Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.957
Cevap
54
Favori
1.183.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Merhaba ArkadaşlaR 2011 Model Hyundai İ30 1.4 Cvvt Team Aracımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum ilan bilgilerine aşşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2011-i30-25bin-km-orjinal-boya-degisen-yok-yakit-cimrisi-lpgli-88124933/detay/

Orijinalden alıntı: Killer Loop

quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Teknik verilerine bakarsak 1.6 benzinlinin 0-100'u dizelden yaklasik 1 sn daha iyi diye hatirliyorum.
    Dizelin dusuk devirlerdeki yapistirma hissi yaniltici.
    devirli kullanirsaniz benzinli daha seri, devirsiz kullanirsaniz dizel daha seri...
    Ama benzinli araci 4500 devirin uzerinde kullanmaniz gerekiyor ki yakit tuketimi acisindan facia oluyor bunun sonu. Oysa dizel araclarla cok daha az devir cevirerek ve tabi daha az yakarak seriligi hissedebiliyorsunuz.

Aslinda i30 forumundaki arkadaslarla uygun bir pistte dizel/benzin kiyaslamasi yapabiliriz. En iyi sonucu boyle buluruz. 1.6 benzinli aracimla gonulluyum boyle bir organizasyona

Selam ncrdbl,
    pisti nerede bulucan? trafiğe kapalı güvenli bir yer olmalı..

burada korfez pisti var. artik yaris yapilmiyor ama arada dolasan araclar oluuyor. biraz para verebiliriz belki ama eglenceli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar bu 1.4 cvvt team lerde sis farı yokmu benmı çalıştıramadım, arabadan çok anlamam..ayrıca saati setup tan ayarlıyorum yıne eskı halını alıyor yardımcı olurmusunuz

Orijinalden alıntı: kadikoyefesi09

merhaba arkadaşlar bu 1.4 cvvt team lerde sis farı yokmu benmı çalıştıramadım, arabadan çok anlamam..ayrıca saati setup tan ayarlıyorum yıne eskı halını alıyor yardımcı olurmusunuz

sis fari farlar acilmadan calismiyor
    radyodan saati guncelleme ayari var. onu kapatmaniz getekiyor

Orijinalden alıntı: kadikoyefesi09

merhaba arkadaşlar bu 1.4 cvvt team lerde sis farı yokmu benmı çalıştıramadım, arabadan çok anlamam..ayrıca saati setup tan ayarlıyorum yıne eskı halını alıyor yardımcı olurmusunuz

http://www.i30club.com/index.php/topic,2642.0.html

i30 1.6 CRDİ STYLE PLUS - ŞAMPANYA GRİ

www.i30club.com
  • arkadaşlar 2010 model benzinli 10 binde hyundai i30 aldım paket mode olanı boya kaza yok 30 bin tl nasıl sizce

Orijinalden alıntı: çınarlı

arkadaşlar 2010 model benzinli 10 binde hyundai i30 aldım paket mode olanı boya kaza yok 30 bin tl nasıl sizce

Iyi fiyat, güle güle kullanın. Hangi şehirdesiniz?

Orijinalden alıntı: çınarlı

ben brc taktırdım simit olanı 1500 e normalde 1650 dedi ama pazalık yaptık i30 a taktık yeni

Bende de landirenzo var, performans benzinli gibi...

Orijinalden alıntı: mrmerak

Arkadaşlar İ30 forumda sorduğum bir soruyu buradada sormak istedim belki bana yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır diye. İlginenlere şimdiden teşekkür ederim.

"2008 model i30 uma brc my 11 kit taktırdım. Yol bilgisayarı menzil göstergesi düşüyor bunu bekliyordum. Ama benzin depo göstergeside düşüyor galiba! Lpg takılırken menzil 120 km lerde depo göstergesi çeyreği gösteriyordu. Şu anda menzil 85 km gösterge çeyreğin yarısında. Işık normalde 70-75 km kala yanıyordu. Şimdi ışığın yanmasını bekliyorum. Benzin alıp kadran yukarı cikiyormu lamba sönüyormu bakacağım. Daha önce lpg taktıran bir arkadaşımla konuştum. Onunda durumu aynıymış. Gösterge kendi kafasına göre takılıyor ne kadar benzin kaldığını bilmiyorum hatta bir kez bu yüzden yolda kaldığını söyledi.
    Sizde durum nedir arkadaşlar. Varmidir bir çaresini bilen?"

ben yeni taktırdım brc aslında bir ay falan oldu bir sorun yok adam dedidki yakıt göstergesi dedi benzindeymiş gibi gösterir dedi sen ona bakma dedi bir aydır kullanıyorum ilk taktırdığımda çeyrek depoydu daha geçen on milyonluk benzin aldın yine çeyrek depo oldu

