Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.556
Cevap
211
Favori
2.010.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaser de bizden al bi dizel cebin rahat etsin yaserrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: KADIKOY

2-Kopartacağımki bari rüzgar deymesinde 0,0000025 Lt daha az yakayım KMde..(Koray bu rakamıda hesaplama attım bunu)

hayır olamazzzzzzzzzz. kesin 0.0000024 lt az yakar atarak yazmayalım lütfen, bana burada gerekli haklar verildi bugüne bugün yakıt tüketiminden sorumlu müdürüm. herkes önce bana danışacak mesela KADIKOY bana soracak "ben aynaları kopartacağım kaç lt farkeder" diye, sonra ben hesap yapacam doğru değeri bulacaz sonra yayımlayacaz.

ben kullanayım ürünü yazacam burada. dediğin gibi böyle olmaz buna çözüm şart. bide normal havada silecek suyunun sıkılınca sol ön camın ortasından geriye gitmesi var ona hiç değinmiyorum.

quote:

Ya geçen bende bitirdiğim okulları yazdım...AMA EN ÖNEMLİSİ HAYAT OKULU VE ORADAN ALINACAK ADAMLIK DİPLOMASI...
    Tatlı sert anlarda sen olgunluğunu gösterdin...zaten Samette olgun kaliteli bir kardeşimiz...Burada eğlenip gidiyoruz.
    İnanın benimde aslında buralarda yazacak boş vaktim yok.Ama sizler varsınız diye buradayım amaç iki muhabbet olsun.

Yoksa MSN e girsem e posta gurubumun sayısını bilmiyorum..Yine şu anda kaç tane internet sekmesi açık bilseniz...Ama dediğin gibi amacımız bilgilenmek bilgilendirmek...

Yoksa herkes bir şekilde kendini ispatlamış iş güç sahibi sağlıklı insanlar...Kırmayalım birbirimizi.Herkesin yazış tarzı farklı..
    Ben genelde fazla detaylara inmek istemem ya işte 100-150 metre gibiydi diyorum
    Başkası yok yok 140 metreydi diyor
    Mesela sen gayet güzel aritmetik değerlerle örnekler veriyorsun..

birde Koray sen yazı8nca farkettim .Mesut filim adamsın yaaaa..İmzaya bak.

opak beyaz en ii si+kırom demir karışık egzoz ucu,plastik jant kapağı,kapı açma kolu,keçi derisi vites topuzu :)

bu görüşlerin altına imzamı atarım. bizim yaşlarımızda sürekli olgunluk göstermek zor, ancak ben çok hararetli bir tartışma bile olsa insanların kişiliklerine onurlarına dil uzatmamaya özen gösteriyorum. şimdi yazıma bir daha bakıyorum da gerçekten anlam veremiyorum nasıl gösteriş budalası diye itham edildiğime. ya kardeşim ben bu üniversite de okuyorum. türkiye'de devlet üni. leri içinde daha iyisi var mı, yok. peki böyle bir üni. ye boş adam alırlar mı, yine hayır. ben böyle söyleyince bi ben akıllı burada okumayan herkes akılsız mı oluyor, hayır. zaten hiçbir üni. ye boş adam almazlar. bu noktada şu örnek güzel olacak sanırsam. normal üni. ler team,select ve style öğrenci alırken, benim üniversitem sadece style adam alıyor. team model için işe yaramaz diyen biri çıksın dakkasında indiririz aşağı.

ben işi, sen benimle sidik yarıştıramazsın, bi ben akıllıyım sen boş adamsına getirirsem, o zaman KADIKOY abimin dediği okumuşsun ama adam olamamışsın mevzusu devreye direr. nese konu kapanmıştır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koray987

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 61zola

quote:

İ 20 ANAHTAR...
    SUSTALI-----------------------

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

Abi inan bana çok güzel bi anahtar babamda 2009 civic var anahtarı 5 para etmez az uzaklaşınca çekmiyo bile ama bizim anahtar mesafesi ne kadar bilmiyorum ama 30 m den aşağı değil

Memlekette avdayız akşam yaklaşıyor...Odun toplamaya çıktık..biradelerler falan yanımda.neyse sağdan soldan odun toplarken araçtan gittikçe uzaklaşıyoruz ben bizimkilere çaktırmadan ayıp olur diye eğilip kalktıkça mesafesini ölçüyorum en son nekadardan çekiyor diye..daha öncede yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam arazide engelsiz en son 200 metreye yaklaşmıştım herhalde 150-180 metre falandı..

