|
Ne zamandır evdeki kulaklıkları Xbox ta sohbet için kullanamıyordum. Şimdi urbanears i denedim mikrofonu çalıştı. Işimi görür şimdilik :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Ne zamandır evdeki kulaklıkları Xbox ta sohbet için kullanamıyordum. Şimdi urbanears i denedim mikrofonu çalıştı. Işimi görür şimdilik :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Kulak içi artık benim başımı ağrıtıyor. Onun yerine böyle kulak üzeri bir kulaklık her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda rahat bir kulaklık alırsınız :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen sanal 7.1 çöp. Ancak bilmeyenler illa bu olsun diye daha kötü kulaklık seçiyorlar. Hatta gerçek 7.1 kulaklıklar bile artık tercih edilmiyor. Pro oyuncuların hiçbiri zaten bu 7.1 saçmalığını kullanmıyor. |
|
30 ohmluk bir kulaklık aslında o kadar düşük olmaması gerekiyor. Onboard anakart ses yongaları rahatlıkla destekleyebilmesi lazım. 60 ohmluk cloud silver kullanıyorum. msi b450 anakart ve ALC892 ses yongası ile gayet yeterli ses düzeyine ulaşıyor. |
|
Hepsinin yeri ayrı aslında. Bunlar da yazın terletiyor ve uzun kullanımda kafayı rahatsız edebiliyor. Kulak içi ise dışarıda ve yazın daha iyi oluyor. Fazla yüksek sesle kullanmaya alıştıysanız belki baş ağrısında bunun da payı olabilir. Kulak içi bana göre candır bunları kullanınca daha iyi anlıyorum :) |
|