Şimdi Ara

_ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
0
Favori
122.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne zaman kaca taktirdiniz.
    km de kac yakiyor.
    cekisi nasil. ozellikle yukluyken ve klima acikken.
    1.3 12v ler lpg ile sorunsuzmu.
    cok defa ayar yapmaya gittinizmi.

ufaktyan bende admire bakiyorum, 1.3 ve 1.6 buldum. malum arada fiyat farki var acaba 1.6 almama degecekmi onu bilmiyorum.
  • lpg"nin markası AG
    1 yıl önce taktırdık
    30 ytl"lik benzinle kasmadan klima sürekli açık en az 150 km yapıyor
    çekişi benzinliyle farksız
    klima açıkken benzindede olsa araba çekişi düşüyor
    lpg ile herhangi sorun yaşamadık
    çok defada ayar yaptırmaya gitmedik zaten önemli olan marka değil ustadır.

bence alabilirseniz 1.6 lara bakın derim performans açısından daha iyi babam acele etti o yüzden 1.3 aldık 1.6 olsa daha iyi olurdu diyor zaten lpg takılınca yakıttada pek bir fark kalmaz

yakşamlar
    rod
  • aracında sıs farı var senmı taktırdın cunku 13' jant varr 2006 model olsa kendınden sıs farlı ama jantları 14' olmalı bende taktırmayı dusunuyorumda bır bılgı verırsen sevınırımmm.....bılen arkadaslarda nereden bulabılırım sıs farını uygun fıyata????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreesa -- 8 Eylül 2008; 22:42:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: r-o-d

lpg"nin markası AG
    1 yıl önce taktırdık
    30 ytl"lik benzinle kasmadan klima sürekli açık en az 150 km yapıyor
    çekişi benzinliyle farksız
    klima açıkken benzindede olsa araba çekişi düşüyor
    lpg ile herhangi sorun yaşamadık
    çok defada ayar yaptırmaya gitmedik zaten önemli olan marka değil ustadır.

bence alabilirseniz 1.6 lara bakın derim performans açısından daha iyi babam acele etti o yüzden 1.3 aldık 1.6 olsa daha iyi olurdu diyor zaten lpg takılınca yakıttada pek bir fark kalmaz

yakşamlar
    rod

bilgiler icin tesekkurler.
    acele ediyorum dogrusu ve 1-2 tane 1.3 var eleye eleye temizini almaya calisiyorum ama aklim hep 1.6 larda kalacak biliyorum.
    ama bulundugum ilde temiz 1.6 yok, temiz olanlarda cok yuksek fiyat veriyorlar.
    kismet.

• quote:

Orjinalden alıntı: emreesa

aracında sıs farı var senmı taktırdın cunku 13' jant varr 2006 model olsa kendınden sıs farlı ama jantları 14' olmalı bende taktırmayı dusunuyorumda bır bılgı verırsen sevınırımmm.....bılen arkadaslarda nereden bulabılırım sıs farını uygun fıyata????

sis farını babamın kuzeni taktırdı siparişle getirtirirsiniz diye düşünüyorum

• bilgiler icin tesekkurler.
    acele ediyorum dogrusu ve 1-2 tane 1.3 var eleye eleye temizini almaya calisiyorum ama aklim hep 1.6 larda kalacak biliyorum.
    ama bulundugum ilde temiz 1.6 yok, temiz olanlarda cok yuksek fiyat veriyorlar.
    kismet.

inşallah isteğinize göre bir araba bulursunuz ama 1.6 larda özellik daha fazla onuda hesaba katmanızı öneririm
    ayrıca admire diğer rakiplerinden çok çok üstün bir hafta boyunca albea 1,2 ye bindik malzeme kalitesi desen berbattı araba desen berbat 2005 model bir klima bile yoktu clio desen ona keza bana hiç güven vermiyor .
    admire forever

iyi forumlar
    rod
  • ozellikle 1.3 ve 1.6 kullanicilar kiyaslarsa sevinirim.

1.3 / 2005 / 47.000 / 14.900 YTL

1.6 / 2004 / 52.000 / 15.800 YTL (guvenlik paketide cabasi)

bu ikisi arasinda kaldik su anda. bu ikisinede lpg takip kullanilacak.

sizce 1 yil eski olupta 1.6 + GP ye 900 fark vermek avantajlimidir.

zaten noter masrafi, lpg montaji derken kafadan bir 2.000 daha gidecek.

2004 lpg li 1.6 + GP li bir araca 17.800 e sahip olmus olacagiz. rakam sizce nasil.

