Şimdi Ara

Hyper Threading Çok Önemli Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BoşnakAğa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aaa bu konu 9600k ya 2000 bin TL veren kazmanın konusu hortlamış hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden amdde hypertransport vardı bir çekirdeğe çok hızlı işlem yaptırırdı intel hyper threading ile onları geçerdi.işin ince tarafı intelin Hyperthreading sistemi işlemci zamanını bölerdi bu da iki kat hızı garanti ederdi.amdde işlem uzadıkça geride kalırdı.
  • arkadaşlar
    600tlye 1600 12nm
    850tlye 2600
    1300tlye 3600

ve hepsi için 700tl gibi bir rakama anakart alıp geçmek varken ne 8700ü ne 9600ü geçin bunları varsın 10 fps eksik olsun

bu işlemcilerin hangisi rtx 2070 seviyesindeki karta limit koyar boşversenize

amd sildi geçti işte daha kuyruk acısı çekmeyin

ortalam 7 senede bir sistem değiştiririm

öncesinde 2500k kullanıyordum ocli olarak çok memnundum ama artık darboğazlar başlamıştı ekranı 2k yaparak bir miktar aştık ama nihayetinde değişim kararı verdim

şimdi r5 3600,rtx 2060 kullanıyorum intele göre biraz daha keşfedilmesi zahmetli bir işlemci ancak tam bir f/p ve çok memnunum

yani demem o ki şirketlerle ticari bir bağınız yoksa iyi fiyata performans vereni almak en doğrusu
  • Mesele 10 fps eksik durumu değil. tek çekirdek gücü yüksek ortlama fpsnde fark yartır. Bu bu nembze 144 alamdın 120 aldın kabul edilir. Mesele açık dünya oyunlarında düşük fpsdekir değerlerdir. Şehir içine giridn fps 75 yerine 60 -65 düşüyorsa asıl sorun burdadır. i7 9700k doluya diye üzülenler bu yükske fps varsın 590 kullansın. Tek kişilik oyunda ulrta ayarlard 144 fps alamzssın. fps kitleme olayını her oyunda kullanamk alzım. Akıcı oyun deneyi yaşarsınzı hem gpunuz işlemciniz rahat eder. 75 hz monitörü var 120 fps alıp işelmcini gpunu yorasın. msa4 x yap çözünrlüğü çlöekel daha kaltieli görüntü elde et ma aişine yaramayan fpsyi alma. Test 2080 ti 170 fps aldırmış i7 9700k kulalnım %90 olmuş işlemcinini ömrü kısaymış. 144hz panelin varsa 170 fps neyine. i7 fps sibtle 144 , fps dalgalındığın %1 de ryznede her türlü iyi iş çıkartır i7 9700k. Donnaım kullanmayı öğrenemk lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoşnakAğa

Bu mesaj silindi.
    Bu arkadaşın mesajlarını 9. nesil Intel başlığında fazlaca görmüştüm.

9600K'yı satıp 150 liralık dandik soğutucuyla 9900k kullanıyordu 1660ti gibi bir kartla, şimdi de Ryzen 5 3600'e geçmiş onu övüyordu

7-8 yıl kullanacaktı güya 9900k'yı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.