Şimdi Ara

Hüseyin Göçek'i derbiye kim tayin etti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında bu haberin duyumunu maç öncesi, Cumartesi sabahı aldım ve manşetten kamuoyu ile paylaşacaktım..
    Ancak; hem bazı kaynaklardan daha doğrulatmam gerektiği için, hem de Göçek’ in az bir ihtimalle de olsa,
    “DÜZGÜN MAÇ YÖNETME İHTİMALİ” ne binaen, haberi maç sonrasına bıraktım..
    Günlerden 1 Aralık 2016 sabah saatlerindeyiz…
    13. haftanın hakemlerini tespit etmek üzere MHK hakem atama komisyonu toplantı halinde..
    Hakem ve Gözlemci Atama Komisyonu; Yusuf Namoğlu başkanlığında, Metin Tokat ve Bedri Dölkeleş’in katılımı ile toplantıya başlamış..
    Bu aşamada; öncelikle adı geçen kişiler için bir parantez açalım ve komisyona odaklanalım..
    VARAN BİR..
    • Başkan; her ne kadar Beşiktaş ilçesinde Belediye Başkanlığı yapmış ise de, sıkı bir GS ‘ li olduğunu yakın çevresi başta olmak üzere, futbol camiasında bilmeyen yoktur..
    • Merak eden İnternete girip araştırsın, Yusuf beyin yeğeni ünlü rock grubu Gripin’ in solisti Birol Namoğlu’ nun , bir Tv programında sarf ettiği cümleleri hatırlatmakta fayda var..
    Rock’ cu gence röportaj esnasında sorulur: “HANGİ TAKIMI TUTUYORSUN?”
    • Cevap: “İÇİMDEKİ GS SEVGİSİNİ BANA AŞILAYAN, AYNI ZAMANDA ESKİ BİR HAKEM OLAN AMCAM YUSUF NAMOĞLU’DUR..
    Fazla söze gerek yok..
    VARAN İKİ…
    • Mhk Başkanvekili Metin Tokat’ ın da, aynı babası Talat Tokat gibi, sıkı bir GS’ li olduğunu bilmeyen futbol camiasında yoktur..
    • Kendisi aynı zamanda, faal hakemlik döneminde, GS ile BJK nin şampiyonluk yanışında at başı oldukları bir sezonda, Vanspor- BJK maçın da, Sergen’ in frikik vuruşunu, barajdan havaya zıplayıp SMAÇ YAPAN VANSPOR’ lu oyunun, bu smacını görmezden gelen hakem(!) olarak da maruftur..
    Atalarımız boşuna demişler; “Bana arkadaşını göster, sana kim olduğunu söyleyeyim..” diye.
    Tam da Namoğlu fıtratında bir başkanvekili…
    VARAN ÜÇ…
    Gelelim son üye Bedri Dölkeleş’ e..
    • Faal hakemliği döneminde Namoğlu ve Tokat kadar popüler olmayı başaramamış bu hakem eskisinin, hangi takım sempatizanı olduğunu merak edenlere tavsiyem; hakeminsesi.tr.gg/ isimli internet sitesinin yanı sıra, bir dönem yazılar yazdığı:www.kural18.org isimli internet sitelerine bakmalarını tavsiye ederim..
    ŞİMDİ GELELİM TEKRAR ESAS KONUYA..
    Toplantıda yapılan konuşmaların nihayetinde varılan mutabakata göre; FB- BJK DERBİSİNİ YÖNETECEK HAKEMİN ismi: BÜLENT YILDIRIM’ DIR..
    Kısacası; 13. haftanın Süper Lig hakemleri isim isim belirlenmiş, öğlen saatlerine sarkan toplantı sonrası, basın açıklaması hazırlanmaktadır ki, İŞTE TAM DA O ANDA BAŞKANIN CEP TELEFONU ÇALAR..
    Arayan BJK ‘ nin, kamuoyunca da iyi tanınan bir yöneticisidir..
    Telefonda ki kişi kısa bir hoş beş den sonra başkana derbinin hakemini sorar..
    Aldığı cevap karşısında memnun olmayan bu kişi, Namoğlu ile yaptığı kısa fikir alışverişi sonucu, başkana başta METE KALKAVAN olmak üzere bir iki hakem ismi önerir, ancak kamuoyunda fazla tepki toplaması ihtimaline binaen; (sonuçta GENÇLİK DÖNEMİNDE hem BJK, hem de GS FORMALARI İLE ÇEKİLMİŞ RESİMLERİ OLAN) HÜSEYİN GÖÇEK isminde mutabakat sağlanır..
    ŞİMDİ SORUYORUM…
    Soru 1: DERBİNİN HAKEMİNİ KİM TAYİN ETMİŞTİR?
    BJK’Lİ (ismi bende saklı) YÖNETİCİ Mİ, YOKSA NAMOĞLU MU?
    Soru 2: Sn. Aziz Yıldırım, sizin devre arası transfer yaparak, Fener’ in yarıştan kopmaması için çok çaba gösterdiğinizi biliyorum.. Ancak; bu MHK değişmediği takdirde, Fb. nin şampiyonluk ta ki şansı, en fazla yüzde onun üzerine çıkabilir mi?
    SN. NAMOĞLU SİZİ BİR KEZ DAHA UYARIYORUM..
    1-Özgür Yankaya, Mete Kalkavan ile Alper Ulusoy’un Saraçoğlu’ stadında maç yönetme şanslarının OLMADIĞINI BİLİYORSUNUZ.. Benden size tavsiye, aynı listeye H. Göçek’ i de eklemekte fayda var..
    2- GS maçlarına; Sn. Özcan Oal’ ın tabiri ile, sarı- kırmızılı takımın kadrolu hakemi gibi tayin edilen, Özgür Yankaya ile, onun adeta ruh ikizi(!) Barış Şimşek’ i tayin etmekten de derhal vaz geçin..
    Şayet; BU LİGİN KADERİNİ HAKEMLERLE BELİRLEMEYE KALKARSANIZ, BUNUN ALTINDAN KALKAMASINIZ..