Oldukça iyi bir sinyal alma mesafesi

abi sen ne diyorsun ben aracımı atatürk havalimanında bu sayede buldum.
    walla bi karıştırdım yeri mavi otopark olduğunu biliyorum, ama hangi kat. daha fişi öderken zor bulacağımı biliyordum. sordum görevliye 15 dkka içinde çıkman gerekiyor dedi. elimde valizle habire arandım durdum. bide bende alarm var. araç kitlenip açılırken sinyallerin haricinde farları 3-4 kez yakıp söndürüyor. uzaktan kumanda artı aracın biplemesi olmasa akşama kadar arardım. nese söylemek istediğim anahtar mesafesi baya iyi. ben açık arazide denemedim. ancak en fazla 30-40 metreden filan algılıyor diye hatırlıyorum. bana 200 metre çok gibi geldi. yanlış hatırlıyor olabilirim.
    zaten basit bi mantık yürütsek. insan en fazla 5km/s hızla yürür. buda 1.39m/sn yapar. yani 200 metre yürümek için rahat 2 dkka yürümek lazım. anahtarın ideal mesafesi 30 sn de yürüyüş mesafesi filan olsa bile yeter.

Gene almışsın eline metreyi ölçüp duruyon Koray ...valla senin yaptığın evler alınır......... ama nasıl pazarlık edilir bilmem
    Alarm bendede var...Zaten bu sayede bir kerede ben ...KARFUR park yerinde ...(Okunuşunu yazayım busefer) da rezil olmaktan kurtuldum..hemde oldukça uzun bir mesafeden.Açık alan yığma kat değil malum... Unuttum nereye bıraktığımı .. ışıklar sayesinde buldum...
    Ama gol yemekte var yüzlerce araç oluyor.Başka araç ışıklarıylada karıştırılabiliyor...Yanlış ışığa gitmektede var...Pervane misali...

Ben balık avında denemiştim...Açık arazi.....herhalde bir futbol sahasından bir çeyrek daha uzaktı..Tatlı bir meyille yukarı doğru çıkıyorduk..benim tahinim 150 li bir rakam tam hatırlamıyorum...Bunun dışında daha uzun bir mesafede yada Kapalı alanda denemedim....

Zaten alarm varsa birde güzelliği var.dediğin gibi ışıklar 2 den fazla yanıp sönüyor..

Ama O anda oralarda gezen çakallara dikkat etmek lazım bu nedenle aracı ararken sinyallerden istifade etmek istiyorsak uzaktan kumandaile açarak değil de uzaktan kumandanın kilitli işareti olan düğmesine biraz uzun basmak yeterli olacaktır.Bu sayede hem kapılar açılmıyodan sinyal veriyor çakallar da sen gidene kadar araçta ne varsa araklamıyor.
    Alarmın kullanma talimaatında başka güzel bilgilerde var.Mesela çakallar araca sulandılar ....habire taş falan atıp zuladan öttürüyorlar...gece gece sahibi bıksında alarmı devre dışı bıraksın diye...alarmı hem susturmak kapıları açmadan hemde sessize almak da var bunlar güzel uygulamalar...

Samet bu konuda bir yorum yapsa tam onluk mevzu gibi geldi bana.

ben yaşadığım şehir dolayısı ile alarmı gerek görmedim bu yüzden taktırmadım. yoksa çocukların oyuncağı oluyor gelen tekerine vuruyor geçen vuruyor. ama büyük kentlerde güzel bir sistem. kilit sistemimiz açtıktan bir süre sonra yanına gitmeyince kendiliğinden kilitleniyor diye biliyorum ama kronometre tutmadım bu yüzden 50sn derim 51sn olduğu çıkar boşuna laf çıkar keşke kapıları kitleyince camları kapatma özelliğimizde olsaydı.

i20 keşkelerim
    cam kaldırma modülü
    el freni sesli ikaz
    balata durum ikazı

keşke bunlarda olsaydı ama bu kadarıda sınıfında en iyisi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

bu akşam çektim

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

VAy beeee depoya bak çeyrek eksik...

sfzb67 benzinliğinmi var bizden gizli....

