Şimdi Ara

Huzurlarınızda Nokia Lumia 1020: 41MP yeni nesil kamera, 2GB bellek ve daha fazlası... (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
14
Favori
106.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de tam olarak ne işe yarayacağını bilmiyorum, güncelleme yapınca anlarız.
  • GDR3 güncellemesiyle de bu model FHD ekran çözünürlüğüne kavuşacak mı?
    1520 gölgesi düşmüşken 1020 alınabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baybarut kullanıcısına yanıt
    1020 almadan önce 1520yi beklesem diye düşündüm ama.
    Bir sitede 1520 incelemesinde 1520yi tek elle kullanmanın çok zor olduğunu görünce vazgeçtim.
    5inç üzeri biraz garip duruyor telefon olarak bence.
  • Evet arkadaşlar dün. Gece itibariyle Black güncellemesine geçmiş bulunmaktayım.
    Söylediğim özellikler gelmiş, fakat dosya yöneticisi hala yok. Ayrıca ana ekranın üç kutucuklu olması olayı da yok.
    Klasör oluşturma gelmiş, fakat güncelleme içine gömülmüş değil mağazadan indirmeniz gerekir. Bu da bence eksik bir iş, keşke gömülü olsaydı. Anladığım kadarıyla bu güncelleme de ağırlıklı olarak kamera üzerine gelmiştir. Açıkçası benim beklentilerimi tam olarak karşılamadı, çünkü beklentim daha fazla (özellikle dosya yöneticisi bakımından) idi. Ama gelen özellikler de fena değil hani, tabi hepsini tam olarak deneyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hakkında iyi ya da kötü demeyeceğim ama 41 Megapixel kameraya gerçekten ne gerek var?Hayli abartmışlar kamerayı.
  • bu telefonu eline alıp 41mp foto cekip bilgisayarında bakınca bu dediğinden utanacaksın eminim, çok talihsiz bir yorum yapmışsın.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    haklısın
  • arkadaş haklı. ne gerek var 41 mpx kameraya? koy 3 mpx... eskiden kamera mı vardı? çekme kardeşim... yada tost makinasımı zımba makinasımı bilmediğin kameralı telefonlar çek bak fotolara.
    cehalet mutluluktur derler, Z1, G2 808 sahipleri hala en iyi kameralı telefon bizde diye avunurken sorsan benimki 2 Gb benimki android benimki naylon kasa diye bık bık ederken L1020 geride kaldı. biri desede candy crash bile yok sizde ne kamerası dese eyvallah derim ama kamerasına biri iyi değilmiş ya deyince.... git kumda oyna az su koyda kalen tutsun diyesim geliyor.
  • egemen_e kullanıcısına yanıt
    yapma bunuuuuuu
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    kale yaparken su koymak lazım hacı. yoksa kovadan çıkarınca dağılır kum ıslak olmalı. birazda süs olarak midye kabuğu toplamak lazım
  • GSMArena'da Lumia 1020'den "hepimizin hayran olacağı ancak çoğumuzun maalesef almayacağı bir telefon" diye bahsediliyor Lumia 1020'den.

Galaxy S3'e geçtiğimden beri N8'imin kamerasını ve kullanım kolaylığını özlüyorum, ancak o da artık donanım ve üçüncü parti yazılım desteği olarak çok zayıf kalmaya başlamıştı. Balayımda N8 ile çektiğim resimlerin Windows ile gelen masaüstü resimleri olmadığını kimse anlamadı hala :)

Şimdi Galaxy S4 kullanıyorum ama hala kamerası olsun, kullanım kolaylığı olsun, pil ve bekleme ekranı kullanımı olsun beni tatmin edemedi bir türlü. Tamam ekran güzel, telefon ince, işlemci güçlü ama hala tam olarak sevemedim gitti. Halen Lumia 1020'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Diğer yandan Nokia Normandy de bir söylenti olmaktan çıkmak üzere; Nokia bu gidişle pureview kameralı üst seviye bir Android çıkarır mı meçhul, hele Microsoft'un satın almasından sonra

Günlük uygulama bakımından Windows Mobile artık gayet yeterli, ama sağlam oyun bulmak hala mesele. Bir Dead Trigger 2 olsun, bir Simpsons, bir Carmageddon olsun muhtemelen hiç çıkmayacak. Belki denk gelir biriyle takas ederim S4'ümü. Çoğu fanboy "işlemcisi zayıf, uygulaması zayıf bidi bidi" diye yerse de Nokia ve Microsoft'un işletim sistemini çok verimli kullandığı bir gerçek. İşletim sistemi oldukça akıcı görünüyor. Benim için kamera da çok önemli olduğundan, her ne kadar 120fps modu olmasa da Lumia 1020 mükemmel bir kameraya sahip.

Belki Nokia bir FHD, bir quad-core pureview çıkarır; ya da bir android yol haritası açıklar diye sanırım MWC 2014'ü bekleyeceğim. Ya da ikinci el bir N8 bulayım, ola ki ikinci balayına çıkarız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

GSMArena'da Lumia 1020'den "hepimizin hayran olacağı ancak çoğumuzun maalesef almayacağı bir telefon" diye bahsediliyor Lumia 1020'den.

Galaxy S3'e geçtiğimden beri N8'imin kamerasını ve kullanım kolaylığını özlüyorum, ancak o da artık donanım ve üçüncü parti yazılım desteği olarak çok zayıf kalmaya başlamıştı. Balayımda N8 ile çektiğim resimlerin Windows ile gelen masaüstü resimleri olmadığını kimse anlamadı hala :)

Şimdi Galaxy S4 kullanıyorum ama hala kamerası olsun, kullanım kolaylığı olsun, pil ve bekleme ekranı kullanımı olsun beni tatmin edemedi bir türlü. Tamam ekran güzel, telefon ince, işlemci güçlü ama hala tam olarak sevemedim gitti. Halen Lumia 1020'ye geçsem mi diye düşünüyorum. Diğer yandan Nokia Normandy de bir söylenti olmaktan çıkmak üzere; Nokia bu gidişle pureview kameralı üst seviye bir Android çıkarır mı meçhul, hele Microsoft'un satın almasından sonra

Günlük uygulama bakımından Windows Mobile artık gayet yeterli, ama sağlam oyun bulmak hala mesele. Bir Dead Trigger 2 olsun, bir Simpsons, bir Carmageddon olsun muhtemelen hiç çıkmayacak. Belki denk gelir biriyle takas ederim S4'ümü. Çoğu fanboy "işlemcisi zayıf, uygulaması zayıf bidi bidi" diye yerse de Nokia ve Microsoft'un işletim sistemini çok verimli kullandığı bir gerçek. İşletim sistemi oldukça akıcı görünüyor. Benim için kamera da çok önemli olduğundan, her ne kadar 120fps modu olmasa da Lumia 1020 mükemmel bir kameraya sahip.

Belki Nokia bir FHD, bir quad-core pureview çıkarır; ya da bir android yol haritası açıklar diye sanırım MWC 2014'ü bekleyeceğim. Ya da ikinci el bir N8 bulayım, ola ki ikinci balayına çıkarız :)

Çelişkinin bu kadarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

GSMArena'da Lumia 1020'den "hepimizin hayran olacağı ancak çoğumuzun maalesef almayacağı bir telefon" diye bahsediliyor Lumia 1020'den.

s4 ün pilinden şikayetçiyseniz 1020 ye hiç bulaşmayın bence

• Çift tıklama ile ekran kilidi açma/uyandırma güncelleme ile geldi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Çift tıklama ile ekran kilidi açma/uyandırma güncelleme ile geldi mi

hep vardı ki? en azından ben amberli L1020 aldığımda vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

1020 sahibi arkadaşlar sanırım beklenilen yine olmadıki bu kadar sessiz kaldınız ,black ile kameradaki sarımtraklık giderilmiş gibi görünüyordu ne oldu hiç bişey yazmadınız bununla ilgili yalan mıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

quote:

quote:

1020 sahibi arkadaşlar sanırım beklenilen yine olmadıki bu kadar sessiz kaldınız ,black ile kameradaki sarımtraklık giderilmiş gibi görünüyordu ne oldu hiç bişey yazmadınız bununla ilgili yalan mıymış

diğer başlık faal daha çok.

az öz kişiyim. cooool takılıyoruz biliyor musun

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki sorumun cevabı nedir sarımtraklık giderilmişmi , hani black öncesi örnek iki resim koymuştum o resimlere göre sarılık giderilmişti varmı böyle bişey

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki sorumun cevabı nedir sarımtraklık giderilmişmi , hani black öncesi örnek iki resim koymuştum o resimlere göre sarılık giderilmişti varmı böyle bişey

yaptığım denemelerde sarılık görmedim

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.