• LPG isini taksicilere sormak lazim. Son zamanlarda ben memnun olanini gormedim. Mumkunse taktirmamak lazim zirt pirt ariza cikariyor diyorlar. Ama Akaryakit ates pahasi iken insanlar tup taktiriyor tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

BRC yapisi geregi zirt pirt ariza veren sistem degildir. Benzin ECU'su ile calisir. Akuyu sokup taksaniz bile ayarlar ve kalibrasyon sifirlanmaz. 10.000 den 10.000 e bakima gidersiniz o kadar.

Sehir ici 27 kurus, sehir disi 19-20 kurus civari LPG tuketimim var ki dizellere tas cikartacak seviyede. Aracim 1.6 122 HP

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

1 sene oldu LPG taktirali sorun morun yok. İnanmayin herseye. Taksiciye sormayada gerek yok. Taksiciye soracaginiza sehrinizdeki en iyi ustayi arastirin.

BRC yapisi geregi zirt pirt ariza veren sistem degildir. Benzin ECU'su ile calisir. Akuyu sokup taksaniz bile ayarlar ve kalibrasyon sifirlanmaz. 10.000 den 10.000 e bakima gidersiniz o kadar.

Sehir ici 27 kurus, sehir disi 19-20 kurus civari LPG tuketimim var ki dizellere tas cikartacak seviyede. Aracim 1.6 122 HP

Cok guzel. Cok guzel. Tecrube edip performansindan ve markasindan memnun olanlar da konussunlar. Bu ara surekli sikayet isitiyoruz cunku. Ben aleti satani degil de kullanani dinlerim. O bakimdan usta isi yas. Ama dogrusu aracim dizel oldugu icin simdilik gerek yok. Belki arabayi yenilersem dusunecegim. Ama sifir arabaya LPG taktirinca garanti kapsamindan cikiliyor. Eskiden bizzat takan servis, servise ozel garanti veriordu. Bir ara hyundai kendisi lpg takiyordu. Artik duymuyorum bu kampanyayi. Bitti mi? Son zamanlarda boyle araba alan var mi? Dedigim gibi yenilersem lpg isi garantiyi bozmazsa niye olmasin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HAZİRAN SONU ANKARA BULUŞMASI
    01.07.2012 Pazar:

- 9.30: Konya Yolu Neziroğlu Hyundai Plaza Önünden Haraket( Saat 9.30 da haraket edilebilmesi için, 9.10 gibi plaza önünde bulunulması hem tanışma hemde zamanlama yönünden iyi olacaktır)

- 10:30-14:00 : İncek Sofrası'nda açık büfe kahvaltı

- 14:30-15:30 Anıtkabir Ziyareti

- 16:00-£ AOÇ'de kokoreç (diğer yiyecekler de mevcuttur)

Not1: Açık büfe kahvaltı aktivitesi sırasında yeni i30 test sürüşü, yeni i40 showroom'u ve tanıtımı gibi aktiviteler olacaktır...

Not2: İstanbul'dan gelen arkadaşlar sismo ile irtibata geçebilirler. Kendisi İstanbul yoluna yakın bir yerde ikamet ediyor...

Öncelikle ilk olarak neziroğlu ile görüşen COBRA arkadaşımıza da teşekkür ederim. Mekan: incek sofrası, kahvaltı açık büfe yerine mekan sahibinin tavsiyesi doğrultusunda çook zengin köy kahvaltısı . Neziroğlu servis müdürü Birol bey tanıdığı bir kaç i30 sahibini de getirmeye çalışacak, bu nedenle Aykut bey her ihtimale karşılık bir kaç sticker getirirse iyi olur... Buluşma yeri olan Neziroğlu konya yolu' nun adresi: Konya Yolu Opet İstasyonu No:166 Balgat/ANKARA

Kişi sayısını en geç cumartesi gününe kadar netleştirmemiz gerekiyor.

istanbuldan gelecek arkadaşlar otobandan sonra eski istanbul yoluna çıkarlarsa (fatih sultan mehmet bulvarı), göksu göletini geçer geçmez sağ tarafta bulunan BP istasyonunda saat 09:00 gibi benimle buluşabilirler.

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>>

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>>

• Temmuz i30 fiyatlarında değişiklik yok, i20 ler biraz azalmış..

Orijinalden alıntı: SpongeBob

Hyundai servisi aracımın performansını düşürdü!

http://forum.donanimhaber.com/m_62906698/tm.htm

Hangi servis?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.