5 sene ıcınde verecegı adamakıllı garantı hızmetı fayda malıyet acıısndan bakımdan alacakları paralarla olculeılırmı oda aracın sorunsuzluguna baglı kı burda cıkarı olan fırma hyunda honda yada x fırma degıl bakımdan kazanan servıstır . kı hyundaı ıle honda ıle alakası olmayan bır konu sonucta yetkılı yada yetkısız hangı fırmadan yaparsan yap yedek parcayı hyundaıden temın edecekler ..eh bakımdan da kazanan servıs olacagına gore garantıyle ılgılı sartlarıda hyundaı honda x fırma belırledıgıne gore mantık olarakta kısı bırbırınden alakasız bır durum ve uzun garantı ıyıdır dıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.