Şimdi Ara

Huvey diyorum oney diyorlar [Güncel...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , bugün 6-7 tane telefoncu gezdim Samsung u700ümü satmak için , çoğu 2. el alanlardan biri 50 lira veririm dedi , orda bi adam da telefonunun ekranını kırmış 40 tl istedi telefoncu , adam ben dükkandan çıkınca arkamdan geldi sordu , bu akşam satacak mısın telefonu , dedi.

Kararsızım dedim , çoğu yer almıyor , alan 1 tane çıktı 50 tl veriyor, sahibinden.comdan baktım 50-100 arası çiziğine , kasasına göre değişiyor dedim.Sonra adamla konuştuk 70 lira vereyim , tüm param bu dedi , şarj aletini eve beraber gidip aldım kutusuyla verdim adama sorun yok zaten telefonda.

Şimdi asıl olay bu adamı gördüğüm telefoncu bana ne alcaksın dedi , huawei alcam diyince niye onu alıyosun , 1 sene sonra bataryasında sorun çıkarsa ne yapacaksın vs. dedi , 2 yıl garantisi var demek aklıma gelmedi orda , şimdi yazarken düşündüm.

Adam markalı bişey al bence dedi , orda samsung gösterdi bada os 'lu , ben android lazım dedim galaxy mini galaxy filan gösterdi , 100 tl koy üstüne git marka al işini sağlama al dedi.

Şimdi karışık kafam hepten karıştı üstüne para koyup galaxylere filan mı yönelsem yoksa huawei yi alsam mı , forumda sorunsuz kullananları gördükçe telefoncu boş konuşuyor gibi geldi ama yine de kafam karıştı , ne yapmalı ?

Eski içerik.

Herkeste çin malı telefona karşı bi önyargı , 5800 al daha iyi diyen bile çıktı , hüvey ideos x5 alcam diyorum , güleni dalga geçeni , telefon mu kalmadı diyeni.

Sırf şu marka olayı yüzünden gio yada optimus almak zorunda kalcam heralde , sesin boğuk , kalın , uzaktan gitmesi olayı zaten korkutuyor bana da rastlarsa diye , son olarak 2. el satışta 40 takla atsam almaz kimse , markası bilinmiyor , çin malı ayrıca.

Ne yapsam beyler , gio , optimus one , x5 hangisini almalıyım , böyle konularda eşek şansı vardır x5in tüm kronik sorunları gelir beni bulur servislerde sürünür telefon sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 26 Kasım 2011; 19:26:56 >

• bizim siniftakilerde o ne diyolar aciyom marketi indiriyom hd oyunlari basima toplaniyo salaklar aldiris etme al ama ses vb boguk gitme olabilir. isik sizmasida var bazilarinda mezarami goturcez al begendiysen kullan 1.5 yil sonra hepsi dusuyo zaten. gidicen 1000 tl ye alcan seneye ikinci eli 500
  • hocam öncelikle izlediğim hiçbir videoda hüvey diyen duymadım yazıldığı gbi okunuor diye biliyorum ayrıca bilmiyorsa niye sorun ediyorsun ki getir baba 5800ını dersin açarsın önünde angry birds, nfs shift ,drift mania oynarsın sonra resim çekersin kıyaslarsın kazanırsın dersin şu 5800ına bak bide buna bak yuvarlak hatlarıyla bence tasarım harikası bişey yani çokda abartmayayim ama 5800ı solda bırakır bence huawei akar gio nun kamera berbat
  • ustdeki hocamin dedigi gibi acarsin nfs angty birds .d marketden gitar indirdim caliyom herkes bakiyor bendede huawei u8160 yani vodafone smart var gercekten super
  • Galaxy Gio alınabilir, C6-01 de düşünülebilir.
  • ideos Aydios diye okunuyo da huawei nasıl okunuyor karışık , mesut çevik huavi mi öyle bişey diyor , başka dh incelemesind huvey diyor , ekşide huvey demiş birisi yani huvey olabilir.

Zaten sesin boğuk gitme olayından korktuğum için çekiniyorum almaktan , şimdi bunu göze almayıp gio alırsam da inç ve ekran çözünürlüğü olarak fark var.

C6-01 düşünmüyorum bile symbian olduğu için , önceki telefon u700 idi çok telefon değiştiren biri değilim , almışken uygulamalara , romlara yumulmak istiyorum haliyle gio,optimus one, x5 arasından seçim yapmam gerekecek.