Bu arada 10000 Km yi doğrultmuşsun..

PArk halindesin

hava 1 derece...Antifirize dikkaaaaat

çeyrekle 219 Km mi gittin

Kalan yakıtlaa 484 Km mi gidersin az değilmi

4,8 ha

yol bilgisayarı full olsa bile en fazla 680 civarlarında gösterdiğini gördüm. bu konuda fazla sağlıklı sonuç vermiyor.

• Sayfa Sonuuuuuuuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 5 Ocak 2010; 0:08:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasertunc

Selaaaammmmm, ben geldim

Dün baya bir eğlence alemindeydim (üstünüze afiyet). Ben yokken bizim topik baya kaynamış .

Yaa arkadaşlar bizim tartışmalarımız boş değil. Esasında bilmeden yaptığımız iş; bizim hiç tanımadığımız insanlara yaşadığımız tecrübeleri Google dede ile tüm aleme duyurmak oluyor. Bizi bulanda böyle buluyor. Bu bağlamda tartışmalarımız medeni sınırların ötesine geçmediği sürece (ki bizler böyle bir yapıda değiliz zatii) doğruları en doğrularımızla bir araya getirerek sağlayacağız. Forum içinde kemikleşmiş CEGÜRDEK ( ) kadromuzla canım memleketlimize ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Evet şinjik gadro listemüüüzz (naçizane ve affınıza sığınarak) :

Kurucu Üye: Guitar2006 (gayıplarda yine )
    Onursal Başkan ve Topik Yorumcular Birliği Başkanı : KADIKOY
    Dizel Motorlu Araçlar Müdürü: SAMET
    Benzinli Motorlu Araçlar Müdürü: EHHALIL
    Analiz Tetkik ve Araştırma Geliştirme Enstitü Müdürü: KORAY
    Topik Muhafaza ve Aile Birliği (i20 'ciler) Müdürü: BURAK (0708)
    Topik Genç Girişimciler Odası Müdür ve Yardımcısı: DJNONE, LEGEND
    Tanıtım, Reklam ve Halkla ilişkiler Müdürü (Türkiye çapında): SFZB
    Yeni Gelenleri Karşılama Komitesi ve Yorumcular Müdürü: MESUT
    İnce İşler, Rezonans ve Detaycılık Genel Müdürü: YASER

ve diğer üyeler ile değerli konuklarımız

Not: Listede düzenlemeler, eklemeler, çıkarmalar (toplamalar-çarpmalar) yapılabilir

Oyyyyyyy ....

Bittimmmmmmmmmm...

Önceki sayfadan 111 den okuyarak geliyorum....
    YAser ALLAH sana varya bütünn iyiliklerini versin

Üfff gözlerimden yaşlar geldi mesutta böle bir kadrolaşma yapmıştı

Google dede ye İ20 görsel aratın bakın Kainat çapında bizim fotolar şemalar çizimler çıkıyor....Benim yaptığım Excel olan İ20 listesini tesadüfen görünce hüüüüp bu ne len demiştim...Hyundaı den çok bizim yazılar var....

Ellerinize sağlık...Ellerinize sağlık...

Sağol abi, ömürsün vallahi

Yanlız 61zola yı unuttuk

Ona da,

Araç Renk ve Modifikasyon Müdürlüğü 'nü uygun gördüm, nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 5 Ocak 2010; 0:09:24 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar, bugünki ilk gündemi bu saate ben başlatayım.

Hangi sigorta şirketi tam Asistans hizmeti veriyor? Ben küçük çaplı bir telefon trafiğinden sonra anladım ki Başak Grupama bu işi yapıyor. Başka önereceğiniz bir firma var mı?

Onu tercih sebebim ise şu anda yaşadığım bir mağduriyet. Başak Grupama ile kaza anından en geç 24 saat içinde size koşulsuz Kiralık araç temini sağlıyormuş. Şu anda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliğinin Genel Şartlar bölümünde geçen ilgili maddedeki kuralların üstüne çıkan ve benim bulabildiğim tek şirket oldu.

