Bildirim
Hyundai Tucson 2019
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Yıl 2019 olacak Hyundai hala şu göstergelerden vazgeçmedi. İyi kötü bir hayalet ekran koymak çok mu zor keza bir ambiyans aydınlatma?
Edit : Tablet ekrana yapacak bir şey yok. Alışmaya bakın. En azından Mercedes'in tabletinden güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 13 Temmuz 2018; 15:45:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satışa ne zaman sunulacak belli mi?
( ve de fiyat ne olacak)
dışını beğeniyorum da içi değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke makyaj yerine az yakan verimli motorlar geliştirseler... tipi olmasın mühim değil de bari az yaksa... -
2019 da dizel motor ile gelecek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
e gelsin de crdi'de sınıfının en az yakan dizel motoru değil ki... şöyle 4- 5 litre filan yaksın uzun yolda canımı yesin ben alırım ilk.. -
2017 ağustos ayında elite paket için 110.000 teklif almıştım ama yakıt konusu çok kafama takıldı farklı bir araca yöneldim, dizel gelirse ciddi ciddi düşünüyorum donanım olarak beni çok cezbediyor şehir içi 7 lt bile yaksa dizelde razıyım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sizi bilmem ama ben ekran haricinde çok sade ve güzel buldum. Yalnız dış tasarımında hakikaten yeni bir şey göremedim. Eski kasayı yıkatıp getirmişler sanki -
Biraz daha yuvarlak hatlar mı olmuş ben mi yanlış görüyorum.
Onun haricinde bu aracın motoru hiç ekonomik değil, TR şartlarında 5-7 k civarı maaşınız yoksa benzin dayanmaz buna -
Dizel hibrit versiyonu olacak
Bence çok hoş bir makyaj olmuş. Eski iç mekan ticari gibiydi. O dış tasarıma yakışmıyordu ama şu an gayet iyi olmuş. -
Audi asabiyeti verilmiş sanki biraz
Makyajla beraber 48v elektrik destekli, dizel otomatik versiyonu geliyor. Sınıfı domine edebilecek bir hamle olur eğer fiyat olarak rakipleri seviyesinde olursa.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten gerçek şehir içinde yakacağı 7 litreden aşağı olmaz cüsseli araç neticede
quote:
Orijinalden alıntı: Gecelerin Yargici Kursat
e gelsin de crdi'de sınıfının en az yakan dizel motoru değil ki... şöyle 4- 5 litre filan yaksın uzun yolda canımı yesin ben alırım ilk..
Uzun yolda crdi 4 litre filan yakıyor , 90-100 km hızla giderken. Ama şehir içinde crdi fazla yaktığından dolayı ortalama tüketim artıyor. rio 1.5 crdi kullanıyorum. -
Kişiliksiz bi şey
farlar opel in farlar gibi durmuş ama güzel duruyor
bide fiyatı uygun olsa
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X