Şimdi Ara

HyperX Cloud 2 Virtual Surround USB Ses kontrol kutusu bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yaklaşık 1 buçuk yıldır kullandığım hyperx cloud 2 kulaklığımın kendisiyle gelen usb ses kontrol kutusu denen şey (sanırım kulaklığın hoparlörünü ve mikrofonu birleştiren birşey) bozuldu. Nasıl anladığımdan bahsedeyim, bilgisayarı açıp video izleyecekken kulaklığın sadece sağ tarafının çalıştığını fark ettim sonra kulaklığın bozuk olup olmadığını anlamak için kulaklığın jakını bilgisayara taktım normal çalışıyor fakat bu seferde mikrofonu kullanamıyorum yani her türlü o arızalı veya jak girişi bozulmuş aletten bana lazım fakat internette sadece ŞU aleti bulabildim kulaklığımı bununla birlikte kullanırsam kulaklığım bunu desteklermi veya çalışırmı konu hakkında bilgilendirirseniz çok müteşekkir olurum teşekkürler. 

Bahsettiğim bozulan aletin fotoğrafı

Kullandığım kulaklık

• Merhabalar. Bende aynı kulaklığı kullanıyordum yazları çok terletince normal telefon kulaklığı kullanmaya başladım. Yanında gelen ses kutusu dediğiniz şey aslında kendi ses kartı. Ve benimkide geldiğinden beri arızalı cızırtılar çıkarıyor bazen. Aynı ses kartının fiyatı çok yüksel 270TL civarlarında. Şöyle bi çözüm düşündüm belki sizede yardımı olur. ilk önce 4 boğumlu uzatma kablosu ardından mikrofon ve sesi ikiye ayıran kablo ile çözülebilir bu dert.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HyperX cloud 3 ses gidiyor
    8 ay önce açıldı
    hyperx cloud 2 ses kartı sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.