Birde bu aralar TV de reklamlara dikkat ettiyseniz Okan Bayülgen ile çeşitli tiplemelerle ayrıcalıklarından bahsediyor.

Umarım bahsettikleri kadar vardır. Yeni aracımda poliçemi bu şirket ile değerlendireceğim.

Hımmmmmm..Bir deşelim bu konuyu bakalım

Bu konuya hep bir elden bir eğilelim dostlarım. Bilinçli i20 Tüketicileri Birliği Müdürü 'müz eksik arkadaşlar. O bölümü dolduracak biri lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: burak0708

quote:

Selaaaammmmm, ben geldim

Dün baya bir eğlence alemindeydim (üstünüze afiyet). Ben yokken bizim topik baya kaynamış .

Yaa arkadaşlar bizim tartışmalarımız boş değil. Esasında bilmeden yaptığımız iş; bizim hiç tanımadığımız insanlara yaşadığımız tecrübeleri Google dede ile tüm aleme duyurmak oluyor. Bizi bulanda böyle buluyor. Bu bağlamda tartışmalarımız medeni sınırların ötesine geçmediği sürece (ki bizler böyle bir yapıda değiliz zatii) doğruları en doğrularımızla bir araya getirerek sağlayacağız. Forum içinde kemikleşmiş CEGÜRDEK ( ) kadromuzla canım memleketlimize ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Not: Listede düzenlemeler, eklemeler, çıkarmalar (toplamalar-çarpmalar) yapılabilir

Sağolasın hocam benide kattığın için listeye sevindirik oldum
    Bugün bayiyle görüştüm öğlen 1gibi abi senin arabanın dosyasını yolladık trafiğe ruhsatı bekliyorum bugüne yetiştirmeye çalışacağım dedi,daha da aramadı 5 e kadar aramazsa yarına kalacak galiba benim iş

Rica ederim ne demek yaw, başımda birtek melake çemberi eksik vallahi

Arabanı teslim alırken dikkat etmen gereken hususlar, (tecrübeni bilmediğimden naçizane hatırlatayım dedim.)

1- Kitapçığı
    2- Lastik havalarını alırken kontrol ettir.
    3- Benzin durumu (petrol istasyonu yakındaysa sorun yok. değilse yanına küçük bir bidon almanı tavsiye ederim
    4- Bütün sistemlerinin çalışır durumda olduğunu kontrol etmelisin
    5- Vites geçişlerinin rahat olup olmadığını kontrol etmelisin
    6- Camları yukarıya kaldırdığında üst fitile sıkıştığında kapı plastik döşemeleri kımıldıyor mu? (merakımdan soruyorum )
    7- arabanın dışardan, içerden her tarafına dikkatlice bak. sağında solunda çizik, iz, leke vs. birşey olmasın.

Aklıma gelenler bunlar diğer dostlarımda birşeyler ekleyeceklerdir. Şimdiden hayırlısı olsun. Bizim ilk zamanlarımızdaki heyecanı yaşayacaksın ki sen baya bir bekledin. Resimleri paylaşmayı unutma bizimle (biliyorsun benimkide maviydi, nostalji yaşayalım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasertunc -- 4 Ocak 2010; 23:38:37 >

• quote:

quote:

quote:

YASEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bir mesajdaha atayım dönünce bakarım dışarı çıkacam

YAser ne oldu senin araba işi....son durumlar nedir..biraz bilgi ver....

Abi Kaskodan 30 Ağustostaki görüşmemden sonra henüz aramadılar. 23.900 teklif etmişlerdi ve ben itiraz ettim. Sebebide,

1-Poliçemde "Anahtar Teslim Fiyatı Ödenir" diyor.

2-Kazayı yaptığım tarih 16 Aralık Saat 23:45 (ve o tarihteki fiyat 27.400 TL.).

3-Hyundai 'nin kampanya duyuru tarihi 18 Aralık.

4-Bana teklif edilen değer 30 Aralıkta ve kampanyalı fiyattan (23.900 tl.).

5-Bu tarihten sonra benim işlemleri tamamlayıp parayı alacağım tarihe kadar geçecek zaman en az 1-2 hafta

6-Bu geçen sürede arabanın fiyatı yerinde mi sayacak? Hayır!

