yaklaşık 5 6 aydır hyundai mp4 401 modelini kullanmaktayım. en başından beri ses düzeyi çok düşük geliyor başka kulaklıkları da denedim ama çözüm olmadı bende firmware upgrade yapayım dedim kendi verdiği cd deki firmware programını kurdum update yapmaya çalıştığım zaman ROCK USB device bulunamadı hatası veriyo neden anlamadım?
acaba bu program windows xp yimi desteklemiyo yardımcı olursanız sevinirim
bu mp3 çaların kendi sitesini bile bulamadım ya eski baya heralde...
yükleme yapmadan once vihaz kapalı iken play tuşuna basılı tut. daha sonra play tuşuna basılı halde iken usb kablosunu takıver. bilgisayarda tanıma sesi duydugun zaman elini play tuşundan çekiver. daha sonra yazılım programını çalıştırıp yazılımı seç. ve yükleme nin bitmesini bekle. biraz uzun sürer.
ya ben firmware yaptım da şimdi sesin az gelmesi sorun mudur? yoksa yeni bi firmware versiyonu bulup mu yüklemeliyim?
hiç ugrasma ses düzeyi yazılım ile artmaz. kaliteli bir kulaklık ile deneyebilirsin. artmıyosada zaten öyle yaşamaya alışmalısın :)
nası bi kulaklık almalıyım ses artması için?
arkadaşlar cihazı sıfırlarken marjinal in tarif ettiği şekilde yapmalısınız ama play tuşu yerine üstteki tuşu basılı tutmalısınız, denenmiştir (:
quote:
Orjinalden alıntı: fl0ral
ya ben firmware yaptım da şimdi sesin az gelmesi sorun mudur? yoksa yeni bi firmware versiyonu bulup mu yüklemeliyim?
Denediğin kulaklıklar nasıl kulaklıklar? Markasız mp4 kulaklıklarındansa eğer.. En azından orjinal bir sony kulaklık bulup, denemelisin.. Kullanmak içinse;Sennheiser mx200-360-460 serilerinden birini tercih edebilirsin.. Tekrar firmware atmana gerek yok.. bu tip cihazlara tek bir versiyon yazılım çıkar zaten..
Denediğin kulaklıklar nasıl kulaklıklar? Markasız mp4 kulaklıklarındansa eğer.. En azından orjinal bir sony kulaklık bulup, denemelisin.. Kullanmak içinse;Sennheiser mx200-360-460 serilerinden birini tercih edebilirsin.. Tekrar firmware atmana gerek yok.. bu tip cihazlara tek bir versiyon yazılım çıkar zaten..
ya içinden çıkan kulaklık zaten berbat ama sonynin bi kulaklığıyla turbo bass mıydı neydi denemiştim hiç bi deişiklik olmadı
ses seviyesini yükseltmek için ep 430 falan mı kullanmam gerekicek?
ürün bendede var, teknolojix.com'dan aldım, benimki bir sorun çıkarmadı. Sanırım sitede müşteri hizmetleri numarası vardı, oradan yardım alabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme