Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer söylenilenler doğruysa çok güzel ama madem bir saatlik mesafede olan bir yer gidip görmekte fayda var yada şöyle diyeyim bu özellikleri itibari ile gidip görülebilirhayırlısı olsun
  • telefon actim bilgi edinmek icin.

sag camurluk ve sag on kapi boyali dedi.
    lpg fema dedi, fema nedir hicbir fikrim yok. projesi cizilmemis ve ruhsata islenmemis.
    osmaniyede hyundai servisi yokmus. eger sicak bakarsak almadan once benzinini koyup adanaya getirip araci gostermek gerekecek. ekstra masraf.

aracin ici daha ilk gunki gibi kokuyor dedi. lastikler fabrikanin orjinal lastikleri dedi. garantisi devam ediyor dedi. yagini degistirdik dedi.

ben femaya ve osmaniyede servis olmamasina takildim. git gel epey bir masraf olacak. tabi icimize sinerse hayirlisi olacak ama sinmezse bosa gidecek.

ne yapsamki bilmiyorum. resmen piyasada satilik 1.6 yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

+1

Baba erkan bunu kendimden beklemezdim ama ''barışa çağrı''diyorum sana,bu aralar hayatım 180 derce boyut değiştirdi,çok mutluyum ve dargın olduğum herkesle barışıyorum.Benim balkız kadar güzel olmasada güzel araba.Allah kaza bela vermesin.

• evet sanirim sona geldik.

2005
    1.6 16v 37.000km
    Boya darbe yok
    beyaz
    stepne takilmamis
    2 adet ufak siyrik var
    ici temiz, sigara icilmemis
    gp yok
    sol far catlakti, onlar karsilamayi kabul ettiler yenisi ile degistirilecek
    mazda-daihatsu-suzuki galerisine bir doktor getirmis ve sifir bir arac almis
    ekspertiz raporunu kendileri yapmis araca, benim gorduklerim aynen yaziyor, fazlasi yok

son olarak 16.000 ytl ye anlastik. pazartesi satisi yapilacak, bir guzel lpg si takilip binilecek.
    umarim verdigim karar yerinde olmustur. insallah pisman olmam. kazasiz belasiz gittigi yere kadar binmek istiyorum.
    birkac olumsuz yorumda bulunanlar oldu ama kafaya takmiyorum.
    ilgilenen arkadaslara tesekkurler. daha iyileri sizlerin olur insallah.
    iyi aksamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

evet sanirim sona geldik.

2005
    1.6 16v 37.000km
    Boya darbe yok
    beyaz
    stepne takilmamis
    2 adet ufak siyrik var
    ici temiz, sigara icilmemis
    gp yok
    sol far catlakti, onlar karsilamayi kabul ettiler yenisi ile degistirilecek
    mazda-daihatsu-suzuki galerisine bir doktor getirmis ve sifir bir arac almis
    ekspertiz raporunu kendileri yapmis araca, benim gorduklerim aynen yaziyor, fazlasi yok

son olarak 16.000 ytl ye anlastik. pazartesi satisi yapilacak, bir guzel lpg si takilip binilecek.
    umarim verdigim karar yerinde olmustur. insallah pisman olmam. kazasiz belasiz gittigi yere kadar binmek istiyorum.
    birkac olumsuz yorumda bulunanlar oldu ama kafaya takmiyorum.
    ilgilenen arkadaslara tesekkurler. daha iyileri sizlerin olur insallah.
    iyi aksamlar.

hayırlı olsun

• tesekkur ederim.
  • clone abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin resimleri en yakın zamanda bekliyoruz
  • 2006 model accent 1.3 arabam var arabam için kolçak düşünüyorum sizce en uygunu nedir nerden bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serinde35

2006 model accent 1.3 arabam var arabam için kolçak düşünüyorum sizce en uygunu nedir nerden bulabilirim.

onu bende çok aradım iki koltuk arasındaki bardaklık olmasa piyasada satılan tüm kolçaklar uyuyor ama o bardaklık(bi haltada yaramıyor)
    bazıları takılıyor ama bu seferde dirsegin çok yüksekte kalıyor , rahatsız ediyor

araştırmalarıma göre tek yol sürücü koltugunu delip kaynak yaptırmak sonra döşemeciye kolçak yaptırılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: r-o-d
    clone abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin resimleri en yakın zamanda bekliyoruz

tesekkur ederim.

yarin beni buyuk bir kosusturmaca bekliyor. noter, lpg, kara yollari, trafik derken artik 2-3 gune ancak rahatlarim. daha sonrada aracin elini yuzunu duzgun hale getirmek icin birkac planim var, onlari arastiracagim.

fotograf en son ama mutlaka eklerim.
  • Arabam 20.000 km de yıllık yapacağım km yaklaşık 10.000 km ya da daha azı lpg taktırıp taktırmamakta kararsızım.(Araba şu an ş.içi 25 kuruş yakıyor) siz değerli admiracıların fikirlerini bekliyorum teşekkürler...

2006 1.3 Mpi
  • Aracımıza dört tırnaklı buji taksak nasıl olur?

2006 1.3 MPİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: serinde35

Arabam 20.000 km de yıllık yapacağım km yaklaşık 10.000 km ya da daha azı lpg taktırıp taktırmamakta kararsızım.(Araba şu an ş.içi 25 kuruş yakıyor) siz değerli admiracıların fikirlerini bekliyorum teşekkürler...

2006 1.3 Mpi

eğer lpg taktırınca sıkıntıya girmezseniz taktırın zaten benzin aldı başını gidiyor bizim arabada lpg var çok memnunuz tavsiye ederim
  • bugun araci teslim aldim.
    noter satisi yapildi, trafik sigortasini yaptirdim.
    aracin 4 bir yanini rutuslanacak ufak tefek neyi varsa giderttirdim.

yarinda lpgsi ve geriye kalan evraklari halledecegim. simdilik aractan memnunum, bir sikinti yasamadim.
    fotograflarla beraber memnuniyetimide iletecegim.

iyi aksamlar diliyorum.
  • tekrar hayırlı olsun clone abi
  • tekrar tesekkur ederim kardesim.
    sizlerin sayesinde pisman olmayacagim bir karar verdim ve 2 gundur iyiki almisim diyorum.

Landi Renzo nun en kaliteli modeli aracima uygulandi. dun benzinle islerimi hallediyorudum, bugun lpg ile halletmeye devam ettim.
    marka cok kaliteliymis, onceki lpg ile arasinda daglar kadar fark var, kesinlikle tavsiye ederim.

bircok islemleri hallettim. fakat malesef gittigim heryer beni cok ugrastiriyor ve gunde ancak 1.5 yeri helledebiliyorum. yarinda aksama kadar kosusturacagim.

oncelik memnuniyet, bu yorgunluk elbet gecer.

iyi aksamlar.
  • iyi günler.bende 2005 model 63700 km de ve tüm bakımları yapılmış 1.6 admire var.araçta şu an garantisi devam etmekte olan tartarini marka lpg takılıdır.arsa alacağımdan dolayı satmayı düşünüyorum.yoksa arabamdam kesinlikle memnunum.aracıma da kefilim.sahibinden.com adresinde araç nosuna 10844857 yazarsanız görebilirsiniz.düşünürseniz mesajlarınızı beklerim.
  • @clone hayırlı olsun. Bu arada 6 sayfa olmuş topic. Bıraktığımda 4 tü.

fotograf ekleyecegim icin soz vermistim, hala aklimda.
    aracin tum evrak islerini, lpgsini vs hallettim. ufak tefek eksiklerini giderdim. ekstradan cd calar, component sistem.. taktim.
    bu aralar yogunum fakat aracimin zevkini cikariyorum. beklentilerimi simdilik karsiliyor diyebilirim.

aceleyle cekilmis bir kare.
  • clone abi araban çok güzel admirelerede beyaz renk çok yakışıyor gelinlik kız gibi Allah kaza bela vermesin. sorunsuz ve cezasız sürüşler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.