(belirteyim lpg siz alip sonradan bizim taktirmamizi bir avantaj olarak goruyorum, zira en temiz sekilde kim takiyorsa garantili bir sekilde taktirip sorunsuz binmeyi planliyorum.)
  • terchim yerinizde olsam 1.6 olurdu ama fiyatı fazla gibi geldi 15000 ytl yeter 1.6 ya
    lpg konusuna gelince kendin taktırmak daha sağlıklı babam kendi taktırdı başkasının yaptırdığına güvenmem dedi sizde öyle yapın
  • eger 15 e dusse cok iyi olur. bende 15.500 diye aklimdan geciriyorum.
    kilometresi dusukse araba temizdir. tabi bide bunun ekspertizi var. gostermeden kesinlikle almam.

ne dersiniz arkadaslar yukaridaki saydigim 1.6 15.800 edermi. ekstra guvenlik paketli.
  • birde merak ettigim 1.6 larda standart olarak "Dijital Bİlgi Ekrani" diyor.

bu ozellik tam olarak ne ise yariyor. yani ekranda nelerin bilgisini gorebiliyoruz.
  • aklima takilan birseyi daha sormak istiyorum.

admire ilanlarinin neredeyse %60 inda arka amartisorler degistirilmistir yaziyor.

bunun tam olarak sebebini ne olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

birde merak ettigim 1.6 larda standart olarak "Dijital Bİlgi Ekrani" diyor.

bu ozellik tam olarak ne ise yariyor. yani ekranda nelerin bilgisini gorebiliyoruz.

hiç dijital bilgi ekranı görmedim ama başka araçlarda olduğu gibi hava sıcaklığı saat vb bilgileri gösterir
  • 1.6 tercıh et kesınlıkleeee guvenlık paketlımıs ustelıkk donanım bakamından dengı arabalarla mukayese bıle edılemezzz benceee.ben 1.3 guvenlık paketlıye bınıyorummm cokta memlunumm...ama sen lpg takıcaksınn kesınlıkle 1.6 al memlun kalıcaksınn.hemde donanım bakımından ıyı bır arabaya bınmıss olursunn...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::
    birde merak ettigim 1.6 larda standart olarak "Dijital Bİlgi Ekrani" diyor.

hiç dijital bilgi ekranı görmedim ama başka araçlarda olduğu gibi hava sıcaklığı saat vb bilgileri gösterir

saat zaten konsolda var.

ben ilanlardan gordugum kadariyla sicaklik gostergesi gordum ve icindeki benzinle kac km gidecegini gordum.
    tabi bunlari ilanlardaki fotograflardan baktim, ben tam olarak bilgi edinmek istiyorum. 1.6 kullananlar yardimci olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreesa
    1.6 tercıh et kesınlıkleeee guvenlık paketlımıs ustelıkk donanım bakamından dengı arabalarla mukayese bıle edılemezzz benceee.ben 1.3 guvenlık paketlıye bınıyorummm cokta memlunumm...ama sen lpg takıcaksınn kesınlıkle 1.6 al memlun kalıcaksınn.hemde donanım bakımından ıyı bır arabaya bınmıss olursunn...

aslinda evet en mantiklisi 1.6 almak. ufak tefekte olsa 1.3 lere gore bircok ek donanimi var. birde guvenlik paketli olunca dahada avantali oluyor.

16.000 ilanda yaziyor, telefonla gorustum aracim temiz dedi 15.800 e birakirim dedi. haftasonu gidip gormeyi planliyorum, zira arac baska ilde. eger soyledigi gibi temiz cikarsa 15.500 vermeyi planliyorum. ama masrafi varsa ya kendisi rakam dusurecek, yada vazgecicem.

15.500 e aldigimi dusunursek, sizce rakam nasil. 2004 - 52.000 de

• bence fiyat güzel babam 1.3 2004"ü 15.000 ytl"ye almıştı
  • clone abi senin için
     _ - ¯ Hyundai Accent Admire DH Klubü ¯ - _ SGT:17 Ağustos 2007 Cuma Saat 02:46

inşallah senide yakında admire ile görmek isterim
  • quote:

bence fiyat güzel babam 1.3 2004"ü 15.000 ytl"ye almıştı

tam olarak hangi senenin kacinci ayinda aldi. kacbindeydi arac. aldiktan sonra masraf cikardimi.

ayrica fotograf icin tesekkurler.

bu araca 1.6 larda oldugu gibi govde rengi dis aynalar, kapi kollari, yan citalar ve 14" jant yakisiyor.
    yani fabrikadan cikisli en sade hali. zaten modifiyeye pek uygun bir yapisi yok. modifiyeli olanlarda bir turlu yakisi durmuyor.

kismetse bi alabilsem temizinden 1.6

elimde dvd var. farlara bir xenon taktirip, kaliteli birde jant attimmi tam binilecek hale gelir.
    tabi once lpg.
  • 28 ocak 2007 de aldı 50.000 deydi hiçbir sorun çıkarmadı maşallah
  • 14 ekım 2007 de 2004 model 1.3 guvenlık paketlı jvc cd calarlı hyundaının kormaya baglı uzaktan kumandalı alarmı.38 bındeydı 14900 aldıkk boya degısen hıcbırsey yok!!!!bırde ben1.6 lardakı jantları koydum 14' daha dırı duruyorrr ...ayrıca 2004 senesınden berı accent lere bınıyoruzz hıc bır sorun cıkaarmadııı..bakımdan bakımaaa..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.