7-Sonuç: Mağduriyet!

Kaskoculara paragöz biri olmadığımı, mağdur olmakta istemediğimi ilettim. Hatta önerim şu oldu. Yeni fiyatlar açıklandığında ne çıkarsa ona kabulüm olur. Evrakları tamamlayıp parayı aldıktan sonra Hyundai fiyatlarında değişiklik yapmayacağı için kabul edeceğimi ilettim.

..
    İyi iyi aman kardeşim mağdur olmada....Hakkını al..İyi haberler bekliyoruz.

Abi mümkün olduğunca çakalların tuzağına düşmeden az zararla çıkmak niyetimiz. Yani o fiyatı teklif ettiklerinde bunların harbi çakal olduklarını o anda anladım.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yılda 30.000 km. yapabilecek kapasitedeymişim. Şimde tencit pilavı gibi olacak ama,

Dizel almak mı iyidir? Benzinli almak mı?

Eeee ıııııııııı mmmmmmmmmm (???) tabiki dizel almak iyidir. Çünkü yılda 15.000 km. den fazla yol yapıyorsanız tercih dizel olmalıdır.

Başka bir sebebi yok.

Yaser yazdığın şartlar şartsız koşulsuz olarak hele son zam rezilliğinden sonra DİzEL almanı gerektirir..

Lütfen benzine gelme...

Çok haklısın abi, ben ve kardeşim arabanın kıymetini şimdi daha iyi anlıyoruz. Vallahi ne işlerimizi gideriyormuş. İstanbul 'da ulaşım hususi araçsız tam bir işkence

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray987

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesut616

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yılda 30.000 km. yapabilecek kapasitedeymişim. Şimde tencit pilavı gibi olacak ama,

Dizel almak mı iyidir? Benzinli almak mı?

Eeee ıııııııııı mmmmmmmmmm (???) tabiki dizel almak iyidir. Çünkü yılda 15.000 km. den fazla yol yapıyorsanız tercih dizel olmalıdır.

Başka bir sebebi yok.

eeeeeeeeeeee sonuç

Galiba dizel i20 alacağım

hadi bakalım hayırlısı tercih senin artık sana söyleyecek söz yok herşeyi biliyorsun dizel hakkında varsa daha yardımcı olabilirim.

Yaser e yeni katılan bir üyeymiş gibi tardımcı olalım...

Agalar selam, ben forumunuzda ikinci yeniyim beni kapıdan kovdular bacadan giriyorum. Falandı filandı git dedi al dedi bin dedi, ulen şeytan ne dedi (!) dizel al dedi (!)

Ben yeni bir i20 dizel almayı düşünüyorum. Araç nasıldır? yokuş aşağı 15 kişi (aile galabalıhta) çeker mi? Mazot için burnu iyi koku alıyor mu? dört tekeri birden dönüyor mu?

Yaa arkadaşlar bi el atında anlayaq mevzuuuyuuu

hemen yardıma hazırım yaser bi defa araç donanım olarak züper imzama baksana

Bak gardaşım aramıza yeni geldin hoş geldin...Al al bu aracı pişman olmyacaksın...yokmu yakın çevrende İ20 alan kullanan bir sor bakemmmm.Amaaaaaaa yok arkadaş benim yakın çevrem sizsiniz diyorsan o zaman başka sefalar getirdin..

Şİmdiiiiiiiiiiii sınıfının en iyisi..
    DİZEL ala dizelden şaşma ....
    Renk olarak buralarda bir kaç arkadaş Mavi almışlardı biri çok memnundu...

Bi rezonanas sorunu vardı bu nedenle gitti bir adet aurisi hacamat ederek rezonans sorunundan temelli kurtuldu...
    O arkadaş 1,25 Team e binerdi yakışıklıydı gençti...Kendi aracı team model olmasına rağmen burnu bile kanamadan kurtuldu...Auriside pert etti...

Sen şööööle STYLE bir donanımlı DİZEL al....Mazot zaten bedava...
    Gerisi 4 teker bide motor oda onu çeker..

abi hakketen al mesut'un arabadan. baktın performans tatmin etmiyor. 500-600tl gibi bir rakama chip tuning yaptırırsın. paşalar gibi sen rahat o rahat. walla benzinliler bildiğin gibi garaja çekmeye başladı araçlarını. ben zaten haftanın 2-3 günü kullanıyordum. artık haftada biri geçmem zaten havalar soğuk ne gerek var.

