Şimdi Ara

Hyundai Accent Era Yardım! ( İÇERİ )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Hyundai Accent Era almayı düşünüyorum. 1.4 Benzin&Lpg olanını almayı düşünüyorum.
    Sizlere bu konu hakkında bir kaç sorum olacak.

1-Accent Era modelinin en full modeli hangisi ve fullden boşa doğru sıralayabilir misiniz.
    2-Accent Era'larda tercih etseniz benzinli mi yoksa dizel olanını mı tercih edersiniz.

-Genel olarak bu araç hakkında tecrübeleri olanlar bilgi verebilirse sevinirim.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rkan40 -- 4 Temmuz 2018; 9:55:55 >

• 1.4 benzin/lpg kullanıyorum. Motor lpg için uyumlu ve güzel. Dizel veya benzin senin yaptığın yıllık km ortalamana bağlı 20.000 den yukarı değilse bence mantıksız. Ama dizel motoru da seri ve atik. En full olan 1.4 için sytle paket olması lazım team modelleri orta start başlangıç olanlar. Sonraki yıllarda değişik modellerde çıkmış ara ara ama onlar karışık tam bilmiyorum. Ben genel olarak memnunum araçtan bence kendi muadil molerine göre gayet iyi döneminin Renault veya Fiat modellerine göre çok daha konforlu. Ben yılda 10.000 km civarı anca yapıyorum o yüzden lpg ekonomi açısından güzel. Yağını suyunu bakımını aksatma aracın bakımlarını aksatma büyük bir sorun genelde yaşatmaz. Ancak ikinci elde her ne olursa olaun birazda şans işi var tabi. Aile arabası olarak güzel bir araç ama şunuda diyeyim bence öyle uçayım kaçayım derdi olanlara göre bir araba değil. Daha uysal kullanım seven ve kendi sınıfına göre sizi rahatlıkla istediğiniz yete götüren güzel bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.