http://www.fotospor.com/yazi-huseyin-goceki-derbiye-kim-tayin-etti-238680

• Mağdur mu oldun canım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ettim.
  • Varan bir i gordukten sonra okumayi biraktim

• Hüseyin Göçeğin operasyon hakemi olduğunu bilmeyen yok da, telefon konuşmasının yapıldığını bu şahıs nerden öğrenmiş ?

Ne olursa olsun Yusuf Namoğlu ve MHK acilen değişmeli. 2 senedir en rezil sezonlarını geçiriyor süper lig, en kötü hakem performansları var 2 sezondur.

• Hee operasyon operasyon.Goren de 8937383992 tane penaltinizi vermedi 9393939 tane golunuzu saymadi zannedecek.Skora etki edecek bir tane hatasi yok adamin bos yapmayin.Van persie nin Hasan ali nin Josef in pozisyonlarina bakin once.Biz hakemden daha kotu etkilendik

• Ben ettim sen etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın zaman kaybı. 30 saniyenizi heba etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O varanlar bizim maça meteyi atadığında çürüyor yalnız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Maç 0-0 bitti
    -Fenerbahçe maçın ne 1. dakikasında ne 90.dakikasında Galatasaray'a kurduğu üstünlüğün 10'da 1'ini kuramadı
    -Fenerbahçenin maç boyunca kaleyi bulan şutu "0" dır.
    -Fenerbahçe kendi sahasında, seyircisi önünde, taraftar gibi maç boyunca uyumuş, maçı kazanmak için en ufak bir çaba sarfetmemiştir.İşin doğrusu kendi sahalarında olmalarına rahmen Beşiktaş'dan bu kadar korkabileceğini düşünememiştim. Hocaları ve futbolcularının yüzlerindeki ifade tam olarak buydu.
    -Maçta hakemin direkt skora etki edebileceği, atladığı ofsayt, vermediği penaltı gibi pozisyonlar yoktur.

