Şimdi Ara

Hyundai Rock x (x800) 8' tablet İnceleme-Destek-Paylaşım (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
454
Cevap
4
Favori
11.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım Rockchip driver'ı istiyor, şu linteki Drivers klasöründekileri bir deneyin:https://www.box.com/s/m4hfizfafzs3eyd6oxbh
  • quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

Sanırım Rockchip driver'ı istiyor, şu linteki Drivers klasöründekileri bir deneyin:https://www.box.com/s/m4hfizfafzs3eyd6oxbh

ilk mesajdan indirdim bu linki hocam, tableti normal şekilde takdığım zaman yine güncellemiyor sürücüyü. Driver'ı el ile system32/driver içine attım yine olmadı.
    Ama ESC tuşu ile volume + ya aynı anda basıp, tablet kapalıyken USB takınca sürücüyü yükledi, ama RK30 aygıtı olarak gördü. Tableti açıp USB'yi takdığımda ROCK olarak aygıt çıkıyor ama sürücü yüklenemiyor. Sistem Win7 64 bit.
    tablet kapalıyken bağladığımda RKTool ile görüyor, yani rom atarmış gibi yaptığımda, Rktoolda yeşil olarak tableti buluyor. Ama dediğim gibi tablet açıkken sürücüyü yüklemiyor.
    Acaba benim rom farklı olabilirmi? çünkü içerisinde bir sürü çince ebook dosyası ve tabletin tanıtım resimleri var., Youtube videolarından görmemiştim ben. Rom yüklesem driverla ilgisi varmıdır? Pek ihtimal vermiyorum ama.

• Geliştirici modundan usb hata ayıklamasını etkinleştirdiniz mi?

O da olmazsa yarın bir rus yapımı custom rom paylaşacağım, rootlu ve çince programlar silinmiş, 15 gündür kullanıyorum gayet iyi ve stabil şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geliştirici modundan usb hata ayıklamasını etkinleştirdiniz mi?

O da olmazsa yarın bir rus yapımı custom rom paylaşacağım, rootlu ve çince programlar silinmiş, 15 gündür kullanıyorum gayet iyi ve stabil şimdilik.

Evet etkinleştirdim onu.
    Bende rom'u indirmeye başladım, biraz yavaş iniyor. Herşeyi deniyorum artık.
    Fabrika ayarlarına sıfırladım, tablet 5 dakkadır açılmıyor :(, daha ilk günden elimizde kalmasında :D

Bu Rktool da cihazın pembe gözükmesi ne oluyor hocam, fabrika veri sıfırlamsından sonra, cihaz açılmıyor artık :(
    RKtool a bağladığımda ordada yeşil yerine pembe gözüküyor:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 9 Ocak 2013; 20:41:12 >
  • kkm'nin 31-10 tarihli custom rom linki:http://narod.ru/disk/63198755001.50e2725a999f4315e7743bc80e9d7eb2/RockX-31-10-2012-mod-by-kkm.rar.html

İndririn ve ilk mesajdaki rom kurulum adımlarını eksiksiz yapın (restore ile temiz kurulum yapın) yanlız romu yapan kişi rus olduğu için cihaz rusça açılacak ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

Merak etmeyin bişey olmaz ayağa dikeriz ben kaç kere brick ettiğimi unuttum

• quote:

kkm'nin 31-10 tarihli custom rom linki:http://narod.ru/disk/63198755001.50e2725a999f4315e7743bc80e9d7eb2/RockX-31-10-2012-mod-by-kkm.rar.html

İndririn ve ilk mesajdaki rom kurulum adımlarını eksiksiz yapın (restore ile temiz kurulum yapın) yanlız romu yapan kişi rus olduğu için cihaz rusça açılacak ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

Merak etmeyin bişey olmaz ayağa dikeriz ben kaç kere brick ettiğimi unuttum

Brick i şu an attlattım çok şükür, ilk sayfadaki Rom u attım. Tablet tamamen sıfırlandı ama driver sorunu devam ediyor.
    Verdiğin Rom u da indiriyorum hocam, çok saol. Bunu kurunca root için işlem yapmam gerekiyormu? titaniumbackupla istediğim işlemleri yapabicekmeyim?

• Verdiğim rom rootlu ve çince programlar silinmiş şekildedir, yani ekstra bir işleme gerek yok, direkt kullanmaya başlayabilirsiniz

• quote:

Verdiğim rom rootlu ve çince programlar silinmiş şekildedir, yani ekstra bir işleme gerek yok, direkt kullanmaya başlayabilirsiniz

Çok çok teşekkürler hocam. Romu şuan itibariyle kurdum ve cihazı kullanmaya başladım. Gerçekten güzel oldu, çince herşey silindi. Uygulamaların içinde Superuser de mevcut.
    Allah senden razı olsun, baya bi uğraştan kurtardın beni.
    Şimdi ben yüklemelere geçiyim...