KADIKOY abi bende hatırlıyorum o arkadaşı. bi ara rezonans tan çok muzdaripti dediğin gibi. hatta ben ona söz vermiştim, bir yerde buluşuruz diye. bana telefonunu bile vermişti. ama kısmet olmadı, bir türlü yüz yüze tanışamadık. buluşsaydık benim araçta da aynı sorun var mı diye bakacaktık. belki de biz bakarken arka cam mıydı, ön cam mıydı, dur şunu açayım dur şurayı kapayayım derken, bir corsa pert edebilirdik. zaten pert edeceksem corsa pert ederim. çok seviyorum onları ne yapayım. ama biraz sert seviyorum heralde.

bu yazı tamamen şaka yaser. aman yanlış anlama, inşallah yakın zamanda tanışmak kısmet olur. senin yeni aracını inceleriz. ama i20 alacan yine, öyle i30 falan alırsan gelmem, hele corsa alırsan hiç konuşmam ona göre

Sevgili kardeşim ne demek yaw Latife ediyoruz latifeeeeeeee

• quote:

yaser de bizden al bi dizel cebin rahat etsin yaserrrrrrrrrrrrrr

quote:

quote:

forum formunda yine selam herkese....

Aleyküm Selam Nöbet kuşu naber...
    Bak Yasere dizel satacağız hadi bastır.

Şu zamlardan sonra dizel kaçınılmaz oldu vallahi

• quote:

quote:

yaser de bizden al bi dizel cebin rahat etsin yaserrrrrrrrrrrrrr

quote:

quote:

forum formunda yine selam herkese....

Aleyküm Selam Nöbet kuşu naber...
    Bak Yasere dizel satacağız hadi bastır.

Şu zamlardan sonra dizel kaçınılmaz oldu vallahi

değişen ne oldu ki benzine gelen zam aşağı yukarı dizelede geldi

• Mesut hocam la aramız dün gece bozulmuştu. Kendisinden özür diledim olayı tatlıya bağladık. İ30 sahibi hardday ilede pm deki yogun mesajlaşmamız ve ısrarlarım üzerine MSN deki muhabbetimiz üzere onlada orta yolu bulmuş gibiyiz. Yani su anda ortada bir sorun yok gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

Mesut hocam la aramız dün gece bozulmuştu. Kendisinden özür diledim olayı tatlıya bağladık. İ30 sahibi hardday ilede pm deki yogun mesajlaşmamız ve ısrarlarım üzerine MSN deki muhabbetimiz üzere onlada orta yolu bulmuş gibiyiz. Yani su anda ortada bir sorun yok gibi ...

• selamlar; yaklaşık 1 aydır i 20 1,2 team kullanıyorum.ön jantları ve kapakları siyah bi kurum kapladı. bu normalmidir.şimdiden teşekkürler......
  • quote:

Rica ederim ne demek yaw, başımda birtek melake çemberi eksik vallahi

Arabanı teslim alırken dikkat etmen gereken hususlar, (tecrübeni bilmediğimden naçizane hatırlatayım dedim.)

1- Kitapçığı
    2- Lastik havalarını alırken kontrol ettir.
    3- Benzin durumu (petrol istasyonu yakındaysa sorun yok. değilse yanına küçük bir bidon almanı tavsiye ederim
    4- Bütün sistemlerinin çalışır durumda olduğunu kontrol etmelisin
    5- Vites geçişlerinin rahat olup olmadığını kontrol etmelisin
    6- Camları yukarıya kaldırdığında üst fitile sıkıştığında kapı plastik döşemeleri kımıldıyor mu? (merakımdan soruyorum )
    7- arabanın dışardan, içerden her tarafına dikkatlice bak. sağında solunda çizik, iz, leke vs. birşey olmasın.

