Şimdi Ara

Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
25
Favori
12.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

home lab kurmak için mini pc arayışına girdim ve konunuza denk geldim, aliexpress linklerini incelediğimde sim girişi olduğunu fark ettim bu gümrükte bir problem yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meantcoder -- 17 Mart 2024; 2:17:48 >
  • Ben bu üründe sorun yaşamamıştım. Ek bir modül gerekiyor sanırım. Bu sebeple takılmıyor olabilir. Ama riske girmemek lazım.

Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi

• meantcoder M kullanıcısına yanıt
    Cihazın sim girişi sadece veriyolu olarak var hocam, yani imei numarası olan bir 3g veya 4g bir kartı sizin takmanız lazım çalışması için. Bu kart aynı wifi kartı gibi. Normalde sorun olmaması lazım ama gümrükteki memurların kafası basmayanına denk gelirseniz ne olur bilemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkdaşlar bende bu cihazdan aldım n100 olan modelden 4 2.5g portlu modeli aldım. sormak istediğim bir şey var. aslında üzerine openwrt kurup devam edecektim ancak aklıma proxmox kurup onun üzerine openwrt kurmak geldi. şimdi tam olarak emin olmamakla birlikte bir sorum olacak.

ben suan superonline modemini sadece interneti sağlayan modem olarak kullanıp xiaomi mi 3g router a giriyorum (openwrt kurulu) ve buna 1 tb hdd bağlı. openwrt kurulu xioami router dan ise tp link p9 deco ya giriyorum. sistem bu şekilde calısıyor. benim asıl router ım xioami 3g openwrt kurulu yani. şimdi

ben bunu aradan cıkarıp superonline dan yeni aldıgım n100 işlemcili mini pc ye girsem oradan tekrar data kablosuyla p9 a girsem ayarlamayı nasıl yapacagım. burası kafamda baya karıştı.

umarım sorunumu anlatabilmişimdir.

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun…

İstediğiniz gibi yapabilirsiniz, hatta direk SoL modemi devreden çıkartıp direk bu cihazı kullanmak daha mantıklı. Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 23 Mart 2024; 13:2:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Hocam modem kullanıcı adı şifresi bende yok onu nasıl yapabilirim bilgisi olan varsa ürün gelince yardımcı olabilir mi

PPPoE şifresini WAN portundan capture edebilirsiniz, yöntem hakkında bir çok kaynak var. Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi 

Siz hangi cihazı aldınız? Amazon'daki 5370 lira olan link hala aktif ve fiyat aynı ilginç bir şekilde ama vergi dahil mi o net değil...

Bunu aldım hocam 300 tl farkla 4gb 64ssd modeli aldım

Henüz gelmedi gelsin kurcalamak içi. Sabırsızlanıyorum.

Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesiamazon
    KingnovyPC Güvenlik Duvarı Mikro Cihazı, 4 Port i226 2.5GbE LAN Fansız Mini PC N100, 1* DDR5, 4GB DDR5 64GB NVMe, HDMI, DP, RJ45 COM, 4* USB Gigabit Ethernet AES-NI VPN Yönlendirici Openwrt Barebone
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C699QWQH?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_Z5Q4TMG5EZSACTQFN32H

Vergi dahil bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 23 Mart 2024; 16:17:51 >

Hayırlı olsun… Bu konuyu görmeden 3 gün önce aynı görünüm ve özelliklerdeki bir cihazı 8/256 olarak AliExpress’ten vergi dahil 6800 liraya aldım ama hala kargolanmadı iptal edip bunu alabilirim de hala vergi konusuna ikna olamadım, 5370 liranın içinde vergi dahil olduğunu nereden anlıyorsunuz? Normalde Amazon göndericili olan ürünler vergiyi göstererek ekliyor, Amazon göndermiyor ise vergi eklemeleri görünmüyor ve gümrükte ödeniyor, siz bu ürünün 5370 lira gümrük vergisi içinde olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?

Sorun şu, hadi diyelim vergi dahil değil, %45 civarı ekstra ödeyip teslim alma riskini de aldık, fakat 5370 lira 150 EUR'dan fazla olduğu için onu da yapamayız... Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 23 Mart 2024; 16:45:15 >
    Yüzde 99 ihtimalle 8/128 olarak gelecektir. Ben dahil alan 4 5 kişiye hep bu şekilde geldi.

Daha sonra 500gb M2 ssd ve 32gb ram takarak upgrade yaptım.

• Vergi işi nasıl oluyor?

Bana veya alan herhangi bir kişiye vergi çıktığını görmedim. Her zaman ihtimal dahilinde tabi bu vergi işi.

Verg çıkarsa almadan iade ederim Amazon parasını bence öder

Teşekkürler... Siz ne zaman verdiniz siparişi? Kaç gün sonra kargolandı ve telim tarihi ne görünüyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 23 Mart 2024; 19:56:53 >

20 Martta aldım 21 inde gönderildi 1-16 Nisan gözüküyor

Teşekkürler… Şifre olayını halledemezseniz bana PM atın. Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 23 Mart 2024; 20:21:6 >
  • Hocam ssd güncelleyecem ama 32gb ram e gerek var mı? 16 yeterli olur mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 23 Mart 2024; 20:13:18 >
  • 32gb ram ve 500gb ssd hangi senaryoda lazım oluyor? VM mi çalıştırıyorsunuz? Hystou P09 Fansız Mini PC Router İncelemesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 23 Mart 2024; 20:15:9 >
  • Gerek yok aslında ben cihaz özelinde upgrade işini bitirmek için 32gb taktım. Şuan 25 30 adet docker container çalışıyor sadece. Daha kuracak birşey bulamıyorum 😁

• N100 furyasına ben de dahilim arkadaşlar

2 Nisan - 15 Nisan görünüyor teslim tarihi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.