• Rica ederim hocam, iyi günlerde kullan. Bu arada aklıma şimdi geldi, root yaparken istenilen adb sürücüleriydi bende daha önceden yüklü olduğu için onu anlatırken unutmuşum

• Arkadaşlar pandawillden aldığım kılıf geldi gercekten sıngapur post cok hızlıymıs.. fakat merımobılestan aldıgım chına post ıle gonderılen kargoda yılbasından berı hıcbır hareketlenme yok. merımobılese sordugumda yuklu işlemler sebebıyle bu yogunluk normal falan dıyorlar. track no: RB082794145CN ekran goruntusunu koyuyuorum. sızce bır sorunmu vardır. 10gundur daha çinden çıkmamıs bıle...

Hyundai Rock x (x800) 8' tablet İnceleme-Destek-Paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

Takipde sonuç alamamana üzüldüm hocam. Umarım en kısa sürede, sorunsuzca seninkide ulaşır.
    Biraz önce ben teslim aldım. Postacı geldi bıraktı, "bu aralar Çin postası taşımaktan bıktık" dedi. Acayip bi yoğunluk varmış. Çin postası değil ama Türkiye çok hızlı çıktı bu sefer, Pazartesi giriş yapmış ürünü Çarşamba teslim aldım.

Şunu bilmeni isterimki tabletde hiçbir sorun yok. İçinden AC çevirici, kalem, OTG kablosu da çıktı. Tableti de ufak bi test ettim, mükemmel bi cihaz, şüphelerim vardı ama dokunmatiği çok çok iyi.
    Satıcıyla bi daha iletişim kur istersen, "aynı gün aldığım arkadaşınki geldi, benimki hala giriş yapmamış" falan dersin.
    Benim takip no buydu: RB081515675CN

Hayirli olsun. Yalniz android 4.0 mi yoksa 4.1 mi yuklu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasor

Hayirli olsun. Yalniz android 4.0 mi yoksa 4.1 mi yuklu?

4.1.1 yüklü olarak geldi, root yapamadığım için (Windows cihazın driverını yüklemedi), hazır rootlu romu kurdum.
  • ya dün girdi trye ama bir türlü dağıtıma çıkarmadılar. çok yavaş çalışıyorlar ya da başka birşey var sanırım.
    belki ben çok sabırsızım.
  • Birkaç günlük kullanımım sonucu tableti çok beğendim. Bugün video ekleyecektim ama fotoğraf makinam arıza yaptı.
    Şarz konusunda cihaz beni tatmin etmedi, gerci daha önce hiç tablet kullanmadım, olması gereken bumudur bilemiyorum. Sizlerde şarj durumu nedir arkadaşlar? Ben gece 02'de %100 iken şarjdan cekip, wifi vs hepsini kapatıp yattım, sabah 11gibi baktığımda sarj %56 idi. Yani demekki bekleme süresi 24 saati anca bulur. Aynı şartlarda wildfire s telefonuma 11 de baktığımda şarj %100 idi :) Not: Tabletde pil tasarruf ve task killer pro kurulu...
    Oyunlarda pek sıkıntı yasamadim, Bana tablet aldırtan oyunu yükledimya , gerisi çokda onemli değil. Heroes of Order & Chaos oyunu free olmasina rağmen desteklemiyor, ama uğraşlarım sonucu yükleyebildim, çok memnunum. Canımı sıkansa para verip almama rağmen Chaos & Order oyununu yukleyemedim. Telefonumdan satin almıştım ama tablet deskteklemiyor. Harici olarak indirip kurdum tam açılacakken kapanıyor. Bu GameLoft kadar sıkıntılı firma görmedim. Diğer popüler oyunlarda sorun yok.
    Videolar, internet, market, uygulamalar cok iyi ve sorunsuz. Skechbook ile resimler ciziyorum, tabletde süper oluyor, telden cok farklı. Umarım yakın zamanda bir video çekebilirim.

Şarj konusunda sizlerin kullanım istatistiklerini bekliyorum, durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: boffin

Birkaç günlük kullanımım sonucu tableti çok beğendim. Bugün video ekleyecektim ama fotoğraf makinam arıza yaptı.
    Şarz konusunda cihaz beni tatmin etmedi, gerci daha önce hiç tablet kullanmadım, olması gereken bumudur bilemiyorum. Sizlerde şarj durumu nedir arkadaşlar? Ben gece 02'de %100 iken şarjdan cekip, wifi vs hepsini kapatıp yattım, sabah 11gibi baktığımda sarj %56 idi. Yani demekki bekleme süresi 24 saati anca bulur. Aynı şartlarda wildfire s telefonuma 11 de baktığımda şarj %100 idi :) Not: Tabletde pil tasarruf ve task killer pro kurulu...
    Oyunlarda pek sıkıntı yasamadim, Bana tablet aldırtan oyunu yükledimya , gerisi çokda onemli değil. Heroes of Order & Chaos oyunu free olmasina rağmen desteklemiyor, ama uğraşlarım sonucu yükleyebildim, çok memnunum. Canımı sıkansa para verip almama rağmen Chaos & Order oyununu yukleyemedim. Telefonumdan satin almıştım ama tablet deskteklemiyor. Harici olarak indirip kurdum tam açılacakken kapanıyor. Bu GameLoft kadar sıkıntılı firma görmedim. Diğer popüler oyunlarda sorun yok.
    Videolar, internet, market, uygulamalar cok iyi ve sorunsuz. Skechbook ile resimler ciziyorum, tabletde süper oluyor, telden cok farklı. Umarım yakın zamanda bir video çekebilirim.