Fenerbahçe kendi yönetiminin ve takımının başarısızlığını, kısır oyununu, Beşiktaş maçına iyi hazırlanamamışı ve analiz edilememişinin faturasını kimseye kesemez. Herkes önünden yesin. Karşınızda Pısırık Beşiktaş yok. Türkiye'de ve Avrupada yenilmeyen, oynadığı oyunla rakiplerine karşı sahayı dar eden, sakat oyuncularıyla bile kadrosundaki her ismin değerli olduğu ve yürekten oynadığı, camiasıyla,taraftarıyla,hocasıyla bütün olmuş Beşiktaş var. 2 maç önce 7000 taraftara oynayıp derbilerde korkudan stadı fulleyen Beşiktaş yok.

BİLİN İSTEDİM, Ayrıca Beşiktaş maç boyunca 3. viteste oynadı sebebi ise malum yarın ki maç akıllar sizde değildi. Boşuna algı operasyonlarına başlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 5 Aralık 2016; 13:21:23 >

• Evet, bizim atadığımız hakem olmayan ofsaytı kaldırdı, RvP'nin arkadan tekmesini görmezlikten geldi, Souza'nın yumruğunu görmezden geldi. Hayırdır neden kudurdunuz bu kadar, hesaplar tutmadı mı?
  • http://www.mackolik.com/Hakem/2148/Huseyin-Gocek

Fb maçlarında 17 g-5 b-1 m almış.60 sarı 2 kırmızı görmüş rakipleri 73 sarı 4 kırmızı.
    Bjk maçlarında 8 g-3b-5m almış.40 sarı 5 kırmızı görmüş rakipleri 44 sarı 2 kırmızı.

Bu Hüseyin Göçek Beşiktaş'ın iç saha maçlarına atanamıyor artık taraftar tepkisinden.Son yönetti maçta sahaya daldı taraftar meşhur Gs maçı.Ve bu adamın Beşiktaş'ın isteğiyle bu maça atandığını düşünmeniz için Fbli olmanız lazım.Başka bi kafa bu çıkarımı yapamaz şu bilgilerle.
  • Yahu göründe penaltı yedi golü yedi sanacak. Maç ortadaydı ve öylede bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Yahu göründe penaltı yedi golü yedi sanacak. Maç ortadaydı ve öylede bitti.

Maçın ortada olması vermediği kartları ve faullerin üstünü mü örtüyor ? Tosic'in yaptığı smaç sarı kart ile cezalandırılsa sizce Tosic Lens'e öyle girebilir miydi ? Ki o hareketin cezası da kırmızı karttır. Volkan Şen bir pozisyonda ver kaç yapıyor ve o sırada hatırladığım kadarıyla Tolgay Volkan'ı indirdi. Çok net şekilde faul + sarı kart olması gereken pozisyonu faul değil diyerek geçiştirdi. Kjaer'e çıkardığı sarı kart ne peki ? Bazı adamlarımıza sarı kart vermeyerek de iyice batırdı zaten. Fakat maç ortadaydı diyerek de hakemi savunmaya kalkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

-Maç 0-0 bitti
    -Fenerbahçe maçın ne 1. dakikasında ne 90.dakikasında Galatasaray'a kurduğu üstünlüğün 10'da 1'ini kuramadı
    -Fenerbahçe kendi sahasında, seyircisi önünde, taraftar gibi maç boyunca uyumuş, maçı kazanmak için en ufak bir çaba sarfetmemiştir.İşin doğrusu kendi sahalarında olmalarına rahmen Beşiktaş'dan bu kadar korkabileceğini düşünememiştim. Hocaları ve futbolcularının yüzlerindeki ifade tam olarak buydu.
    -Maçta hakemin direkt skora etki edebileceği, atladığı ofsayt, vermediği penaltı gibi pozisyonlar yoktur.