Şu ses boğukluğuna da birisi arkadaki mikrofonu bantladım düzeldi dedi ,onu yapıp da düzelmezse diye korkuyorum , marka olayı da tedirgin ediyor.

Şöyle gelip içimi rahatlatacak yada tamamen vazgeçirtecek bişeyler dese birisi , ona göre seçim yapsam 1 haftadır oku oku oku telefonları ezberledim.

• al bence al .d gio ise yaramaz x5 ezer gecer aldiktan hemen spnra ara birini problem olursa geri verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcool.ex

al bence al .d gio ise yaramaz x5 ezer gecer aldiktan hemen spnra ara birini problem olursa geri verirsin

Burda TİM var internet yerine burda timden alsam o sorun çıkınca servise gönderelim , geri alamayız derlerse ne yapıcam.
  • Son up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: xcool.ex

al bence al .d gio ise yaramaz x5 ezer gecer aldiktan hemen spnra ara birini problem olursa geri verirsin

Burda TİM var internet yerine burda timden alsam o sorun çıkınca servise gönderelim , geri alamayız derlerse ne yapıcam.

7 gun icerisinde kosulsuz sartsiz iade aliniyor diye biliyorum ordaki time sor genede
  • sesin boğuk , kalın , uzaktan gitmesi olayı zaten korkutuyor bana da rastlarsa diye , son olarak 2. el satışta 40 takla atsam almaz kimse , markası bilinmiyor , çin malı ayrıca.

paranı neden riske atıyorsunki?

al samsung yada Lg gözün arkada kalmasın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

sesin boğuk , kalın , uzaktan gitmesi olayı zaten korkutuyor bana da rastlarsa diye , son olarak 2. el satışta 40 takla atsam almaz kimse , markası bilinmiyor , çin malı ayrıca.

lg de onceden deger etmiyordu son cikardiklari yuzunden begenilmeye basladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

sesin boğuk , kalın , uzaktan gitmesi olayı zaten korkutuyor bana da rastlarsa diye , son olarak 2. el satışta 40 takla atsam almaz kimse , markası bilinmiyor , çin malı ayrıca.

Ama sorunsuz huawei x5 kullananları forumda her gördüğümde gözüm yine arkada kalacak.

Gio aldım diyelim , kafama takıcam x5 alabilirdim , ekranı büyük olabilrdi diye , ekran çözünürlüğün daha iyi olabilirdi , niye gio aldın diye beynimi kemirir.

Bi TİM e gideyim yarın hem sorayım bir sorun çıkınca koşulsuz iade edebiliyor muyum diye.
  • Up x5 kullananları bekliyorum konuya.
  • x5 alman her yönden daha iyi.O paraya alabileceğin en iyi fiyat performans ürünüdür.üstelik millet ne der diye telefon seçme.kendi zevkin ihtiyacların doğrultusunda seçim yap.Zaten sgs neo arc ve daha yukarısı gibi telefonlar alamadıkça geriye kalanlarla fazla hava atamazsın.eğer ezen olursada arkadasların dediği gibi aç gitarı nfs yi fruit ninjayı angry birds ü daha laf edemez.zaten sen o oyunları actığın zaman millet basına toplanacak .Ha unutmadan birde şunu diyeyim iphone 4s alsan dahi ohaa cocukta iphone 4 var şunla çıkayım hemen demez diyen kızdanda hayır gelmez.keza arkadas ortamındada aynı şey gecerli.telefon sadece tamamlayıcıdır benim gözümde herkes katılmayabilir ama yalnızca karizmayı tamamlar

• time sor problem cikarsa one veya gio ile degistirirsin
  • Up atalım x5 i olanları bekliyorum.
  • x5 olanlari napican sorunlar bazilarinda varbazilarinda yok timle gorus sorun olup geri alicaklarsa ver .d
  • hocam bence 2. el temiz wave 2 al uzun süre kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Up atalım x5 i olanları bekliyorum.

Kısa bir süre Gio'da kullanmış bir X5 kullanıcısı olarak sadece ekran çözünürlüğünün bile X5'i tercih etmek için yeteceğini düşünüyorum. Tabi ki almadan önce her türlü durumu göz önünde bulundurmak lazım. Sonuçta bu cihazlara verilen paralar ciklet parası değil.

X5'i olanlar aşağıda adresini verdiğim başlıktalar. İncelersen faydalı olacağını düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 23 Kasım 2011; 17:34:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.