Şarj konusunda sizlerin kullanım istatistiklerini bekliyorum, durum nedir?

Şarj durumu kesinlikle çok sıkıntılı hocam. Bende arkadaki uygulamaların fln bir çoğunu kapatıyorum google haritalar gibi uygulamalar tekrar açılıyorlar ve güç tüketiyorlar. Ben gece 100 % le bıraktığımda sabaha %70-80 civarı buluyorum. Normal kullanımda da durum çok iyi değil 4 saati anca görüyor.

Bu arada ekran parlaklığı yarının biraz üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmengn -- 11 Ocak 2013; 21:56:50 >

• ARkadaşlar dağıtıma çıkmış yarın elimd eolucak inşallah :)) çok heyecan var umarım ekranda falan bir sorun çıkmaz. birde şimdi ilk etapta neler yapılmalı. cıhazı kullanan arkadaşlar deneyımlerı dogrultusunad bılgı verebılırlermı. hyundai nınr esmı sıtesınde bir yıgın guncelleme var. onları tek tek uygulamalımıyım? Root etmeden verim alamazmıyım ? sizce yapılması gerekenler nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weyyy

ARkadaşlar dağıtıma çıkmış yarın elimd eolucak inşallah :)) çok heyecan var umarım ekranda falan bir sorun çıkmaz. birde şimdi ilk etapta neler yapılmalı. cıhazı kullanan arkadaşlar deneyımlerı dogrultusunad bılgı verebılırlermı. hyundai nınr esmı sıtesınde bir yıgın guncelleme var. onları tek tek uygulamalımıyım? Root etmeden verim alamazmıyım ? sizce yapılması gerekenler nelerdir.

Merhaba, bir kaç mesaj üstte kkm'nin 31-10 tarihli custom rom linkini paylaştım, rootlu ve çince programlar silinmiş halidir, tavsiyem onu yüklemenizdir, diğer türlü root yapma ve çince programları silmeyle uğraşmayın zaman kaybı olur. İlk mesajda rom kurulumunu anlattım oradan faydalanabilirsiniz.
  • benim cihaz da geldi bugün nihayet.
    -inceliği hissediliyor gerçekten.
    -dokunmatik de iyi. ben o üstte ki çok kalın olan filmi kaldırdım. o kadar kalın ki iki filme de beraber kaldırdım sandım.
    şarjı ful boş geldi bu gece şarj edip yarın rom atma oyun kurma vs deneyeceğim artık. tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar. mesela eygt arkadaşın dediği romu kuracağım ben de.
  • quote:

quote:

ARkadaşlar dağıtıma çıkmış yarın elimd eolucak inşallah :)) çok heyecan var umarım ekranda falan bir sorun çıkmaz. birde şimdi ilk etapta neler yapılmalı. cıhazı kullanan arkadaşlar deneyımlerı dogrultusunad bılgı verebılırlermı. hyundai nınr esmı sıtesınde bir yıgın guncelleme var. onları tek tek uygulamalımıyım? Root etmeden verim alamazmıyım ? sizce yapılması gerekenler nelerdir.

Merhaba, bir kaç mesaj üstte kkm'nin 31-10 tarihli custom rom linkini paylaştım, rootlu ve çince programlar silinmiş halidir, tavsiyem onu yüklemenizdir, diğer türlü root yapma ve çince programları silmeyle uğraşmayın zaman kaybı olur. İlk mesajda rom kurulumunu anlattım oradan faydalanabilirsiniz.

hocam cok tuhaftr. bi mail geldi 'shipping service'den ve bitane tracking numarasi vermişler vede gönderen de 'fed ex' parcel'iniz gönderilemedi taşıycımz tarafndan. bir fedex offisine giderek alttaki linki () indirin ve götürun diyo. Ama linkte bişey gelmiyor - mesaj ingilizce- bir de mesaj gereksizlere gitmiş emailde. Anlayamadm bişey bi bilginiz var mı? Teşekkrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kasor

quote:

quote:

hocam cok tuhaftr. bi mail geldi 'shipping service'den ve bitane tracking numarasi vermişler vede gönderen de 'fed ex' parcel'iniz gönderilemedi taşıycımz tarafndan. bir fedex offisine giderek alttaki linki () indirin ve götürun diyo. Ama linkte bişey gelmiyor - mesaj ingilizce- bir de mesaj gereksizlere gitmiş emailde. Anlayamadm bişey bi bilginiz var mı? Teşekkrler

Hocam siz Pandawill'den almamış mıydınız? Mail fake gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.