Aklıma gelenler bunlar diğer dostlarımda birşeyler ekleyeceklerdir. Şimdiden hayırlısı olsun. Bizim ilk zamanlarımızdaki heyecanı yaşayacaksın ki sen baya bir bekledin. Resimleri paylaşmayı unutma bizimle (biliyorsun benimkide maviydi, nostalji yaşayalım)

Teşekkürler verdiğin bilgiler için,almaya gidince bir yarım saat harcarım büyük ihtimalle parayı vermeden kontrol edeceğim her yerinikrikoyada bakayım

Az önce aradılar zaten hazırmış arabam biraz yoğunum bugün öğleden sonra 4 gibi alcağım inşallah aracımı
    Akşama geliyor resimler

• quote:

quote:

quote:

Selaaaammmmm, ben geldim

Kurucu Üye: Guitar2006 (gayıplarda yine )
    Onursal Başkan ve Topik Yorumcular Birliği Başkanı : KADIKOY
    Dizel Motorlu Araçlar Müdürü: SAMET
    Benzinli Motorlu Araçlar Müdürü: EHHALIL
    Analiz Tetkik ve Araştırma Geliştirme Enstitü Müdürü: KORAY
    Topik Genç Girişimciler Odası Müdür ve Yardımcısı: DJNONE, LEGEND
    Tanıtım, Reklam ve Halkla ilişkiler Müdürü (Türkiye çapında): SFZB
    Yeni Gelenleri Karşılama Komitesi ve Yorumcular Müdürü: MESUT
    İnce İşler, Rezonans ve Detaycılık Genel Müdürü: YASER

ve diğer üyeler ile değerli konuklarımız

Oyyyyyyy ....

Bittimmmmmmmmmm...

Önceki sayfadan 111 den okuyarak geliyorum....
    YAser ALLAH sana varya bütünn iyiliklerini versin

Üfff gözlerimden yaşlar geldi mesutta böle bir kadrolaşma yapmıştı

Google dede ye İ20 görsel aratın bakın Kainat çapında bizim fotolar şemalar çizimler çıkıyor....Benim yaptığım Excel olan İ20 listesini tesadüfen görünce hüüüüp bu ne len demiştim...Hyundaı den çok bizim yazılar var....

Ellerinize sağlık...Ellerinize sağlık...

Sağol abi, ömürsün vallahi

Yanlız 61zola yı unuttuk

Ona da,

Araç Renk ve Modifikasyon Müdürlüğü 'nü uygun gördüm, nasıl?

anaaaaa sağol abi çok teşekkür ederim bu görevi bana verenlerin yüzünü kara çıkarmayacam

• quote:

Orijinalden alıntı: yms39

selamlar; yaklaşık 1 aydır i 20 1,2 team kullanıyorum.ön jantları ve kapakları siyah bi kurum kapladı. bu normalmidir.şimdiden teşekkürler......

Merhaba, sizide girişteki listeye ekleyelim. Aracınızın rengi nedir?

Sorunuz için ise, kaygılanmayın o kurum fren balatalarından geliyor. Çok doğal bir sonuçtur. Aracınızın yavaşlamasını ve durmasını istediğinizde frenlere basarsınız. Bu reaksiyonda ön lastiklere bağlı diskler ve diskleri sıkan kauçuk esaslı sert bir madde ile diski tonlarca baskı uygulayarak sıkar. Bu aşırı sürtünme sırasında ısı ve kurum oluşur.

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yms39

selamlar; yaklaşık 1 aydır i 20 1,2 team kullanıyorum.ön jantları ve kapakları siyah bi kurum kapladı. bu normalmidir.şimdiden teşekkürler......

Merhaba, sizide girişteki listeye ekleyelim. Aracınızın rengi nedir?

Sorunuz için ise, kaygılanmayın o kurum fren balatalarından geliyor. Çok doğal bir sonuçtur. Aracınızın yavaşlamasını ve durmasını istediğinizde frenlere basarsınız. Bu reaksiyonda ön lastiklere bağlı diskler ve diskleri sıkan kauçuk esaslı sert bir madde ile diski tonlarca baskı uygulayarak sıkar. Bu aşırı sürtünme sırasında ısı ve kurum oluşur.

iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılar

Yaser mükemmel mükemmel.....

Kardeş endişe etme... balatların uyum süreci bu normaldir...Şimdilerde havalar nemli olduğu için bide uyuz uyuz yapışır kalır...
    Hayırlı olsun güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.