Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI]Hyperx QuadCast S Beyaz (5 Aylık İtopya Faturalı) Satın Al 21 Mart 2023 07:58 1 1 [SATILDI]Hyperx QuadCast S Beyaz (5 Aylık İtopya Faturalı) Satılmıştır.Merhaba,Ürünü kendim aldım 7.10.2022 İtopya Beylikdüzü Faturalı, Kutusu falan hepsi duruyor.Kozmetik olarak 10/10Yayın yapma hevesi ile aldım ancak bebeğim olunca boşta yatmaya başladı.Süper kalitede bir mikrofon almak isterseniz aradığınız tamda buSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Gigabyte Aorus Master RTX 4080 SUPER TR Faturalı KFG Mevcut XFX 7900 XT - KFG TAM [SATILDI] Monsgeek M5 Fullsize Aluminum Hotswap Custom Gaming Klavye [SATILDI] Razer Viper V2 Pro Kablosuz Optik Mouse - Siyah Renk