Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Bana bugün metalik siyah comfort dsg tdi cam tavan led far için 125 dediler. Liste fiyatı 131 küsür sanırım. Kesin karar verildiğinde gidip düzgün pazarlık yapılır.

Var mı bu ara satın alan ? Bir de highline pek yok sanırım piyasada.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-layda-otomotivden-o-kmde-1.6-tdi-passat-comfort-bir-gunluyune-228421103/detay/

fiyat uygun , sanırım filo olarak alıp uygun satıyorlar .

Cam tavan renk ve led far totalde 10 liradır herhalde. Ama Dediğiniz gibi Sıfır için makul fiyat

Bu arada Şubat için gelişmiş Gösterge navi highline tungsten var.

Bir tane de variant%7-8 indirimli comfort dizel dsg cam tavan arka cam karartma + led li araç var.

Bir bakayım eğer göstergeli highline varyant bulursam onu alırım. Bulamazsam comfort varyant düşünürüm.

Arada yaklaşık 17 bin fark var comfort ile high Arasında.

Temel fark olarak masajlı koltuk Gösterge navi , konfor giriş var dikkatimi çeken. 17 lira eder mi konusu tartışılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tane trend 125 lik Passat aldım hafta sonu kullanmak denemek için. Eğer beğenirsem ona göre hareket edeceğim.

• quote:

Bana bugün metalik siyah comfort dsg tdi cam tavan led far için 125 dediler. Liste fiyatı 131 küsür sanırım. Kesin karar verildiğinde gidip düzgün pazarlık yapılır.

Var mı bu ara satın alan ? Bir de highline pek yok sanırım piyasada.

Ustad ben de aile kullanimina uygunlugundan 1.4 tsi comf aldim. 89200 liste fiyatli araci 83200 e aldim. Bugun aracla 300 km yol yaptik gercekten guzel arac cok yaktigini da soyleyemem. Highline bulursaniz kacirmayin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alayina_Gider

Bunca olaydan sonra vw ayağa düştü.5 kuruş verilmez.

sen verme biz veririz kafanı yorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Bundan bana ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

Bende onu diyorum işte. Sanane ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

Konu forum seninmi hayirdir atarin kime senin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Arkadaşlar yeni kasa 2014 150 hp tsi act Comfort manuel sahibiyim.1 aydır bir ihtiyaç dolayısıyla aracı mı satmaya çalışıyorum.sifiri 99500 indirimli haliyle 95000 lira olan araca dod bile zorla 75000 lira verdi.vw piyasası ölmüş.benzinli dizel farketmiyor.koskoca markayı sifirladilar.vw bile araçlarının arkasında değil artık.paraniz degerliyse vw den uzak durun.

Dod zaten ölücünün en önde gideni arkadaş 2015 model 5000 km de corolla premium a fiyat aldı o sıralar 0 kmsi 80 bin tl olan arabaya 60 bin tl teklif verdi onların verdiği fiyayla piyasa analizi yapmak çok yanlış yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

Konu forum seninmi hayirdir atarin kime senin ?

Nick mesaj uyumu 10 numara :)

• passat tungsten gri aracı olan var mı?
    renk konusunda nyorum yaparmısınız

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim aracım tungsten gri. Sizin aklınızdan geçen renkleri söylerseniz detaylı bir yorum yapabilirim. Her renk ayrı yakışıyor araca.
  • arkadaşlar 1.4 tsi 125 bg comfrt donanım en yakın tarih fiyat alan ne kadar aldı acaba ? birde çekişte 150 ps act ile aralarında çok fark var mı, bizzat kullanan arkadaşlardan biri bilgi verirse çok makbule geçer
  • 125 tsi dsg trend fiyat alan var mı, en donanımsız hali ile.

Hafta sonu düz vites kullandım çok şaşırdım. Tüketim çok düşük. İhtiyaç Karşılar.

Gelişmiş göstergeli navili ayakla bagaj açma şerit takip kendi kendine park 360 kameralı arka perde vs highline tdi dsg aracı 140 civarına bırakıyorlar. Cam tavan yok araç variant.

Yakın rakamda cam tavanlı olup şerit takip olamayan araçlar da var.

Benim ihtiyacım trend dsg tsi 125 lik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

125 tsi dsg trend fiyat alan var mı, en donanımsız hali ile.

Hafta sonu düz vites kullandım çok şaşırdım. Tüketim çok düşük. İhtiyaç Karşılar.

Gelişmiş göstergeli navili ayakla bagaj açma şerit takip kendi kendine park 360 kameralı arka perde vs highline tdi dsg aracı 140 civarına bırakıyorlar. Cam tavan yok araç variant.

Ben maneul aldım. Zaten bayağı zorlayarak aldım. DSG bence çok daha iyi olur. Aracın zaten gücü ve ivmelenmesi çok güzel. %6 civarında indirim yapıyorlar. 86 k civarlarına alınabilir. Tabi stoklarda varsa . Ocak ayından sonra ne olacak belli değil. Gerçi 2015 modelleri için bu fiyatlar devam eder gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

quote:

125 tsi dsg trend fiyat alan var mı, en donanımsız hali ile.

Ben maneul aldım. Zaten bayağı zorlayarak aldım. DSG bence çok daha iyi olur. Aracın zaten gücü ve ivmelenmesi çok güzel. %6 civarında indirim yapıyorlar. 86 k civarlarına alınabilir. Tabi stoklarda varsa . Ocak ayından sonra ne olacak belli değil. Gerçi 2015 modelleri için bu fiyatlar devam eder gibi geliyor

Trendline dsg bulmak zor olacaktır şu sıra ancak istanbulda çok bayi var hepsini tek tek arayın bence.%6 indirimde alırsınız arkadaşın dediği gibi.
    Bende bütçemin üst limitiyle manuel trendline birkaç opsiyonlu aldım arkadaş gibi araçtan çok memnunum şuan.

• passatta %6 indirim yapmıyor bayi, ilden ile değişiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

passatta %6 indirim yapmıyor bayi, ilden ile değişiyor mu?

Evet hocam %4 dost drive üstü bayi insiyatifine kalmış eğer bayi sayısının az olduğu yerlerdeyseniz bayinin eli kuvvetlenir en iyi fiyatları genelde istanbul bayileri verir. Fiyat konusunda pm atabilirsiniz hocam konuşabiliriz.
  • quote:

arkadaslar araba yeni diyemi bilmıyorum kaloriferi acınca leş gibi (yeni araba kokar ya ) bir koku geliyor. alalı 1 ayı gecti hala sıcak açamıyorum iğrenc bir koku. yeni araba alıp bunu yaşayan varmı ? varmıdır bunun bir caresi dayanılacak gibi değil.

polen filtresinden yapar.
  • quote:

quote:

quote:

Bundan bana ne ?

hatalısın arkadaşım. 5 kuruş verilmez demişsin, o da cevaben biz veririz merak etme demiş. bundan bana ne demen çok da anlamlı değil. çünkü kendin sataşmışsın ve o da biz veririz diye sataşmana cevap vermiş. durup dururken bu lafı söylese sana bana ne diyebilirsin ama bir laf attıysan ortaya cevap verilmemesini beklemen saçma...
    git bi galeriye incele ondan sonra karar ver. ben gittim beğendim. kalite farkı çok fazla diğerleriyle malesef. boş-moş bir vw aldım ben de. hep makara geçtikleri tok kapı sesi bile gerçekten güzel benim eski stilo'nun tangır tungur kapı sesinden sonra. sen 5 kuruş vermesen de problem yok. hala en çok satan vw.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

arkadaslar araba yeni diyemi bilmıyorum kaloriferi acınca leş gibi (yeni araba kokar ya ) bir koku geliyor. alalı 1 ayı gecti hala sıcak açamıyorum iğrenc bir koku. yeni araba alıp bunu yaşayan varmı ? varmıdır bunun bir caresi dayanılacak gibi değil.

polen filtresinden yapar.

eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.