Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
İlanı baltalamak için değil yardımcı olması açısından yazacağım. Sıfırı 4100 şimdi vatanda madiamarkt sitesinde 3900 sepette indirimle 3500 tl kendi adıma faturalı olacak ben sizden alsam kargo en az 400-500 tutar yani 4500 olur. 1 ay önce sitede sıfır kapalı kutu 3000 tl ve 2900 tl ye zor satıldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 31 Mart 2025; 20:56:36 > |
Hocam link atabilir misiniz aynı ürüne baktığınıza emin misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sper0 -- 31 Mart 2025; 21:34:20 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet hocam farklı bir ürün ve çok fazla karıştırılıyor bu core yüzünden . Fakat zaten az bir araştırma yapıldığında Core ve Cloud 3 çok kötü kalıyor İlandaki kulaklığa nazaran. Arkadaş yukarıda atmış cloud 3 ün linkini pazarlık sünnetdir ciddi alıcıyla pazarlık yapılabilir elbette, ki ürün zaten daha 3 aylık faturasını isteyene atarım dediğim gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sper0 -- 2 Nisan 2025; 13:31:58 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kingston Üretimi hocam |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 5 Nisan 2025; 9:48:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir süredir Cloud 3 Wireless kullanıyorum. Almadan araştırma yaptığımda ben de Cloud 2 bazı açılardan daha iyi diyenlere denk geldim. Fakat bunun sebebinin fabrikasyon EQ yani ekolayzır ayarlarının Cloud 3'te daha kötü olmasına bağlıyorum. Kendim özel EQ ayarı yaptığımda kulaklıktan aldığım performans DTS vs kapalı halde olmasına rağmen uçtu. Arada dağlar kadar, ak ile kara kadar fark oluştu. Malzeme kalitesi olarak çok üstün. O yüzden Cloud 2, Cloud 3'ten çok daha iyi muhabbetlerine kendimce son vermiş ve bunun doğru olmadığını kanıtlamış oldum. Ayrıca bass'lardan dem vuranlar da oluyordu. Yaptığım EQ ve Bass Boost sonucunda hayvan gibi bass vermeye başlıyor sürücü. |