Şimdi Ara

Hyundai de Fransaya ders verdi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G. Korede Fransanın şımarıklığına tokatı vurdu...Uzatmalar oynanıyor ama Fransa ölmüş dostlar...1-1

• oohhh iyi olmuş....
  • Bu maçı da sattılar..
  • KORE ADINA GÜZEL BİR SONUC
  • bizde bu grupta olacaktık işte......
  • NE İYİ OLURDU KORE İLE EL ELE
    KORE BU GUN UYUMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Bu maçı da sattılar..

valla sattılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fransa'nın maçlarını izlerken şampiyonlar liginde Fenerbahçe'yi seyrediyormuşum gibi geliyor. Yabancı sayısını sınırsız bıraksak ta başarının garanti olmadığı hakkında en basit örnek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Fransa'nın maçlarını izlerken şampiyonlar liginde Fenerbahçe'yi seyrediyormuşum gibi geliyor. Yabancı sayısını sınırsız bıraksak ta başarının garanti olmadığı hakkında en basit örnek.

işinize gelince fransada yabancı oynamıyor (aurelo mevzusunda fransa örnek verilirsken )hepsi fransa vatandaşı
    şimdide hepsi yabancı

fenerbahce ile ilgili kısma gelince dediginiz gibi fransa sadace basarısızlık için bir örnek ama unutma fransa aynı zamanda dünya şampiyonu olmuş bir takım (niyemi söyledim galatasarın uefa kupası aldıgı zamanda fransa dünya şampiyonu olmuş hemde avrupa şampiyonu o zamaki kadrosunda da yabancı ! oyuncuları vardı

biraz karmaşık oldu
    fenerbahce dünya kupası yabancı aurello galatasaray uefa bütün forumun özeti gibi oldu

toparlarsak
    1- şimdi fransayı basarısız görenler galatasaray niye hala basarılı diye ahkam kesiyorlar
    2 aurello konusunda fransa örneği verdiğimiz zaman onlar fransa vatandasıydı ama şimdi yabancı
    3- fenerbahce yabancı oynatma konusunda türk takımları zannedersem şam. liğ. enaz yabancı oynatan takım
    sen sadace basarısız gösterdiğin fransayı örnek vermişin peki kadrosunda 10 tane yabancı oynatıp basarılı olanları niye yazmıyorsun

hep çelişki tam çelişki ...

• giuly nin kehaneti tuttu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Fransa'nın maçlarını izlerken şampiyonlar liginde Fenerbahçe'yi seyrediyormuşum gibi geliyor. Yabancı sayısını sınırsız bıraksak ta başarının garanti olmadığı hakkında en basit örnek.

işinize gelince fransada yabancı oynamıyor (aurelo mevzusunda fransa örnek verilirsken )hepsi fransa vatandaşı
    şimdide hepsi yabancı

fenerbahce ile ilgili kısma gelince dediginiz gibi fransa sadace basarısızlık için bir örnek ama unutma fransa aynı zamanda dünya şampiyonu olmuş bir takım (niyemi söyledim galatasarın uefa kupası aldıgı zamanda fransa dünya şampiyonu olmuş hemde avrupa şampiyonu o zamaki kadrosunda da yabancı ! oyuncuları vardı

biraz karmaşık oldu
    fenerbahce dünya kupası yabancı aurello galatasaray uefa bütün forumun özeti gibi oldu

toparlarsak
    1- şimdi fransayı basarısız görenler galatasaray niye hala basarılı diye ahkam kesiyorlar
    2 aurello konusunda fransa örneği verdiğimiz zaman onlar fransa vatandasıydı ama şimdi yabancı
    3- fenerbahce yabancı oynatma konusunda türk takımları zannedersem şam. liğ. enaz yabancı oynatan takım
    sen sadace basarısız gösterdiğin fransayı örnek vermişin peki kadrosunda 10 tane yabancı oynatıp basarılı olanları niye yazmıyorsun

hep çelişki tam çelişki ...

Çok basit bir şekilde şunu anlatmaya çalıştım:

Yabancı sınırlandırılması kaldırılsa ve FB Henry, Zidane, vb 11 yıldızla ilk onbirini doldursa bile futbolda başarı garanti değil.

Lütfen olayları işimize geldiği gibi anlamayalım. Kaldı ki tek örnek Fransa değil, İtalya'nın 9 kişilik ABD karşısındaki halini gördük, ha keza şampiyonluğunu kesin gözüyle bakılan Brezilya'nın bile Hırvatistan karşısında düştüğü durumları da. Türk milli takımını (hocasını ve oyuncularını) beğenmeyenelerin dünya kupasında Gana ve ayarındaki takımların başarısına ne diyeceğini çok merak ediyorum. Günümüzde artık maçlar başabaş oynanabiliyor.

• sonucta futbolun güzel tarafıda bu değilmi yoksa brezilya her macı alacak diye bir kaide yok yada diyelimki her macı kazanıyor futbolun zevkimi kalır

olayların işimize geldiği gibi anladıgımız yok sen durup duruken fenerbahceyi ortaya katmısın ki
    ben yukaıda tam detaylı anlatmıştım
    quote:

toparlarsak
    3- fenerbahce yabancı oynatma konusunda türk takımları zannedersem şam. liğ. enaz yabancı oynatan takımlar

yani öyle bir anlatmıısın ki fenerbahce kadrosunda 15 tane yabancı oynatıyor ve fransa gibi basarısız! oluyor

fransa galatasaray benzerliğinide zaten acıklamıstım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.