Şimdi Ara

HXM HD010 Electronic Drum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "HXM HD010 Electronic Drum" Arıyorum. Baterinin temiz olması benim için önemli. Satmaya niyetli olan arkadaşlar cevap yazarak veya pm yoluyla bana ulaşabilirler... İstanbul İçi Önceliktir fakat diğer illerden de satmaya niyetli arkadaşlar varsa pm veya cevap yoluyla bana ulaşabilirler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbron -- 2 Ekim 2011; 20:40:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar, bu mesaj atılalı uzun bir zaman olmuş, ben de internette davulumu 2. elden nasıl satabilirim diye araştırırken bu mesajı gördüm. Eğer hala ilgiliysen ben de HXM-HD010 electronic kit var, bir müzik mağazasından alalı bir yıl oldu , ama ne yalan söyleyeyim, toplamda 20 saat bile çalamadım çünkü üniversitede yurtta kalıyorum ve odalar arasında inanılmaz ses geçirgenliği olduğu için elektronik baterimden çıkan bagetin plastiğe vurma sesinden bile rahatsız oluyor insanlar. Elimde boş durmasını da istemiyorum, iyi baktım elektronik baterime gayet, zaten hafif tarzlarda çaldığım için padlerin hassaslığında da bir azalma söz konusu değil. Ayrıca yanında fazladan bateri koltuğu ve bir tama pedalı da olacak ki normalde bunlar verilmiyor yanında. Eğer ilgilenirsen cevabını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.