Şimdi Ara

Hyundai i30 elite benzinli otomatik... sizce???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2001 model civic 1.4 is otomatik aracımı satıp sıfır bi araba almak istiyorum. Bütçem 50000 TL civarı. Son 1 aydır hyundai i30 araştırıyorum. Cumartesi günü test sürüşü yaptım donanım olarak çok tatmin edici. Bazı D segmentlerde bile olmayan özellikler var. Tasarımı malzeme kalitesi baya hoşuma gitti. Zaten aracın imzası alman mühendislere ait. Kullandığım i30 elite dizel otomatikti. Ara hızlanmaları çokta 128ps i hissettirmiyor. Gazı aniden kökleyince 1-2 sn gecikmeli hızlanma söz konusu. Gerçi araçta dizel..
    Benim düşündüğün elite benzinli otomatik olanı. Aracı eşimde kullanacağı için otomatik alıcaz. yılda 10-12 bin km anca yapıyoruz.
    sizce bu arabayı almakla iyi bir tercih yapmış olurmuyum, alternatif araç için yorumlarınız olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...

- 2013 HYUNDAİ İ30 GDI ELITE OTM.
    - 2001 HONDA CIVIC 1.4 İS OTM. (ilk göz ağrım)

• _____________________________
  • civic elegance otomatik fiyatı fazla geliyor ki i30 kadar donanımlı değil bence..
  • aslında öyle ama lpg seçeneği honda otomatinin sıkıntısızlığı ve 2.elde para etmesi +ları
    farklı araç düşünüyorsanız kia ceed de bakabilirsiniz aslında otomatik takınınız yok ise bence kia sportage de alınır internette yazan fiyattan pazarlıkla 2-3 aşağıya verirler

teşekkürler yorumlar için..
  • slm dostum araç hakkındaki yorumların nelerdir bende i30 almayı düşünüyorum dizeli gecen sene 57 ye neredeyse alıyorduk ama beyaz renk yoktu tabi kasımda istediğin renkler kalmıyor neyse bende ayda 500-600 km yapıyorum çoğunlukla aracımı şehir içi 10-15 km işe gitmek için kullanıyorum yılda 1-2 kere uzun yol yaparız tatil oda 1500-2000 km bukadar yol ıcın dizel almalımıyım o konudada kararsızım hıc benzınlı kullanmadım 3 arabam oldu hepsıde dızeldı ama bu sefer cıddı cıddı düşünüyorum benzınlıyı cunku dızeller ateş pahası gittikçe artıyor birde vergide bir numaralar dönecek gibi neyse senın yorumlarını alayım ona gore benzınlı otamatığe karar verecem malum bayanlar duz vıtes kullanamıyor :) teşekkürler
  • dostum alalı 2 ay oldu 1250 km ye geldim i30 bambaşka bişey olmuş. kullandıkça iyiki almışım diyorum. baya bir araba araştırmıştım. hb sınıfında bundan dolusu ve konforlusu yok diyebilirim. elite donanımı müthiş gerçekten. hyundai sitesinden bakabilirsin. arabayla ilgili yorumları yeni i30 klübünde fazlasıyla bulabilirsin. ben 51 bine aldım. gayet memnunum. otomatiği eşim için almıştım bende. daha önceki arabamıxda otomatikti. tam otomatik zaten hidrolik kavrama olduğu için kuru şanzuman olan dsg ler gibi sorunlu değil. sorunsuzluğu sebebiyle tercih ettim. valla bütçen yetiyosa almanı şiddetle tavsiye ederim. golfüde inceledim yeni astrayıda. yok abi i30 harbi başka. içine oturunca anlıyosun direk. hacim olarak ta baya geniş. performansına gelince; gaz pedalı 2 kademeli ikinci kademeye kadar dip gaz yapınca o 135 bg i hissediyosun. kırmızı ışıktan kalkınca istediğim arabayla dalga geçiyorum:) bu yorumlar senin için yeterlidir umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler dostum hayırlı olsun tekrar Allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsin bende dizel eliti kullanmıştım otamatik hala aklımda ama bütçe meselesi hemde dediğim gibi ayda 500-600 km yapıyorum yılda 10000 zor çevremdeki herkes benzinli al diyor ilk defa benzinli araç kullanacam o yüzden bir tedirginlik var. dizelde yarım depo göstersede 300 km gideceğim garanti bunda psikolojik olarak bir huzursuzluk olabilir ama zamanla asarım inşallah. 1-2 ay daha araştırmalarım devam edecek sonucu burdan yazarım tekrar saol.
  • bütçen yetiyosa dizel almak daha mantıklı zaten. ben 51 bine kadar çıktım 60 liram olsaydı hiç düşünmez dizel alırdım. hiçbir zararlı yanı yok. alırken çok veriyosun ama satarkende benzinliden pahalıya satıyosun. gezdiğin yanına kar... iyi değerlendirmek lazım. seninde dediğin gibi sonuçta herşey bütçeye bakıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.