Fenerbahçe kendi yönetiminin ve takımının başarısızlığını, kısır oyununu, Beşiktaş maçına iyi hazırlanamamışı ve analiz edilememişinin faturasını kimseye kesemez. Herkes önünden yesin. Karşınızda Pısırık Beşiktaş yok. Türkiye'de ve Avrupada yenilmeyen, oynadığı oyunla rakiplerine karşı sahayı dar eden, sakat oyuncularıyla bile kadrosundaki her ismin değerli olduğu ve yürekten oynadığı, camiasıyla,taraftarıyla,hocasıyla bütün olmuş Beşiktaş var. 2 maç önce 7000 taraftara oynayıp derbilerde korkudan stadı fulleyen Beşiktaş yok.

BİLİN İSTEDİM, Ayrıca Beşiktaş maç boyunca 3. viteste oynadı sebebi ise malum yarın ki maç akıllar sizde değildi. Boşuna algı operasyonlarına başlamayın.

Tiner tiner tineeeer

• Tek taraflı bakarsanız öyle oluyor.
    Ama tolgay a yapılan hareket ve souzanın yaptığı sportmenlik dışı hareket keza hasan alinin gökhana yaptığı faul.

Bunları yazmaya zorunlu bırakıyorsunuz.
    Gına geldi artık yahu.
    Başkanınız çıkar tehdit eder. Bırakın şu tavırları artık.
    Güzel Futbola odaklanın sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 5 Aralık 2016; 19:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Tek taraflı bakarsanız öyle oluyor.
    Ama tolgay a yapılan hareket ve souzanın yaptığı sportmenlik dışı hareket keza hasan alinin gökhana yaptığı faul.

Bunları yazmaya zorunlu bırakıyorsunuz.
    Gına geldi artık yahu.
    Başkanınız çıkar tehdit eder. Bırakın şu tavırları artık.
    Güzel Futbola odaklanın sadece

Ben zaten bahsetmişim " bazı adamlarımıza da kart vermedi " diyerek. Neyin tek taraflısı ? Geçen sene halis özkayha ile maçı aldığınızda oyuncunuz " hep biz ağladık şimdi başkaları ağlasın " diyerek tavrını zaten belli etmişti. O zaman da burada bjkliler " zaa xD ahahahha gomezz faul yok ahahah " diye at koşturdu. Aynı golü Başakşehir bjkye atınca faul dediniz. Güzel futbola odaklanmaya çalışıyoruz. Hatta bunun en iyi örneğini sezona kötü başlayıp toparlanarak gösterdi takımımız. Ama bjk sürekli kollandı ve kollanmaya da devam edilecek. Boşuna bizim miladını dolduran başkana laf etme. Siz 1 sene şampiyon olunca barselonayız tavırlarına girerken sorun yoktu. Şimdi başkasına laf etmeye hakkınız yok.

• Tamam haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 5 Aralık 2016; 20:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

Tamam haklısın

Evet genelleme yapıyorum bu forumda. Çünkü bloklu olmayan bjkli sayısı 2 elin parmak sayısını geçmiyor bende. Futbolda her zaman hatalar olacaktır bu asla bitmeyecek ama iki yüzlülük yapmak tercih meselesidir. Faul değil diye dalga geçtikleri pozisyondan gol yedi bjk ve burdakiler " faul ya " diye dalga geçti. Neyden örnek vermem gerekir sence ? Arada ki fark bizim maçımızın daha önce oynanması. Biz bu tarz bir pozisyondan gol yedik. Senin takımın ise sonradan yiyip " faul yeaaa " diye hakem sayesinde korundu

• quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

-Maç 0-0 bitti

Yarınki maçı bu kadar önemsiyorsunuz da elenirseniz ne gülerim.Benfica maçında beraberliğe Fener kazanmış gibi sevinen ben Kiev maçında yenilirseniz kahkaha atarım. Bu maç için tek bahaneniz Kiev maçı çünkü.

Anadolu takımı gibi 90 dk geriye yaslanan mı pısırıktır yoksa maç boyu savaşan,agresif futbol oynayan mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.