Şimdi Ara

HyperX Cloud 2 Dip Gürültü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. HyperX Cloud 2 kulaklığımda ses yüksekliğini %72 yi geçirdiğim zaman arkadan rüzgar sesi gibi bir ses geliyor. Arkadaşımda da aynı sistem ve kulaklık var ondada belli bi yüksekliği geçince yine rüzgar sesi dip gürültü tarzı bir ses geliyor. Sistemim aşağıdaki şekilde yardımcı olursanız sevinirim.

HyperX Cloud 2 Dip Gürültü Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtoblack -- 9 Mart 2016; 16:15:22 >

• Kulaklıkla birlikte gelen USB DAC / Ampi kullanıyor musunuz yoksa 3.5 mm'lik jak ile onboard ses kartına mı bağlı? Eğer 3.5 mm kullanıyorsanız ön paneli mi kullanıyorsunuz yoksa arka panele mi bağlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Udenizc

Kulaklıkla birlikte gelen USB DAC / Ampi kullanıyor musunuz yoksa 3.5 mm'lik jak ile onboard ses kartına mı bağlı? Eğer 3.5 mm kullanıyorsanız ön paneli mi kullanıyorsunuz yoksa arka panele mi bağlı?

kulakla birlikte gelen usbyi kullanıyorum. kasanın arkasına takılı. :)
  • Şu adresten Firmware'inizi güncelleştirin:http://support.kingston.com/us/support/technical/downloads?product=khx-hscp&filename=CloudII_FW_Update_0005
    Sorun çözülmediyse öncelikle USB portlarını değiştirin, kalitesiz bir güç kaynağı kullanıyorsanız fişe takılan bir Powered USB Hub ile deneyin.
    Yine çözülmediyse kablonuzu parazit oluşturabilecek bütün kablo ve cihazlardan uzak tutarak deneyin.
    Sorun hala çözülmediyse iade istemenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Udenizc

Şu adresten Firmware'inizi güncelleştirin:http://support.kingston.com/us/support/technical/downloads?product=khx-hscp&filename=CloudII_FW_Update_0005
    Sorun çözülmediyse öncelikle USB portlarını değiştirin, kalitesiz bir güç kaynağı kullanıyorsanız fişe takılan bir Powered USB Hub ile deneyin.
    Yine çözülmediyse kablonuzu parazit oluşturabilecek bütün kablo ve cihazlardan uzak tutarak deneyin.
    Sorun hala çözülmediyse iade istemenizi öneririm.

dostum dediğin güncellemeyi yaptım 0005 e yükselttim 7.1 tuşu kapalıyken 73 den sonraki dip gürültü fazlasıyla azaldı. ama 7.1 açıp bişey dinlerken dipteki gürültü çok fazla. :)

• Arkadaşlar konuyu 1 yıl önce açmıştım. Windows 10 yüklediğimde sorun geçmişti. %100 e çıkarsamda dip gürültü gelmiyordu. Başka bi nedenden dolayı Windows 8.1 e dönmek zorunda kaldım ve bu sorun yine başladı. Nedeni ne olabilir. Yeniden 10 yüklemek istemiyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satış iptal, teşekkürler
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.