Şimdi Ara

hybrid mobile application development

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle kısa bir geriye dönük bilgi verip konuya giriyorum ; 3 ay önce turkcell geleceği yazanlardan java öğrenmeye başladım şu an 201'deyim derslerden dolayı pek hızlı ilerliyemiyorum ancak 2 gündür genel bir araştırma artı bugün DH'nin bu konudaki videosunu görünce hybride kaymam gerektiğini düşündüm; kısaca:

Sizce geceğe en yakın duran cross deveploment servis programı nedir ?

bunun için hangi dillere nereden başlamalıyım hangi siteleri tavsiye edersiniz öğrenmek için adım adım söylerseniz çok hoş olur ?(ingilizce kaynak sıkıntısı çekmiyorum)

• Hybrid iyidir, hoştur. Angular ve ionic framework'u araştırıp öğrenebilirsin. Ancak Java bilip Android'i kendi dilinde yazman başkadır. Ben çok iyi java bilmediğimden hybrid'e yöneliyorum. Hybrid'in avanajlarını da biliyorum. Ama native uygulama yazmak/yazabilmek bambaşkadır. Piyasadaki talepler de hâla daha büyük çoğunlukla native yöneliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer söz konusu hybrid mobil uygulama geliştirmek ise öğrenmeniz gereken dil Javascript ve tabikite HTML5, CSS.
    Adobenin frameworku phonegap
    Apache nin cordova
    Ve birde bildiğim ionic ve cocoonjs var. Tek eksik yanları native uygulamalar kadar hızlı değiller(örneğin açılma süreleri). Kullandığım kadarıyla phonegapp ve cocoonjs in performansları diğerlerine göre daha iyi boyutlarda. udemy.com da güzel kaynaklar mevcut fakat ücretli. Takip ederseniz zaman zaman 10$ a kadar düşüyor. Tavsiye ederim.
  • React Native öneririm
  • Native uygulama candir bence hybride yonelik calismak cok gereksiz olur. Eger ornegin web programlama yapiyorsan veya ios bilip basit bir uygulamayi ayni zamanda androide cikarman gerekiyorsa vb durumlarda hybrid mantik olabilir ama senin hybrid ogrenmeye calisman bana sorarsan mantiksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.