Şimdi Ara

hyundai getz'e küçük dokunuşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: impala25

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Mesaj atmış olmak için adama bir daha dokunma diyen adamlar var.

Dostum güzel olmuş zaten dediğin gibi pek dokunmamışsın . Led uygulama becerin var sanırım. Ayak aydınlatması yada kapı altı aydınlatması falan yapabilirsen hoş olur. Bagajdaki mavi bencede gitmemiş beyaz güzel oluyor led uygulamalarında.

evet becerim var aklımda ayak aydınlatması var şimdi onu yaparsamsa beyaz yapıcam bagajdaki ledleride

Çok hoş olur resimleride paylaş kolay gelsin şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Dostum güzel olmuş eline sağlık ama keşke o bagajdaki ledleri mavi yerine beyaz yapsaydın. Üstteki arkadaşın dediği gibi "Mavi biraz minibüscü işi olmuş"

Ufak ufak apaçi işi olmayacak şekilde body kit yapımına başlayın

bi aralar hep aklımdaydı bady kit ama aracı garaja orjinal halindeyken sokarken bile zorlanıyorum sürtecekmiş gibi oluyor body kitli hiç sokamam dışarı park edeyim desen çok işlek cadde dolmuşların güzergahı çok karışıyor bazen sokak .evet en kısa zamanda bagajdaki ledlerimi beyaz yapıcam

• quote:

quote:

quote:

Mesaj atmış olmak için adama bir daha dokunma diyen adamlar var.

Dostum güzel olmuş zaten dediğin gibi pek dokunmamışsın . Led uygulama becerin var sanırım. Ayak aydınlatması yada kapı altı aydınlatması falan yapabilirsen hoş olur. Bagajdaki mavi bencede gitmemiş beyaz güzel oluyor led uygulamalarında.

evet becerim var aklımda ayak aydınlatması var şimdi onu yaparsamsa beyaz yapıcam bagajdaki ledleride

Çok hoş olur resimleride paylaş kolay gelsin şimdiden :)

sağol yaptığımda ilk iş resimleri paylaşmak olucak

• quote:

ben araca sadece pazar günleri biniyorum akşam eve dönüşte mahalle arasına girdiğim zaman açıyorum o da en fazla 10 dk ka sürüyo başkada nadiren köye gittiğimde falan açarım sislerimi . ampullerim de xenon

peki. ben yine de tekrarlayacağım: merceksiz kullanılamaz xenon ampüller.

kazasız, belasız günler.
  • Jantların boyası iyi olmuş ne boyası kullandınız acaba? benim kapaklarda boya istiyor spreyle girişeyim diyorum ama sonucun nasıl olacağından emin olamıyorum.
  • Hocam kusura bakma da yürüyen pavyona dönmüş araba Bence o bagajdaki aydınlatmayı iptal et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Xenonları her açtığınızda kulaklarınızın çınlayacağını unutmayın. İstediğiniz kadar iyi niyetli düşünün benim gibi birçok kişi göz alan far gördüğünde ağzına geleni söylüyor.

Karşından baktım Xenonlar göz almıyor demek dünyanın en büyük yalanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Jantların boyası iyi olmuş ne boyası kullandınız acaba? benim kapaklarda boya istiyor spreyle girişeyim diyorum ama sonucun nasıl olacağından emin olamıyorum.

fabrikada boyadık toyota corolla grisi aynalarında kullanılan gri renk iyi zımpara yapıp ve iyi boyarsanız güzel olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impala25 -- 21 Şubat 2013; 18:55:52 >
  • Birşey sormak istiyorum.Sis farlarının amacı nedir ?? Neden 10 larca bin tl verilip alınan örneğin vw scirocco arabada dahi sarı sis lambaları var?Aracınızın orjinal sis farları beyazmıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Birşey sormak istiyorum.Sis farlarının amacı nedir ?? Neden 10 larca bin tl verilip alınan örneğin vw scirocco arabada dahi sarı sis lambaları var?Aracınızın orjinal sis farları beyazmıydı ?

hayır sarıydı sarıda benim hoşuma gitmiyordu tamamen zavk meselesi
  • quote:

quote:

Birşey sormak istiyorum.Sis farlarının amacı nedir ?? Neden 10 larca bin tl verilip alınan örneğin vw scirocco arabada dahi sarı sis lambaları var?Aracınızın orjinal sis farları beyazmıydı ?

Zevk meselesi değil bu bence.Sis farı sarı olarak tasarlanmıştırki sisi yarsın diye.Beyaz olarak takıldımı sis farı dememeliyiz bence ona
  • quote:

quote:

quote:

Zevk meselesi değil bu bence.Sis farı sarı olarak tasarlanmıştırki sisi yarsın diye.Beyaz olarak takıldımı sis farı dememeliyiz bence ona

İmzamı atarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

quote:

quote:

İmzamı atarım...

anlamadım valla

• beyaz bagaj aydınlatma daha güzel olabilirmış,yınede elınıze sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan74

beyaz bagaj aydınlatma daha güzel olabilirmış,yınede elınıze sağlık...

Sağol en kısa zaman da beyaza çeviricem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

quote:

quote:

İmzamı atarım...

anlamadım valla

Katılıyorum hocam. Mühendisler bir şeyi biliyor da yapıyor.

•  hyundai getz'e küçük  dokunuşlar
     hyundai getz'e küçük  dokunuşlar

• Benim tavsiyem bu tip araçlara parca harcamaktansa bir kenara atmak daha mantıklı olur. Tabi ki mala sahip çıkmak gerekli, günü kurtaran küçük dokunuşlar olabilir ancak bu araçları maddi ölçütler gelişinceye kadar atlama basamağı olarak değerlendirmek lazım. Getz gibi yürüyeni berbat ötesi çok fazla araç yok artık. Dikkat edin niye biniyorsunuz demiyorum! bir an önce kurtulmaya, yukarı tırmanmaya çalışın diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Benim tavsiyem bu tip araçlara parca harcamaktansa bir kenara atmak daha mantıklı olur. Tabi ki mala sahip çıkmak gerekli, günü kurtaran küçük dokunuşlar olabilir ancak bu araçları maddi ölçütler gelişinceye kadar atlama basamağı olarak değerlendirmek lazım. Getz gibi yürüyeni berbat ötesi çok fazla araç yok artık. Dikkat edin niye biniyorsunuz demiyorum! bir an önce kurtulmaya, yukarı tırmanmaya çalışın diyorum.

arabam bana yetiyor sadece pazar günleri biniyorum .seviyorumda arabamı bende isterim elbet daha iyisi olsun ama malesef imkanlar el vermiyor daha iyisine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.