Şimdi Ara

HyperX Cloud 2 II Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HyperX Cloud 2 II Wireless

Merhaba ürünüm daha 3 aylık güncel faturasını isteyene atabilirim. Bilgisayarımı yurtdışına yerleşeceğim için komple sattım ve elimde kalan bir iki parçadan bir tanesi alıcısına hayırlı olsun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanı baltalamak için değil yardımcı olması açısından yazacağım. Sıfırı 4100 şimdi vatanda madiamarkt sitesinde 3900 sepette indirimle 3500 tl kendi adıma faturalı olacak ben sizden alsam kargo en az 400-500 tutar yani 4500 olur. 1 ay önce sitede sıfır kapalı kutu 3000 tl ve 2900 tl ye zor satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 31 Mart 2025; 20:56:36 >
  • Prosouls kullanıcısına yanıt

Hocam link atabilir misiniz aynı ürüne baktığınıza emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sper0 -- 31 Mart 2025; 21:34:20 >

• Yüksek ihtimal cloud 2 core wireless ile karıştırdı. Cloud 2 wireless satışı kalktığı için cloud 3 wireless linki ekleyebiliriz karşılaştırma için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Farklı bi ürün mü bu? Vatan fiyatı da düşmüş. Farklı ürünse hata benimdir özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 1 Nisan 2025; 11:49:21 >

• Bence farklı bir ürün hocam. Karışıklık olmuş gibi duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prosouls kullanıcısına yanıt

Evet hocam farklı bir ürün ve çok fazla karıştırılıyor bu core yüzünden . Fakat zaten az bir araştırma yapıldığında Core ve Cloud 3 çok kötü kalıyor İlandaki kulaklığa nazaran. Arkadaş yukarıda atmış cloud 3 ün linkini pazarlık sünnetdir ciddi alıcıyla pazarlık yapılabilir elbette, ki ürün zaten daha 3 aylık faturasını isteyene atarım dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sper0 -- 2 Nisan 2025; 13:31:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklık Kingston üretimi mi yoksa HP mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baholi kullanıcısına yanıt

Kingston Üretimi hocam

• sper0 S kullanıcısına yanıt
    Cloud 2 wireless da kullandım zamanında cloud 3 wireless da. Yabancı kaynakların hiç birinde de cloud 2 wireless cloud 3 wireless dan iyidir diye bir şey okumadım da duymadım da. Benim kendi tecrübelerim de cloud 3 wireless ın daha iyi olduğu yönünde. İnsanları yanlış bilgilendirmeyiin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uJeed -- 5 Nisan 2025; 9:48:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir süredir Cloud 3 Wireless kullanıyorum. Almadan araştırma yaptığımda ben de Cloud 2 bazı açılardan daha iyi diyenlere denk geldim. Fakat bunun sebebinin fabrikasyon EQ yani ekolayzır ayarlarının Cloud 3'te daha kötü olmasına bağlıyorum. Kendim özel EQ ayarı yaptığımda kulaklıktan aldığım performans DTS vs kapalı halde olmasına rağmen uçtu. Arada dağlar kadar, ak ile kara kadar fark oluştu. Malzeme kalitesi olarak çok üstün. O yüzden Cloud 2, Cloud 3'ten çok daha iyi muhabbetlerine kendimce son vermiş ve bunun doğru olmadığını kanıtlamış oldum. Ayrıca bass'lardan dem vuranlar da oluyordu. Yaptığım EQ ve Bass Boost sonucunda hayvan gibi bass vermeye başlıyor sürücü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.